Phones4U
Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp
Witam.
Wie ktoś z was może gdzie mogę znaleźć salon Phones4U w którym pracuje Polak, gdyż z moim angielskim to wolałbym sam nie próbować sam załatwić sobie kontraktu na telefon.
jestem z Oldbury więc najlepiej gdyby ten salon był jak najbliżej.
W ostateczności może być już salon którejś z sieci (O2, Vodafone itd)
Z góry dzięki
-

-
JP2m
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 3
Jeśli planujesz kupno telefonu to idź do salonu O2 Vodafone byle nie do Phones4U tym bardzie ze nie znasz angielskiego dobrze.A tam to robią takie wałki ze szkoda pisać albo okaże się ze nasz dwa numer do płacenie a brałeś jeden.
-

-
piopaw
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 5
Dokladnie. Jest jeszcze jedna firma, ktora specjalizuje sie w sprzedazy telefonow roznych sieci. W obu nie trudno o polska obsuge, ale ja nawet gdybym slowa nie wydusila po angielsku za zadne skarby nie poszlabym do polakow. Oszukuja, bonusy ktore naleza sie Tobie, biora dla siebie, tlumacza umowy nie jasno i namawiaja na najwyzsze kontrakty jakie sie tylko da. Nie polecam, lepiej udac sie do normalego salonu, a jezeli nie znasz jezyka i boisz sie ze sie nie dogadasz, popros znajomego. To napewno lepsze niz dawanie satysfakcji kolejnemu polaczkowi, ktory oszukal innego rodaka. ;)
-

-
Cava
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 1
Witam.Powiem szybko i dokladnie omijaj szerokim lukiem phones 4 u oraz carphon warehouse!!!!! a jesli jeszcze trafisz na pazernego rodaka to po paru miesiacach dowiesz sie ze masz 4 kontrakty:( z doswiadczenia wiem ze te firmy sa najgorsze mialem z nimi spiecia i wkoncu zakonczylem sprawe w TRADING STANDARDS:)))Moja dobra rada jesli chcesz wziasc tel na kontrakt pozostaja Tobie tylko salony lub zakup on-line(jesli z jezykiem u Ciebie ciezko) kazda stronke mozesz translate dzieki google:) lub popros znajomego o pomoc:) i pamietaj z dala od Phones i Carphona!!!!Pozdrawiam
-

-
Razor
-
-
Więc na razie się wstrzymam. A co trzeba zrobić w przypadku gdy się wzięło kontrakt a w konta ściągają jak za 2 ?
-

-
JP2m
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 3
Powrót do KOMPUTERY I ELEKTRONIKA