Pytanie/prosba do webmasterow
Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp
Dopadl mnie kryzys, ten sam co do niedawna byl jako ufo lub yeti -wszyscy o nim slyszeli, ale nikt nie spotkal sie z nim w twarza w twarz. Dwa tygodnie temu z uwagi na kiepska sytuacje sektora w ktorym pracowalam stracilam prace.
W Birmingham Mail bylo do niedawana w kazdym czwartkowym wydaniu powyzej 1000 ogloszen. Tydzien temu 300.
Zeby zwiekszyc swoje szanse na rynku pracy postanowilam przygotowac swoja strone interentowa.
W zasadzie ona juz istenieje- tylko wymaga kosmetycznych poprawek i dodania galerii zdjec.
Jesli ktos z Was posiada takie umiejetnosci i chcialby pomoc w dokonczeniu tej strony bylabym bardzo wdzieczna. Usluga moze byc rozliczona w jednostkach monetarnych lub w zwiazku z tym, ze mam bardzo duzo czasu moge wspomoc kogos swoja znajomoscia jezyka angielskiego (lekcje angielskiego, wypelnienie dokumentow, przygotowanie profesjonalnego CV, pomoc w sprawach urzedowych, )
A moze ktos z Was zna kogos kto sie webmasterce troche zna?
pozdrawiam wszystkich zarowno pracujacych, poszukujacych pracy jaki i tych ktorzy nie musza przejmowac sie kryzysem.
Ktoska
-

-
ktosienka
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 65
witam, w zasadzie troszke znam sie na projektowaniu stron www , w sumie nie jestem maniakalnym webmasterem ale mysle ze moglbym pomoc, to bedzie zalezalo jak bardzo ma byc ta strona rozbudowana.opisz czego dotycza zabieki pielegnacyjne i jaka galerie dokladnie chcesz wstawic pozdrawiam.
-

-
micropositive
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
wyslalam Ci wiadomosc na priv- prosze sprawdz swoja skrzynke- pozdrawiam
-

-
ktosienka
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 65
czesc ,ja tez wyslalem wiadomosc na priv, pozdr.
-

-
micropositive
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Powrót do KOMPUTERY I ELEKTRONIKA