Virgin-Pomocy!!!

Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp

MężczyznaPostNapisane przez dumleck » 5 lut 2009, 13:14 Virgin-Pomocy!!!

Mam problem :(.Gdy w wakacje bylem w Angli wszystko mi pieknie hulalo i nie mialem problemow.Gdy wrocilem do Polski zrobilem reset Windowsa i nie mialem sterownikow do karty sieciowej dzwieku itp ,mialem tylko do grafiki.Zainstalowalem Window ServicePack 3 i mi dzialal Blue Connect (radiowy net).Ale gdy znow wrocilem nie moge polaczyc sie z netem nic mi nie wykrywa ani nic obawiam sie ze nie mam jakis sterownikow.U mojego taty wszystko dobrze chodzi na laptpie a u mnie na kompie nie :(:( Prosze o rade!Dziekuje.

dumleck
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez konrad_uk24 » 6 lut 2009, 18:23 Re: Virgin-Pomocy!!!

http://driveragent.com/driveragent_488.exe dzieki temu programowi sprawdzisz czy masz aktualne sterowniki. Powodzenia

konrad_uk24
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Amigo_uk » 7 lut 2009, 18:49 Re: Virgin-Pomocy!!!

hm... raczej unikam instalowania uniwersalnych sterownikow w laptopach. Poprosze o wiecej danych. Jaki laptop? Tylko nie pisz ze rozowy:):) - zart;) .
Podaj marke i typ z obudowy Jaki system operacyjny? Moze to nie kwestia sterownikow? Z regoly nie odlatuja ot! tak sobie. Jak sie ma twoj antywirus?
Jak podasz mi dane to podam ci link do strony skad sciagniesz sterowniki. Jak nie pomoze to daj znac bedziemy dalej myslec co robic....
Amigo_uk
Rozeznany

Reputacja: 13
Neutralny