Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp
mam powazny problem z laptopem, tak wiec mam dwa systemy operacyjne viste i i polski windows xp i podczas bootowania musze wybrac jeden z nich, z vista jest cos schszanione wiec i tak musze wbrac xp, i zaraz po tym pokazuje mi sie komunikat na niebieskiej planszy:
Stop: C0000135 {NIE
NA ZNALEZC SKLADNIKA}
URUCHOMIENIE TEJ APLIKACJI NIE POWIODLO SIE PONIEWAZ NIE ZNALEZIONO USER32.DLL PONOWNE ZAINSTALOWANIE APLIKACJI MOZE NAPRAWIC TEN PROBLEM
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
I na tym sie konczy, nic nie mozna zrobic. Probowalam uruchomic w trybie awaryjnym ale bez mian. Czy ktos moze wie o co w tym chodzi? z gory dziekuje za pomoc
W sumie po co Ci 2 systemy? Jesli Twoj laptop ma min. 2GB Ramu to spraw sobie plyte Windows 7 i samo sie naprawi ;). Wzglednie mozesz sprobowac naprawic system za pomoca plyty winXP.
Wzglednie moza podpiac Twoja lapke pod inny komputer i z tamtego podzilac. 4 opcja to linux bootowalny z plyty i wgranie brakujacej biblioteki tam gdze byc powinna.