Car insurance
Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;
Tak jest, ale albo placisz wysokie skkladki od poczatku, albo wyrownanie po wypadku. Zawsze tak bylo, jest i bedzie, ze jak robisz cos nie w 100% zgodnie z prawem to spac w 100% spokojnie nie mozesz :)
Ja mam prawko od 12 lat i zadnego wypadku nie mialem. Na poczatku w Anglii, na polisie pisalem rozne rzeczy i jakos przez dwa lata mi sie udalo dorobic znizek i teraz mam wszystko ok. Jak kto woli, mozna przeciez ryzykowac.
-

-
Acid Drinker
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 7
-
dzięki za rady.....poszłam za głosem rozsądku, nic nie kręciłam, wykupiłam podstawowe ubezpieczenie na moje letnie autko:) mam nadzieje, że naucze się śmigac po ulicach bo puki co nie ukrywam , że mam stracha! powiedzcie, że to minie:)
pozdrawiam i dzięki za pomoc....
-

-
alexa2403
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Do wiadomosci wszystkich dajacych super porady o dopisywaniu kogokolwiek do ubezpieczenia jako glownego ubezpieczajacego cos takiego nazywa sie fronting i jest karalne osoba uzytkujaca najczesciej samochod musi byc pierwszym ubezpieczycielem
Pytacie sie pewnie jak ubezpieczalnia sie dowie ze to tak naprawde kto inny uzytkuje samochod hehe juz nie wasza w tym glowa w razie wypadku z waszej winy gdzie koszta pokrycia szkod sa duze napewno sie dowiecie a jezeli wyjdzie ze osoba ubezpieczajaca samochod nie jest najczesciej uzytkujacym kierowca ubezpieczalnia wypowiada ubezpieczenie powodem jest zlamanie zasad umowy
Po co placic ubezpieczenie jak naprawde go nie macie
-

-
Alzak
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 55
malaroksi napisał(a):Możliwe możliwe, kobiety nie są tylko balastem w życiu mężczyzny :grin:
Z powyzszym stwierdzeniem jest raczej tak, ze jedná reká daje, drugá dwukrotnie odbiera :razz:
-

-
krisbrumm
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 75
-
Powrót do MOTORYZACJA