widze ze juz wszedzie jest wyscig szczurow...do tego czasy dla bogatych...
bardzo duzo wzrosly,naprawde...wroca ludzie po brexicie,ale tacy co mysla ze to koniec swiata a tu sie wedlug mnie bardzo dobrze zrobi jak wyjda,jeszcze pare lat.ja ogolnie to chce bankruta zrobic,tylko musze pojezdzic z pare lat jeszcz.firme mam 2 lata,w miare dobrze mi idzie,pozyczke splacilem co w mojej historii zostanie i za jakies 3-4 lata-jak wyjda z uni bo teraz tez maja nas za takich co wezna pieniadze i uciekna zrobic cos takiego,wtedy bede bardziej wiarygodny ze chce pieniadze na rozwoj
jak chcesz siedziec tylko w lesie i zbzikowac to 2500 tys Ci wystarczy

zycie w polsce drogie do tego gdzies pojechac-cos zobaczyc
pomysl super,tez mi sie marzy jak najdalej od tego wyscigu szczurow tyko mi to sie marzy jakas rajska wyspa,bankruta zrobic i szczala
w takim zawodzie mysle ze calkiem dobrze zarabiasz dopoki pracujesz to moze zostan na etacie,dozbieraj pieniazkow i jak juz naprawde bedzie kiepsko to wtedy cos kombinuj
ja jestem baran bez szkoly.to ucieklem z fabryki do vana,bo mnie to zabijalo...kazdy dzien taki sam,powolna smierc... a tu kazdy dzien jest inny do tego musze sobie kombinowac,nie cofam sie w rozwoju,to dla mnie wazne,bo wiem ze z czasem przyjda rezultaty