przerobka anglika

Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;

MężczyznaPostNapisane przez baranek28 » 8 mar 2011, 00:59 przerobka anglika

.witam serdecznie! chcialbym uzyskac informacje na temat przerobki anglika(auta) na lewa strone, a mianowicie czy ktos z panstwa orientuje sie lub wie gdzie bylaby mozliwosc takiej przerobki? niedlugo bede wracal do kraju i chcialbym zakupic tu samochod i przerobic, zaznacze ze wiem ze niebawem prawdopodobnie nie bedzie to pewnie konieczne i bedzie mozna anglikiem smigac po polsce ale mimo to moze ktos z was orientuje sie w temacie? dzieki piekne z gory rodacy!! pozdrawiam!

baranek28
Początkujący

Reputacja: -17
Nieprzyjazny

MężczyznaPostNapisane przez konrad_uk24 » 8 mar 2011, 07:57 Re: przerobka anglika

przerabiaja w woj.ślaskim -Myszkowie. Tu masz namiary http://www.przerabianie-anglikow.pl/ Znajomy korzystał i zadowolony jest.

konrad_uk24
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez baranek28 » 8 mar 2011, 08:38 Re: przerobka anglika

chodzilo mi tu o birmingham lub okolice, ale dzieki konrad do myszkowa daleko nie mam.

baranek28
Początkujący

Reputacja: -17
Nieprzyjazny

MężczyznaPostNapisane przez konrad_uk24 » 8 mar 2011, 09:33 Re: przerobka anglika

szczerze, to tutejszym ``fachowcom`` bym nie zlecił przeróbki. Również pozdrawiam

konrad_uk24
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez DD » 8 mar 2011, 14:06 123

wiem, ze to zadna porada ale moze pojechalbys sobie cos upatrzyc u Niemcow? po co sobie klopot kupowac? z USA tez mozna fajny wozek zaciagnac.
cenowo chyba Cie duzo taniej nie wyjdzie anglik z przerobka.

DD
Stały Bywalec

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez samotny » 8 mar 2011, 22:20 Re: przerobka anglika

Tutaj nie przerobisz bo oni nie mają części w Pl przerabiają z rozbitków i jakoś się kręci. Swoją drogą gratuluje odwagi ufać autu przerobionemu, a sam nim będziesz jeździł czy z rodziną?

samotny
Rozeznany

Reputacja: 29
Pokojowy

PostNapisane przez Guest » 9 mar 2011, 06:57 Re: przerobka anglika

wszystko zalezy od auta, niektore sa przygotowane do przerobki, inne trzeba rozkrecac do podstaw, wymieniac przegrode i skladac wszystko na nowo, zawsze cos wyjdzie, ze sie nie podlaczy i pozniej nie dziala, ale ja bym sie bal swoja rodzine wozic takim autem... juz wole dac wiecej za pewniaka. jak chcesz to mam cala ilustrowana instrukcje jak przerobic chryslera voyagera.

Guest

PostNapisane przez KA i PE » 9 mar 2011, 07:49 Re: przerobka anglika

Draco napisał(a): jak chcesz to mam cala ilustrowana instrukcje jak przerobic chryslera voyagera.

z takim malym ludzikiem jak w instrukcjach ikei :-)

pe

KA i PE

MężczyznaPostNapisane przez sprzedawca » 9 mar 2011, 12:44 Re: przerobka anglika

ja wole anglika po przekladce niz auto z niemiec,usa,czy belgi i sie okaze po kilku latach ze bylo skladane z 3 innych aut. i przebieg mialo 4 razy przekrecany.
PS: na allegro jest pelno ogloszen, ja skorzystalem i jestem bardzo zadowolony.

sprzedawca
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

PostNapisane przez Guest » 19 kwi 2011, 09:56 Re: przerobka anglika

Znam kolesia ktory to robi naprawde jest profesjonalista przerobil mi chyba z 10 samochodow tyle ze on robi tylko dana grupe aut. Napewno grupe vag i opla vectre o reszte musial bys pytac. Koles jest profesjonalista karzde auto z gropy vag robi dwa dni czesci zawsze ma kilka kompletow czesci do karzdego modelu na stanie udziela na swoja usluge dorzywotniej gwarancji. Wejdz sobie na forum www.anglikifora.pl tam go napewno znajdziesz mozesz poczytac opinie o nim nazywa sie Andrzej Mazurek a login ma mazurekandrzej33 to jedyny sluszny warsztat w Polsce mialem do czynienia z innymi ale wszyscy to partacze miedzy innymi jest tam tez vip-car z lodzi. Andrzej zawsze przy okazji przekladki jeszcze mi naprawil jakies nie dzialajace elektryczne szyby centralny zamek nieszczelna klime i takie tam za co nic dodatkowo nie kasowal

Guest

MężczyznaPostNapisane przez TheRektor » 19 kwi 2011, 12:14 Re: przerobka anglika

@xxxx jeśli robi te auta jak twoja ortografia to marnie to widzę.

TheRektor
Rozeznany

Reputacja: 11
Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 19 kwi 2011, 18:14 Re: przerobka anglika

bo on jest praktykiem a nie teoretykiem i ortografia jest mu zbedna. niedlugo to my bedziemy musieli sie od nowa uczyc czytania zapisu fonetycznego. polecam angielskiego fejsbuka, tam to zjawisko jest obecne w calej krasie......... mnie tez to drazni tak jak nieumyte zeby u rozmowcy. niestety wielu jest kompletnie obojetne czy im wali z paszczy czy nie.

pozdr

pe

KA i PE