Koncerty

Tu można porozmawiać o różnych wydarzeniach i imprezach, koncertach itd...

MężczyznaPostNapisane przez peteDOHERTY » 16 paź 2010, 15:25 Koncerty

Witam. Jestem Piotrek, mam 20 lat i za 10 dni przeprowadzam się do Birmingham. Będę szukał pracy. Bardzo lubię chodzić na koncerty, sam gram trochę na basie. Jeśli szybko znajdę pracę, to chciałbym wybrać się na 7 koncertów do końca tego roku. Czy kogoś interesowałoby pójście na wybrane przeze mnie gigi: Deftones, Interpol, 30 Second To Mars + Enter Shikari, Bullet for my Valentine + Bring Me The Horizon, Pendulum, Kings of Leon, Gallows. Z racji tego, że prawdopodobnie będe sam, to przydałby się kompan/kompanka do paru piwek przed oraz po ;)

peteDOHERTY
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez VA » 16 paź 2010, 16:16 Re: Koncerty

Nie wiem jak z koncertami, ale poszukiwany jest basista: http://bham.pl/forum/viewtopic.php?p=78 ... 0176#78363
VA
Zaangażowany

Reputacja: 112
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez six feet under » 16 paź 2010, 16:17 Re: Koncerty

siema ide z chlopakami na deftonsow chetny pisz na pw ? pozdro
six feet under
Początkujący

Reputacja: 2
Neutralny

KobietaPostNapisane przez cycha20 » 16 paź 2010, 16:20 Re: Koncerty

Ja sie pisze na koncercik Kings of Leon :) z tymi piwkami tez świetny pomysł :) hehe pozdrówki

cycha20
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez peteDOHERTY » 16 paź 2010, 16:49 Re: Koncerty

no to świetnie. Bardzo cieszy mnie zainteresowanie :) Bas niestety w Polsce zostawiam, chyba, że jak się dorobię to kupię sobie drugi i mogę się do kogoś przyłączyć :)
Bilety na Kings of Leon są na wymarciu, podobno już ich miało nie być, ale jednak jest jeszcze see tickets i ebay, gdzie można je kupić. Cena koło 60 funtów. W ostateczności zostaje jeszcze zakup u konika. Raz już ich widziałem i chcę jeszcze. Ogółem to mój ulubiony zespół. Co do Deftones, to obecność obowiązkowa. Będziemy w kontakcie. Pozdrawiam!

peteDOHERTY
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez versus » 30 paź 2010, 00:18 Re: Koncerty

Siema, na Pendulum wstępnie bym się pisał. Swoją drogą ****** koncert się szykuje w wyremontowanym HMV Institute. Mianowice, 10 grudnia gra HATEBREED :)

versus
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez peteDOHERTY » 30 paź 2010, 01:21 Re: Koncerty

Niestety ale mam złą wiadomość. Jednak mój wylot do Birmingham z nieoczekiwanych powodów musiałem przełożyć na kwiecień. Ale koncertów w tym mieście nigdy nie brak, więc jak już będę na miejscu, to znów o sobie przypomnę i się odezwę :)
I btw. Hatebreed już widziałem pod koniec lutego w Birmingham jako support Machine Head. Był rozpierdol :mrgreen: :twisted:

peteDOHERTY
Początkujący

Neutralny