Poland :D
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
Co myslicie o filmiku ? jak dla mnie kozacko zmontowany :D
-

-
Okrutnik
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 29
Filmik KOZAK:))z przyjemnoscia ogladalem - i taaaak Jestem dumny ze jestem POLAKIEM i jestem dumny z naszej historii:)
Okrutnik - kiedys bylismy najlepszymi i najwiekszymi Kozakami calej Europy :))wszyscy sie cykali - szkoda ze sie to zmienilo:(
Podsumowujac filmik 1-wsza klasa!!!:)
-

-
Dj T
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 77
Dj T napisał(a):Okrutnik - kiedys bylismy najlepszymi i najwiekszymi Kozakami calej Europy :))wszyscy sie cykali - szkoda ze sie to zmienilo:(
Jak miałam 10 lat też tak myślałam.
-

-
rekin
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: -2
rekin napisał(a):Jak miałam 10 lat też tak myślałam.
hahaha dobre :) ale historia sie klania poczytaj troszke :)
tu masz linka
http://pl.wikipedia.org/wiki/Konflikty_ ... rii_Polski .
Pozdrawiam i napisz co myslisz o filmie a nie o mojej wypowiedzi.
-

-
Dj T
- Rozeznany
-
-
Dj T, zmienilo sie bo taki mamy rzad a nie inny (pier..... partacze)
a i na obszczyznie nie trzymamy ze soba a w grupie sila
ale tez jestem dumny ze jestem polakiem taki pogrom przez wiek mielismy 2 wojny komunizm , i nadal stoimy szkoda ze wszytskich inteligentnych i prawych ta walka wziela i zostali sami materialisci i egoisci
-

-
Okrutnik
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 29
Okrutnik zgadza sie w rzadzie mamy samych partaczy:( jedno jest dobre w naszym narodzie gdy juz dostajemy po dupie i jestesmy pod przyslowiowa kreska wszyscy sie jednoczymy ,kopiemy mocno,walczymy wytrwale i zajadle , a gdy juz osiagniemy cel znowu zaczynamy sie zrec miedzy soba:((szkoda ze nawet tutaj nie mozemy sie trzymac razem i wspierac:(ale ja caly czas wierze ze wkoncu sie zjednoczymy.Nasza historia jest najbarwniejsza i najdluzsza w calej Europie i tak masz racje wiekszosc zostala egoisci i materialisci to smutne ze ludzie obecnie oceniaja sie po stanie portfela ,po wygladzie i innych pierdolach . Anyway Filmik numer 1 :))
P.s Co do Twojego pytania o pokoj sprawdz to:)
http://www.rightmove.co.uk/property-to- ... ier=REGION^162&insId=1&radius=0.0&displayPropertyType=&minBedrooms=0&maxBedrooms=0&minPrice=&maxPrice=400&maxDaysSinceAdded=&retirement=&sortByPriceDescending=&_includeLetAgreed=on&primaryDisplayPropertyType=&secondaryDisplayPropertyType=&oldDisplayPropertyType=&oldPrimaryDisplayPropertyType=&letType=&letFurnishType=&houseFlatShare=false
Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)
-

-
Dj T
- Rozeznany
-
-
Niestety nie jest to prawda z tym jednoczeniem. Byliśmy kilkaset lat pod zaborami i nasze powstania to żadko było "wszyscy się jednoczymy". Powstawali albo sami chłopi, albo sama szlachta, albo mieszkańcy jednego czy dwóch regionów. Gdyby naprawdę wszyscy Polacy jednoczyli się "pod kreską" to albo w ogóle nie byłoby zaborów albo odzyskalibyśmy niepodległość w pierwszym powstaniu.
Kiedy wreszcie to zrobiliśmy w czasie pierwszej wojny światowej, Polska też była politycznie podzielona i skłócona, byli socjaliścy, byli narodowcy, byli chadecy, każdy miał inną wizję.
Kilkadziesiąt lat później kiedy wyszliśmy z komuny, Polska też była podzielona na co najmniej dwie grupy wzajemnie się nie znoszące - z jednej strony postkomunistów z drugiej post-solidarnościowców. Teraz jest podzielona po nieco innej linii na wrogów PiSu i wrogów PO.
Polacy mają sporo zalet ale nie należy do nich umiejętność współpracy.
-

-
Albiorix
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 68
Powrót do HYDE PARK