;(
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
Witam, od wczoraj mam wolne i tak jakos nie wiem co z soba zrobic, chetnie bym sie wybral gdzies nad morze albo cus z tych rzeczy ale nie ma z kim i nie ma gdzie .... (wszyscy znajomi pracuja) a mnie juz depresja dopada. Macie jakies ciekawe pomysly co mozna ze soba zrobic w takie dni ... ?? z gory dzieki za porady ;) heh
-

-
adamskibham
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 9
Ja mialam teraz tydzien urlopu. Ja zeby sobie umilic czas tanczylam Zumbe na Wii... Dobrze sie bawilam, zlecial czas... A tak ogolnie to ta pogoda;/ na spacer jakos tak nie za bardzo jedynien zakupy czy cos, ale takze nie za bardzo...
-

-
asienka23
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 3
no to nie pozostaje nic innego jak emigracyjna depresja :))
-

-
adamskibham
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 9
proponuję Bourmounth, Pool, durdle door tam krecili piratów z karaibów- zupelnie inna fajniejsza anglia
-

-
gosiek25
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Ja miałem tez kilka dni wolnego i ruszylem dupę z domu na zwiedzanie. Akurat trafiłem tak, ze gdzie nie byłem to była ładna pogoda. Przyjechałem w 5 dno Anglię od Liverpoolu do Londyn i swietnie spędziłem czas :) więc zamiast narzekać to trzeba cos robić.
-

-
Guest
-
-
sluchaj jedz do Brighton sie nie bedziesz nudzic,wrocilem ze znajomymi w zeszlym tygodniu,bylo extra,poszukaj se tylko tanie lokum bo dosc drogo przy samym morzu.Jesli chcesz dam ci namiar na kwatere.2 dni w Brighton i bedziesz jak nowonarodzony.Kazdy znajdzie cos dla siebie,a jesli jestes singlem to chmara dziewczyn czeka na ciebie kolego:)
-

-
gumigu
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 4
Powrót do HYDE PARK