;(

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez adamskibham » 6 lip 2012, 11:59 ;(

Witam, od wczoraj mam wolne i tak jakos nie wiem co z soba zrobic, chetnie bym sie wybral gdzies nad morze albo cus z tych rzeczy ale nie ma z kim i nie ma gdzie .... (wszyscy znajomi pracuja) a mnie juz depresja dopada. Macie jakies ciekawe pomysly co mozna ze soba zrobic w takie dni ... ?? z gory dzieki za porady ;) heh

adamskibham
Początkujący

Reputacja: 9
Neutralny

KobietaPostNapisane przez asienka23 » 6 lip 2012, 13:08 Re: ;(

Ja mialam teraz tydzien urlopu. Ja zeby sobie umilic czas tanczylam Zumbe na Wii... Dobrze sie bawilam, zlecial czas... A tak ogolnie to ta pogoda;/ na spacer jakos tak nie za bardzo jedynien zakupy czy cos, ale takze nie za bardzo...

asienka23
Początkujący

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez adamskibham » 6 lip 2012, 13:17 Re: ;(

no to nie pozostaje nic innego jak emigracyjna depresja :))

adamskibham
Początkujący

Reputacja: 9
Neutralny

KobietaPostNapisane przez gosiek25 » 6 lip 2012, 13:29 Re: ;(

proponuję Bourmounth, Pool, durdle door tam krecili piratów z karaibów- zupelnie inna fajniejsza anglia

gosiek25
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

PostNapisane przez Guest » 6 lip 2012, 14:49 Re: ;(

Ja miałem tez kilka dni wolnego i ruszylem dupę z domu na zwiedzanie. Akurat trafiłem tak, ze gdzie nie byłem to była ładna pogoda. Przyjechałem w 5 dno Anglię od Liverpoolu do Londyn i swietnie spędziłem czas :) więc zamiast narzekać to trzeba cos robić.

Guest

MężczyznaPostNapisane przez VA » 6 lip 2012, 15:01 Re: ;(

Niedawno wróciłem z wakacji w PL. Było cieplutko i słonecznie - taka pogoda działa naprawdę odbudowująco na psychikę.
Dzisiaj wyszedłem z Mailboxa do kanałów a tam pod namiocikiem muzykanci przygrywali skoczny jazzik przemokniętym przechodniom. Od razu robiło się weselej :lol:
Wszędzie można znaleźć coś na poprawienie humoru, trzeba tylko chcieć :)
VA
Zaangażowany

Reputacja: 112
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez gumigu » 11 lip 2012, 19:20 Re: ;(

sluchaj jedz do Brighton sie nie bedziesz nudzic,wrocilem ze znajomymi w zeszlym tygodniu,bylo extra,poszukaj se tylko tanie lokum bo dosc drogo przy samym morzu.Jesli chcesz dam ci namiar na kwatere.2 dni w Brighton i bedziesz jak nowonarodzony.Kazdy znajdzie cos dla siebie,a jesli jestes singlem to chmara dziewczyn czeka na ciebie kolego:)

gumigu
Początkujący

Reputacja: 4
Neutralny

Powrót do HYDE PARK