Wrozka
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
Witam wszystkich serdecznie!
Czy ktos z Was slyszal o wrozc w Uk?
Jesli tak dajcie jakes namiary.
Pozdrowionka
-

-
oliverj09
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
a co? rozum sie wyczerpal?
(ale sie posypia mi minusy hehehe)
-

-
Thesignerka
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 67
oczywiscie moge ci powrozyc online....na zachete powiem ci , ze bedziesz zyl(a) az do smierci....
pozdrawiam :D
...najwazniejsze jest zrozumiec zart...
-

-
ps
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 7
wiem gdzie znajdziesz cale stado wrozek...Westminster London :D
-

-
Mean Girl
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: -15
Ostatnimi czasy zjechala tutaj masa Cyganów i jak sie pokrecisz po centrum to pewnie jakas cyganke spotkasz. A jak zapewne wiesz ta nacja jest bardzo chętna do takich rzeczy i BARDZO CHĘTNIE "oskubia " do ostatniego pensa. :)
-

-
STIF14
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 18
Wrozka nie daje ci tyle pewnosci co wrozenie z fusow od kawy.Nie idz do zadnej wrozki,po co wiedziec co przyniesie kolejny dzien,a liczb w Euromilion napewno ci nie poda.Don't worry be happy
-

-
gumigu
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 4
Ja a raczej moja kolezanka potrzebuje wrozke z prawdziwego zdazenia a nie jakas naciagaczke.Ja osobiscie bylam u wrozki,ale w Pl.Powiedziala mi duzo ciekawych zeczy.Niektore z nich sie sprawdzily.
O tych wrozkach w Londynie czytalaysmy kiedys w"Goncu Polskim".BYlo kiedys ogloszenie ale juz zniknelo.Dlatego pytalam,bo czasami ludzie znajatakie namiary
-

-
oliverj09
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Mam nadzieję że to nie syndrom "wróżki" czyli to co się wydarzyło a to co się wydarzy, jest w prosty sposób psychologicznie dopasowywane do słów wyżej wymienionej. Jeśli ma się coś wydarzyć to skoro się tego boisz to to na 100% na siebie ściągniesz. a to co było to nie trzeba być wróżką by to wyczytać. Heh 21 wiek a ludzie wierzą we wróżki. Nie polecam gdyż wyznaję zasadę że sam jestem kowalem swojego losu i żadna osoba choćby kryształową kulę miała mi w tym nie pomoże a jedynie namąci w głowie. Pozdrawiam
-

-
Hunteros30
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 42
Powrót do HYDE PARK