ZDRADZIC???
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
moja kolezanka wyjechala do edynburgu do pracy i juz tam zostala...
bardzo jej sie tam podoba i podobno troche taniej jest tam niz tu..
mnie tez swoimi opowiesciami zaszczula Szkocja i tez rozwazamy czy sie czasami tam nie przeniesc...
raz sie zyje.... :mrgreen:
-

-
olivka
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 6
ostatnio poznalem wiecej zakatkow anglii i musze przyznac ze bham to brzydka dziura, gdybym nie lubil swojej pracy juz dawno by mnie stad wywialo...
-

-
Mike
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 13
Mike napisał(a):ostatnio poznalem wiecej zakatkow anglii i musze przyznac ze bham to brzydka dziura, gdybym nie lubil swojej pracy juz dawno by mnie stad wywialo...
zgadzam sie z Twoja wypowiedzia...
mi sie tu tez nie podoba.
-

-
olivka
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 6
Ja bylam w Edinburgu jest tam przecudownie!!!Rowniez jest tam a lot a lot polish people.Gdy byłam w Jobcentre plus kobietka ktora mnie rejstrowala zapytała sie:
Przepraszam czy ktoś jeszcze został w Polsce? Ale jednak wybralam Birmingham tylko dlatego,ze mam tutaj wszystkich swoich znajomych.
-

-
Alicja23
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 0
Zalezy jaka masz prace i ile zarabiasz. Jesli pracujesz za minimalna stawke, lepiej w Szkocji, tansze koszty utrzymania. Ale np w moim przypadku roznica w placy jest dosc spora, tutaj L 15/h, w Szkocji 6-7. Dlatego choc tam jest bardzo ladnie, i przedewszystkim czysto ( wylaczajac Glasgow) , wybralem jednak Birmingham
-

-
sancar
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
szkocki dialekt dziala mi na nerwy choc pewnie i do tego sie mozna przyzwyczaic...
-

-
Mike
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 13
Powrót do HYDE PARK