Grey Charge Coyote

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez K.J. » 28 kwi 2008, 19:47 Grey Charge Coyote

Cos widze, ze to forum martwe jest dzisiaj , wszystkich wywialo, kazdy skacowany albo po pracy. Jedynie ja sie ostalem jako jeden wsrod nielicznych. Moja pozoga zaczyna sie od jutra - praca i praca, a potem tylko jakies male , drobne przyjemnosci, znowu praca, dwa lub trzy dni wolnego, kawa, herbatka , zarcie z puszki - praca, praca, praca i powolne , dlugotrwale, meczace umieranie.

[ Dodano: Pon Kwi 28, 2008 20:55 ]
Jak zreszta co dnia. Ale, jak to ktos kiedys powiedzial : zeby dostapic zbawienia i osiagnac zycie wieczne, po pierwsze trzeba umrzec. Swiete slowa. Wiec ja zaczynam umieranie od jutra.

[ Dodano: Pon Kwi 28, 2008 20:58 ]
A odnosnie tej dziewczyny, ktora jest na fotkach 23 24 28 33 36 73 75 - pytalem sie o to juz wczesniej ale jeszcze raz powtorze - kim ona jest, ktos wie moze, to poprosze o informacje. Czy jest uczestnikiem forum czy nie. a reszte bedziemy dopracowywac juz potem. Wiec nie ociagac sie lenie i informowac mnie na biezaco : gdzie jest, z kim sie spotyka i co robi. :-D :-D To moze tyle na dobry - na moje nieszczescie poczatek.
K.J.
Stały Bywalec

Reputacja: 5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Anek » 28 kwi 2008, 20:08 Re: Grey Charge Coyote

Jak ty sie czlowieku nudzisz :neutral: Moze powinienes sobie poszukac drugiej pracy wtedy nie bedziesz mial tyle czasu na myslenie i wypisywanie tych kosmicznych postow.
Anek
Wtajemniczony

Reputacja: 27
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez K.J. » 28 kwi 2008, 20:12 Re: Grey Charge Coyote

A to moja juz sprawa - scisle osobista, co robie i z kim i po co. Pisac, Anek, kazdy moze.

[ Dodano: Pon Kwi 28, 2008 21:14 ]
Dlatego - zeby nie bylo - zalozylem ten temat za dobra rada ukochanych naszych Moderatorow. Zeby nie zasmiecac swoimi opiniami innych postow, tylko pisac tutaj, co mysle.
K.J.
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Anek » 28 kwi 2008, 20:19 Re: Grey Charge Coyote

...obiecuje ze wiecej nieskomentuje ale ty musisz obiecac ze nie opuscisz tego watku i pozostaniesz tylko w nim i nie bedziesz sie nigdzie indziej wypowiadal... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pasuje?
Anek
Wtajemniczony

Reputacja: 27
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez K.J. » 28 kwi 2008, 20:55 Re: Grey Charge Coyote

Powiedzmy to tak, postaram sie poza moim tematem wypowiadac madrze. Jesli juz bede musial. Wiem, ze moje poczucie humoru przyprawia o zawrot glowy czasem, ale o ta dziewczyne pytam na powaznie. Interesuje mnie po prostu kim jest.
K.J.
Stały Bywalec

Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 29 kwi 2008, 03:13 Re: Grey Charge Coyote

powinni moze zalozyc dzial'KJ', i tam bys je pisal. najlepiej zeby byl widoczny tylko dla tych ktorzy wyraza takie zyczenie

pozdr

pe

KA i PE

MężczyznaPostNapisane przez Adam » 29 kwi 2008, 08:06 Re: Grey Charge Coyote

K.J. napisał(a):ale o ta dziewczyne pytam na powaznie. Interesuje mnie po prostu kim jest.

Miałeś okazje poznać ją i dowiedzieć sie wszystkiego na spotkaniu :mrgreen:
Adam
Administrator

Reputacja: 33
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez K.J. » 29 kwi 2008, 19:43 Re: Grey Charge Coyote

Hej, za duzo bylo ludzi i zbyt welkie wrazenia jak na pierwszy raz. Co to , jakas tajemnica jak ma na imie? Teraz jest na innych numerach plikow bo zdjecia zostaly dodane. ale to taka blondynka w bialej bluzeczce, z duzym biustem - choc informuje , ze jest to tylko opis, nie zamierzam nikogo urazic wspominajac o biuscie. Ktos wie czy nie, czy jest ona z forum ,czy moze to czyjas znajoma?

[ Dodano: Wto Kwi 29, 2008 21:59 ]
Ale, jak mniemam, znowu nie dostane zadnej informacji. A z toba Asia77 fajnie sie rozmawialo, szkoda , ze tak krotko, ale coz - moze co niektorym po dluzszym przebywaniu ze mna dzialam na nerwy. Ogolnie imprezka mi sie podobala, dziewczyny mi sie podobaly, a jedyne co mi sie nie podobalo to pogoda. I wlasciciel lokalu.

asia77 co robisz w czwartek?? :-D :-D :-D ;)

[ Dodano: Sro Kwi 30, 2008 21:45 ]
A o te zakony w dziale informacji pytam na powaznie. Jezeli ktos cos wie, niech da mi znac. I bez smichow chichow mi tu. Bo sie wiecej nie odezwe na forum. Aroganci.

[ Dodano: Pią Maj 02, 2008 19:12 ]
a tutaj u mnie cos cicho sie zrobilo...
K.J.
Stały Bywalec

Neutralny

Powrót do HYDE PARK