Przejazd...

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez Olonor » 4 cze 2008, 14:27 Przejazd...

Siemka wszystkim... 10 lutego o 7:35... będe londował samolocikiem w waszym mieście :D
i szukam kogos kto by jechał w tym czasie do londynu... no moze nawet w jakis pozniejszych godzinach pozwiedzam :D ktoś mi mógłby napisać jedz autopbusem... ale... 1. Fajnie było by poznać jakiegoś polaka w Uk :) znajomości ^^
no i pogadadac z kimś... 2 nie wiem ile taki bus moze kosztować...a jak na 1 miesiąc... to nastawiłem się na najmniejsze koszty i wgóle... byle by wytrwac do 1 wypłaty :))
Pozdrawiam Dejw

Olonor
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Luiza » 4 cze 2008, 21:08 Re: Przejazd...

10 lutego ???? Toz to prawie za rok! A dlaczego lecisz do B'ham zeby potem jechac do Londka?
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez Olonor » 5 cze 2008, 04:04 Re: Przejazd...

sorka nie wiem co z tym lutym mnie tam pogieło ale o czerwiec mi chodziło :P
ale lece do Birmingham.... z wawy... taki bilet...:P no a ze czekac na mnie bedą w londynie :P

Olonor
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Luiza » 5 cze 2008, 11:32 Re: Przejazd...

Sprawdz sobie stronke Nationalexpress. Tam powinienes znalezc jakies info. :wink:
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez Olonor » 5 cze 2008, 16:44 Re: Przejazd...

mam jeszcze jedno pytanie czy jest ktoś kto by załatwił mi karte o2... jakos tanio i zeby coś było na koncie :P bo w Lodzi PL... to 59zł... kosztje karta gdzie jest 10funtów...

Olonor
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Anek » 5 cze 2008, 17:03 Re: Przejazd...

...no to jak przyjedziesz to bedzie cie tu kosztowala 10 funtow czyli okolo 42 zl tak jak stoi funt. Chyba taniej juz nie mozesz, zreszta to jest forum a nie ebay...
Anek
Wtajemniczony

Reputacja: 27
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez Olonor » 5 cze 2008, 18:30 Re: Przejazd...

no spoko... a ile moze kosztowac przejazd... z bham do londynu ??

Olonor
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez MAXIMO » 5 cze 2008, 20:39 Re: Przejazd...

Oj . Mało samodzielny kolega.
na stronie nationalexpress kup sobie bilet przez internet, wydrukuj i pokaż kierowcy . tu masz linka do połączeń z bham do londynu. koszt 15,50 Ł

http://www.nationalexpress.com/bp/b2.cfm?id=131714589

tu masz ważniejsze informacje :

Stops for service FK777 Departure / arrival
Birmingham, International Airport, stop J, opp Diamond House, Concorde Rd, West Midlands Departs: 13:00
Digbeth, Birmingham Central Coach Station, Oxford Street, (opp old Digbeth Coach Station), West Midlands Arrives: 13:20
Change onto service NX420
Stops for service NX420 Departure / arrival
Digbeth, Birmingham Central Coach Station, Oxford Street, (opp old Digbeth Coach Station), West Midlands Departs: 14:00
SOLIHULL, Warwick Road, by House of Fraser, West Midlands Departs: 14:25
Victoria Coach Station, London, Greater London Arrives: 16:50
End of Journey

czyli wsiadasz w autobus z tablica FK777, dojazd do dworca w bham po 20 min , czekasz 40 min i wsiadasz w autobus z tablicą NX420 dojazd do londynu na victoria coach station po około 3 godzinach

to powinno ci nieco rozjaśnić :)
MAXIMO
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Olonor » 6 cze 2008, 02:51 Re: Przejazd...

Mało samodzielny no tu masz troszke racji... to moj pierwszy tak poważny wyjazd...
a co tego ze to powinno mi rozjasnic to nie bardzo bo mam juz wiele problemów w polsce...
takich jak... jestem z łodzi... i z tą wsiadam w autobus w poniedziałek o 14:45 do warszawy... 16:45 jestem w warszawie... dnia nastepnego czyt. wtorek mam o 6 rano dopiero saolot do bham wiec lipa a pociągiem nie jade bo podobno mało bezpiecznie wkoncu to polska a czy w bham sa jakies autobusy do londynu gdzie moge kupic bilet u kierowcy albo gdzies tam na miejscu ?

Olonor
Przyczajony

Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 6 cze 2008, 22:58 Re: Przejazd...

stary, skoro dopiero jedziesz do uk to z czego niby maja cie opierdzielic w tym pociagu z miasta lodzi pochodzi (oops, zapedzilem sie) do warszawy. jak bedziesz wracal z tymi funtami juz to co innego, to tak, wtedy bedzie trzeba dbac o security (no wtedy to juz security a nie bezpieczenstwo ), wezmiesz sobie caba z airportu do mista lodzi pod same door. a na razie jedz tym pociagiem chlopie smialo, gwarantuje ci ze przezyjesz. spoko

pozdr

pe

KA i PE