Dziwni wspóllokatorzy .... kazdy z nas mial lub ma
Napisane przez marcin.p » 26 wrz 2008, 18:19 Dziwni wspóllokatorzy .... kazdy z nas mial lub ma
Wady :
- zrzedy nic sie im nigdy nie podobalo chociaz mieszkalismy z nimi w fanym domu
- dusigrosze . szczytem bylo wysiadywanie na schodach przed domem i lapanie sieci sasiadów , zebysmy ich przypadkiem nie obciazyli skladka za net ( miesiecznie placilismy chyba dyche)
- nie wychodzili z pokoju ( jedli, pili , kochali sie , i bóg wie co jeszcze nie pytalem)
- laska byla tyranem i zadzila kolesiem jak malo kto, kazxala mu zalatwiac rózne rzeczy a sama tylka nie ruszyla
- jak sie wyprowadzali to zostawili syf jak w stajni augiasza... Latwiej bylo dom wybuzyc niz posprzatac ten pokój
DOM SIE ZRESZTA WYBÓRZYL ... ale to nie przez Nizolków
Wrócili po 3 miesiacach do polki z podkulonymi ogonami bo ich angielski sen nie byl wystarczajaco kolorowy.
-
- marcin.p
- Zadomowiony
- Reputacja: 3
Napisane przez Luiza » 26 wrz 2008, 19:35 Re: Dziwni wspóllokatorzy .... kazdy z nas mial lub ma
Po pewnym czasie wprowadzil sie jeszcze kuzyn szefa - brudny Iranczyk, smierdzial gorzej niz tchorzofretka. Bral prysznic tylko w niedziele i nie posiadal mydla i sikal na sedes. Zeby skorzystac po nim z lazienki, trzeba bylo otworzyc okno na jakies 2 godziny.
Potem mieszkalismy z pol hindusem pol szkotem, Ktory mial staffordshire pitbullteriera czy jaktam sie to nazywa. Pies ciagle grzebal w smietniku a wlasciciel na niego wrzeszczal. Tlumaczyl ze pies ma takie przyzwyczjenie bo popszedni wlasciciel go nie karmil. Po pewnym czasie zorientowalismy sie ze to on go nie karmi. Od tego dnia my utrzymywalismy psa.
Teraz mieszkamy sami i mamy swiety spokoj
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
Napisane przez K.J. » 27 wrz 2008, 13:38 Re: Dziwni wspóllokatorzy .... kazdy z nas mial lub ma
-
- K.J.
- Stały Bywalec
- Reputacja: 5
Napisane przez Anek » 28 wrz 2008, 14:51 Re: Dziwni wspóllokatorzy .... kazdy z nas mial lub ma
-
- Anek
- Wtajemniczony
- Reputacja: 27
Napisane przez malaroksi » 7 paź 2008, 09:35 Re: Dziwni wspóllokatorzy .... kazdy z nas mial lub ma
Jaro nie potrafił powiedziec ani jednego słowa po angielsku, gębe miał poobijaną z kazdej strony bo przed wyjazdem do Anglii chciał sie rozprawic z kazdym ktorego znał.
W Polsce zostawił zone i dziecko za ktorymi tak tęsknił ze lączył się z nią od ciotki z telefonu na abonament i go nie wyłanczał tylko gadali ze soba co robia w danej chwili, nawet bedac w ubikacji za potrzebą. Do tego obydwoje 24h na dobe jarali trawe i wszystko sobie relacjionowali. Co chwile tylko bylo slychac jego przdziwny smiech, nie smiał się w sposob ha ha ani hi hi tylko Ti,ti,ti,ti,ti,ti.
Poniewaz ciotka byla tego samego pokroju co jej siostrzeniec czyli niekumata kompletnie, obydwoje żerowali na pieniądzach jej konkubenta, załatwiliśmy mu prace. Jaro popracował miesiąc codziennie płakał ze jest to za cięzka praca 7h bo w Polsce pracował 5h na tydzień , więc postanowił jednak wrocic do Polski. Postanowili z żoną ze postarają sie o drugie dziecko i wrazie czego wykombinują sobie benefity w angli a beda zyc w polandzie. I tak przed wyjazdem do kraju Jaro postanowił udac sie na porządne zakupy do SEX-SHOPU poszukiwał hiszpanskiej muchy, po miesiącu pobytu na wyspach nauczył sie kilku słow typu, po ile, prosze, dziekuję, wporzadku. Chociaz nie potrafil sobie zamowic nawet frytek w barze. No i będąc w sex-shopie kupował wszystko co miało interesujące, wyuzdane obrazki, poniewaz nie potrafił sie dogadac z obsługą spędził tam 6h i wyszedł z towarem oktorym nie miał zielonego pojecia co to moze byc. Okazało się ze obdaruje zonke 4 paczkami prezerwatyw(zaznaczam ze bardzo chciał ją zapłodnic) jakims zelem do stosunku oralnego i jakimis sadystycznymi zaciskaczmi na jądra....
Po jego powrocie zacząl wydzwaniac operator komórkowy by zaplacic zalegly rachunek, ktorego nikt na oczy nie widział, jak się okazało Jaro go zaczaił ponieważ był troszkę wyższy niż zdązył zarobić przez miesiąc. :grin:
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez Mike » 7 paź 2008, 16:41 Re: Dziwni wspóllokatorzy .... kazdy z nas mial lub ma
malaroksi napisał(a):jakimis sadystycznymi zaciskaczmi na jądra....
LoooooooL!
-
- Mike
- Zadomowiony
- Reputacja: 13
Napisane przez testowy » 8 paź 2008, 23:09 Re: Dziwni wspóllokatorzy .... kazdy z nas mial lub ma
wyprowadziłem się po jakichś 2 miesiącach jak się okazało że dostaje smsy od Boga...
wynająłem flata, drożej ale mam spokój
-
- testowy
- Zaangażowany
- Reputacja: 78
Napisane przez tomik111 » 9 paź 2008, 12:32 Re: Dziwni wspóllokatorzy .... kazdy z nas mial lub ma
-
- tomik111
- Rozeznany
- Reputacja: 1
Napisane przez testowy » 12 paź 2008, 20:04 Re: Dziwni wspóllokatorzy .... kazdy z nas mial lub ma
facet strasznie mi krwi napsuł, ale nie chcę opisywać tego publicznie,
w każdym razie nie były to smsy na telefon komórkowy,
tylko takie jakby do mózgu,
może w niebie nie mają jeszcze możliwości technicznych,
lub może znacznie przewyższają nas technologicznie i takich przeżytków nie używają,
ale osobiście jestem przekonany, że problem leżał zupełnie gdzie indziej
-
- testowy
- Zaangażowany
Napisane przez dorotajab » 13 paź 2008, 19:47 Re: Dziwni wspóllokatorzy .... kazdy z nas mial lub ma
testowy napisał(a):jak przyjechałem do UK mieszkałem z kolegą którego dobrze znałem z Polski,
wyprowadziłem się po jakichś 2 miesiącach jak się okazało że dostaje smsy od Boga...
wynająłem flata, drożej ale mam spokój
To moglo byc ciekawe przezycie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nie wiem jak wielka traume masz po tym wydarzeniu, ale ja sie poplakalam ze smiechu :)
Sama nie lubie mieszkac. Zdecydowanie wole chowac sie przed ludzmi niz ich szukac
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez marcin.p » 13 paź 2008, 20:11 Re: Dziwni wspóllokatorzy .... kazdy z nas mial lub ma
Faktem jest ze Mario to chlop jak dab 195 wzrostu i nie jakis tam chuderlak, koles który go chcial zabic , bym raczej mikro .
W kazdym badz razie Mario na noc przystawial drzwi do pokoju luzkiem.
Druga historia
Alicja Londyn
Wynajmuje pokój u Somalijczyka który nie jada miesa. Malo tego mie uscisnie reki , kogos kto mieso jada. Chodzi caly czas po domu z preparatem antybakteryjnym i w rekawiczkach ( ma ich podobno 7 par : 1. do kubla 2. do mycia garów 3. do sprzatania na sucho 4. do gotowania itd ) . O dziwo ten skrzywiony psychicznie typ wynajmunamuje pokoje trojgu zjadaczom miesa wiec jest po prostu zabawny.
Za kazdym razem dezynfekuje deske klozetowa jak siada, ma swoje naczynia, sztucce i takie tam.
Ala kiedys wpadla na pomys ze napusci znajomych ( zjadaczy miesa) by sie wylewnie z nim przywitali , tj z usciskiem i calusem..... bronil sie ale sie poddal, mial podobno taka traume , ze przez tydzien z pokoju nie wychodzil.
Chodzi po domu i mówi wspóllokatorom , ze smierdza miesem . Ma równiez wymaganai co do przyszlej zony:
1. Weganka
2. Biala
3. Dziewica
Dziwak jakich malo .... ja bym sie bal z typem mieszkac
-
- marcin.p
- Zadomowiony
- Reputacja: 3
Napisane przez testowy » 13 paź 2008, 22:43 Re: Dziwni wspóllokatorzy .... kazdy z nas mial lub ma
dorotajab napisał(a):Sama nie lubie mieszkac. Zdecydowanie wole chowac sie przed ludzmi niz ich szukac
to chyba jakiś koan jest..... :mrgreen:
-
- testowy
- Zaangażowany
-