opieka nad kotem
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
Mam duży problem bo muszę wyjechać do Polski w tym samym terminie co i mój syn i nie mam z kim zostawić mojego kota/kotkę/ zawsze się wymienialiśmy i nie było problemu, a teraz razem wyjeżdżamy na wesele do Polski i jest problem. :cry:Moi znajomi albo mają psy albo małe dzieci, albo nie lubią kotów i nie mogę się do nich zwrócić o pomoc, może ktoś lubi koty i zaopiekowałby się moim na okres 2-ch tygodni :?: :roll: zaznaczam że jest to kot domowy i nie wychodzi na dwór
-

-
gohina
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
czy to jest juz dorosly kot??zwykly tzw.dachowiec?
-

-
winnie
- Początkujący
-
-
kot ma prawie dwa lata jest zwykly dachowiec ale nie wychodzi z domu ze wzgledu na to ze ma jedna lapke znieksztalcona od urodzenia i moglby sobie nie poradzic wsrod innych kotow
-

-
gohina
- Początkujący
-
-
hejka. jesli kociak jest wysterylizowany to ja chetnie przechowam ( tyle tylko zemieszkam teraz kolo Luton a nie w Bham).
-

-
anirad
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 76
Wielkie dzięki ale nie jest wysterylizowany,
chyba zebym juz nie miala innego wyjscia to sie zdecyduje na ten zabieg na razie jeszcze mam czas bo wyjazd mam 18 kwietnia
ale dzięki za pomoc :grin:
-

-
gohina
- Początkujący
-
-
Cześć my chętnie zaopiekujemy się twoją kotką,mieszkamy na Small Heath napisałem Ci kontakt na priva.Pozdrawiamy :mrgreen:
[ Dodano: Czw Mar 18, 2010 21:12 ]
Cześć wysłałem ci wiadomość na priva jeszcze raz ale nie wiem czy doszła jeśli nie to napisz na gg 9834290 :mrgreen:
-

-
eric27
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 18
Powrót do HYDE PARK