internet
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
Orientuje sie ktoś czy jest tutaj taka oferta jak w polskim play'u, ze mozna doladowywac sobie internet bezprzewodowy, bez podpisywania umowy itp
-

-
Towarzysz
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Ja coś takiego kupiłem w O2. Modem podłączany pod USB koszt Pound 10 doładowanie według potrzeb. Niestety z limitem. 1 dzien - pound 2, tydzień - pound 7,5 , miesiąc pound 15.
-

-
stefan1965
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: -3
wiem wiem ze takie cos ma limity...
a dziala dobrze ?
-

-
Towarzysz
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Nie jest to rewelacja,ale nie narzekam.Jeszcze nie miałem problemów z brakiem zasięgu. I w myśl zasady jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Jeżeli nie masz innej opcji to jest to lepsze niż nic.
-

-
stefan1965
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: -3
Towarzysz napisał(a):Orientuje sie ktoś czy jest tutaj taka oferta jak w polskim play'u, ze mozna doladowywac sobie internet bezprzewodowy, bez podpisywania umowy itp
Witaj. Obecnie posiadam takowy internet z o2. Koszt modemu tu 10funtow w sklepie o2. Ponizej przedstawiam oplaty dotyczace platnosci :)
O2 Pay and Go Mobile Broadband
Mobile Broadband Daily
(available for 24 hours)
- For £2 for 500MB + Unlimited Wi-Fi
Mobile Broadband Weekly
(available for 7 days)
- For £7.50 for 1GB + Unlimited Wi-Fi
Mobile Broadband Monthly
(available for 30 days)
- For £15 for 3GB + Unlimited Wi-Fi
Ogolnie jestem zadowolony z internetu :wink: Zrobilem Ci test z jaka predkoscia smiga ten internet.
Jak sam widzisz internet jest do 3mb ok. 300-450 kb/s (download) natomiast (upload) nie jest taki najgorszy 200-300Kbps ok. 30-40 kb/s da rade pogadac na skype i obejrzec film na youtube bez przycinki albo sciagnac sobie tracka w kilka sekund :wink: Z czystym sumieniem moge Ci polecic ten internet ladujesz kiedy jest Ci potrzebny internet jak nie korzystasz to nie ladujesz proste bardzo i wygodne :-P
Pozdrawiam.
-

-
Sebool_uk
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 10
Powrót do HYDE PARK