co wybrać
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
witem!
Powiedzcie mi Forumowicze jak sądzicze (ależ sie zrymowało heheh)
dokad najlepiej sie wybrac alton towers? drayton manor? american adventure??
chciałbym sie gdzieś wybrać i niewiem co wybrać (kurcze, znowu)
z góry dziex :mrgreen:
-

-
rastamariann
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
drayton manor... bo najblizej? :roll:
-

-
Mike
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 13
zdecydowanie alton towers niz drayton manor, i na nemesis 10 razy pod rząd :mrgreen: a tego trzeciego nie znam ....
-

-
Ewulka
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 0
Alton towers jest duzo wieksze a i z BHM nie daleko. Za to w drayton manor jest duzo atrakcji takze dla malych dzici. Jesli jedziecie bez dzieci polecam Alton towers na tej stronie znajdziesz tansze bilety
www.365tickets.com a tu czasem zdazaja sie kupony z promocjami do wydrukowania:
www.visittheheart.co.uk
-

-
pszczzola
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 1
Zastanawiałam się gdzie się podpiąć z opinią.
Właśnie wczoraj byliśmy w Drayton Manor. Szczerze mówiąc jestem lekko zawiedziona. Nie tyle jakością atrakcji, a stosunkiem ceny do tego co faktycznie można tam zrobić. Bilety kosztują majątek, a tłum jest taki, że w każdej kolejce trzeba odstać ponad godzinę. Płacąc tyle kasy oczekiwałabym chociaż mieć możliwość spróbowania wszystkiego. Co z tego, ze fajne tam są atrakcje, jak nawet dopchać się do nich nie da. Nawet wolę sobie nie wyobrażać co tam się dzieje w weekend.
Na szczęście mieliśmy bilety 2 za 1, bo gdybym zapłaciła pełną cenę to byłabym bardzo wściekła.
A i jeszcze jeden minus - za wejście płacą wszyscy nie zależnie od tego czy mają zamiar jeździć czy nie. Więc jeśli rodzice nie mogą korzystać z tego wszystkiego ze względów zdrowotnych (ja na przykład), a chcą zabrać dzieci to muszą płacić i za siebie.
Bardziej podoba mi się rozwiązanie gdzie wszyscy wchodzą, a osoby, które mają korzystać z atrakcji dostają opaskę na rękę. A nie płacenie za patrzenie na dzieci.
W wyjaśnieniu dostałam, ze w cenie zawarte są inne atrakcje, jak zoo dlatego wszyscy płacą. Super. Nawet do zoo nie doszliśmy bo spędziliśmy cały dzień w kolejkach. Dzieci zadowolone, ale ja nigdy więcej w takie miejsce nie pojadę. Bolą mnie nogi, kręgosłup i mam dość. Poza tym nienawidzę tłumów więc takie miejsca są całkowicie nie dla mnie.
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 71
Powrót do HYDE PARK