Buduja meczet w Warszawie
Napisane przez letme » 13 wrz 2010, 21:21 Re: Buduja meczet w Warszawie
Agaa napisał(a):wedlug mnie wnosza bardzo wiele
Według ciebie to władze szykują zakaz publicznego obchodzenia świąt bożego narodzenia na żądanie miejscowych muzułmanów więc innymi "według ciebie" też się raczej nie przejmuję bo pewnie są równie poważne i równie poparte konkretnymi dowodami.
A na każde pytanie chętnie ci odpowiem, nawet na osobiste dotyczące mojej "obsesji" - jeśli tylko odpowiesz na moje, zadawane wiele wcześniej niż jakiekolwiek pytania do mnie: gdzie te artykuły na poparcie twoich słów?
Ci powiem ze masz szczescie ze internet jest anonimowy i mozesz tu pisac swoje dyrdymaly bez ujawniania sie.
oo, to dobre, a niby czym groziłaby mi taka dyskusja z tobą "na żywo", twarzą w twarz?
-
- letme
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez Agaa » 13 wrz 2010, 22:22 Re: Buduja meczet w Warszawie
letme napisał(a):gdzie te artykuły na poparcie twoich słów?
Nigdy nie napisalam ze mam takie artykuly, mam wazniejsze rzeczy do roboty niz szukanie artykulow na google, napisalam ze nawet jak bym Ci je dala to napisalbys wyssany z palca kontrargument. Nigdy nie napisalam ze mam dowod na to ze twoj artykol to propaganda. tak samo jak ty nie masz dowodu na kazdy zarzut propagandy przedstawianej przez innych.
letme napisał(a):A na każde pytanie chętnie ci odpowiem, nawet na osobiste dotyczące mojej "obsesji" - jeśli tylko odpowiesz na moje
slucham...
-
- Agaa
- Początkujący
- Reputacja: -6
Napisane przez letme » 14 wrz 2010, 08:14 Re: Buduja meczet w Warszawie
więc pisz sobie ile chcesz złośliwości, personalnych wycieczek, pseudopsychologicznych analiz mojej osoby i co ci sie tam jeszcze podoba.
Dopóki więc nie zobaczę poparcia twoich słów w postaci np. jakiegoś artykułu to już ci mówię: papa. więc rzuć jeszcze parę złośliwości na koniec i do kolejnej, być może , rozmowy.
-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez AdamBoltryk » 14 wrz 2010, 11:22 Re: Buduja meczet w Warszawie
agg napisał(a):a co by sie dzialo jakby w kraju muzulmanskim mialby zostac wybudowany kosciol katolicki... :?:
(...)
Jesteś pewna, że ich tam nie ma?
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputacja: 183
Napisane przez agg » 14 wrz 2010, 13:19 Re: Buduja meczet w Warszawie
AdamBoltryk napisał(a):agg napisał/a:
a co by sie dzialo jakby w kraju muzulmanskim mialby zostac wybudowany kosciol katolicki... :?:
(...)
Jesteś pewna, że ich tam nie ma?
Pozdrawiam
sa... jeszcze wszystkich nie wysadzili :roll:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez Kitka » 14 wrz 2010, 14:37 Re: Buduja meczet w Warszawie
Kto ma czas i ochotę niech sobie obejrzy :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=6Vhwp1PG ... re=related
Czy można dosadniej przedstawić swoje dążenia?
http://www.youtube.com/watch?v=Y6tlYlox ... re=related
Czy to normalne, żeby kobieta cieszyła się ze śmierci własnego dziecka?
http://www.youtube.com/watch?v=6wW90Z_d ... re=related
Bardzo sprawiedliwa religia :roll: Ciekawe dlaczego żona nie może bić własnego męża? aaaaaaaa bo w Koranie nie ma o tym wzmianki...
http://www.youtube.com/watch?v=bFngwYucVdw
Religia pokoju? Przecież to sami przywodcy religijni czyli niby "prawdziwi/dobrzy" muzułmanie nawołują do terroryzmu i nienawiści!
http://www.youtube.com/watch?v=TR3H0D6opMo
Szok :!: Normalnie tylko zostać męczennikiem cyt. "Allah zmienia pchnięcia miecza i bomby w pocałunki aniołów na ciele męczennika" :roll: Przecież to nakłanianie dzieci i młodych ludzi do zabicia się w imię Boga :!: To jest przerażające :!:
letme Jestem ciekawa co na temat tych filmów mówią "prawdziwymi/dobrzy" muzułmanie. Czy to możliwe, żeby byli przeciwko temu co mówią ich religini przywódcy :?:
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez letme » 14 wrz 2010, 17:15 Re: Buduja meczet w Warszawie
Kitka napisał(a):letme Jestem ciekawa co na temat tych filmów mówią "prawdziwymi/dobrzy" muzułmanie. Czy to możliwe, żeby byli przeciwko temu co mówią ich religini przywódcy :?:
jak spędzisz tyle samo czasu szukając tego co mają do powiedzenia co spędziłaś szukając tego co mówią oszołomy to będziesz wiedzieć. Może nawet zobaczysz jaka jest dokładnie sytuacja "religijnych przywódców" w islamie i dlaczego łatwo być "dobrym" muzułmanom przeciwko takim oszołomom. Ja się za nich wypowiadać nie będę, podałem wcześniej link do forum muzułmańskiego, mówicie że macie sąsiadów, znajomych w pracy, co za problem zapytać.
pa
-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez Agaa » 14 wrz 2010, 17:40 Re: Buduja meczet w Warszawie
letme napisał(a):dyskusja wygląda zazwyczaj tak: argument - kontrargument. dowód - kontrdowód. oczywiście można się przyjrzeć każdemu dowodowi i argumentowi i zobaczyć na ile jest silny ale bez kompletnie niczego to rozmowy nie ma.
Moim argumentem bylo to ze twoj artykul jest ze "szmatlawca" ty stwierdziles ze to slaby argument, wporzadku. Nic wiecej na ten temat nie pisalam a Ty dalej chciales jakis dowodow.
letme napisał(a):więc pisz sobie ile chcesz złośliwości, personalnych wycieczek, pseudopsychologicznych analiz mojej osoby i co ci sie tam jeszcze podoba.
Twierdzisz ze ja pisze zlosliwosci? ani razu Cie nie wyzwalam a Ty mi piszesz ze ja "pieprze jak potluczona". Udowodnij mi ze moja analiza jest "pseudopsychologoczna" o ile masz chociaz bazowe pojecie na temat psychologii, jezeli nie, odpowiedz na moj dotyczacy tego argument, jak nie chcesz mowic to nie mow, sobie uciekaj ale pamietaj ze Ty nie uciekasz przedemna tylko przed samym soba.
Podaj argumenty ze filmy podane przez Kitke sa propaganda. jestes w stanie to zrobic czy jej tez powiesz "papa"? a moze zapros tu swoich medrcow z forum dla polskich muzulmanow, moze oni Ci pomoga?
[ Dodano: Wto Wrz 14, 2010 19:20 ]
letme, nie zauwazylam twojego ostatniego postu i zobacz nie wiele sie pomylilam: polskie forum muzulmanow, przeliczylam sie tylko z iloscia "pa" bo napisales tylko jedno.
-
- Agaa
- Początkujący
- Reputacja: -6
Napisane przez Kitka » 14 wrz 2010, 19:42 Re: Buduja meczet w Warszawie
Z tego co piszesz wynika, że są muzułmanie oszołomy i dobrzy muzułmanie. Którzy z nich opierają się na Koranie? Chyba nie zaprzeczysz, że są w tej księdze słowa, które są delikatnie mówiąc dość kontrowersyjne...Rozumiem, że dobrzy muzułmanie nie stosują się do wszystkich zaleceń Koraniu i czerpią z niego wybiórczo czy tak?
Pisałam już, że odwiedzałam forum muzułmańskie i starczy mi to czego tam się naczytałam :roll:
-
- Kitka
- Zadomowiony
Napisane przez letme » 14 wrz 2010, 20:01 Re: Buduja meczet w Warszawie
naprawdę temat uważam za wyczerpany a z pytaniami na temat samych "tajników" islamu i po odpowiedzi odsyłam tam gdzie odsyłalem wcześniej a jeszcze lepiej z kimś na żywo, może przy okazji przestaniesz się tak obawiać wszystkiego z brodą lub chustka na głowie
-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez Kitka » 14 wrz 2010, 22:48 Re: Buduja meczet w Warszawie
Nie sądziłam, że znajdę jeden dokument, który odpowie mi na wszystkie pytania i przedstawi całe zagadnienie. Niby wiemy o co chodzi z islamem, jaka to religia. Tylko czasem cieżko to w słowa obrać i uzmysłowić sobie co to jest tak naprawdę ISLAM :!: :546:
Polecam wszystkim letme tobie w szczególności :!: Jak nie macie czasu obejrzeć pozostałych, jakie wrzuciłam to się nie przejmujcie! W tym jest wszystko wyjaśnione, jak na dłoni!
Z żadnymi muzułmanami rozmawiać na temat ich religi nie będę, gdyż nie ma to najmniejszego sensu. Oni przy nas co innego mówią niż naprawdę myślą! Tylko między sobą są pokazuja kim są naprawdę i do czego dążą...
-
- Kitka
- Zadomowiony
Napisane przez letme » 15 wrz 2010, 09:04 Re: Buduja meczet w Warszawie
bez ironi mówię - doskonałe podsumowanie, nic dodać nic ująć.
temat wyczerpany.
p.s. film widziałem dawno temu więc nie myśl że amerykę odkryłaś. wiele rzeczy było dośc łatwych do zweryfikowania co i po raz setny wszystkim polecam.
pa :)
-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez Kitka » 15 wrz 2010, 12:58 Re: Buduja meczet w Warszawie
Znalazł się znawca tematu :roll: Który wie wszystko najlepiej, bo rozawia z muzułmanami i czyta ich forum. To wierz im :!: Może porozmawiasz jeszcze z ludźmi z różnych sekt i też będziesz się mądrzył, jacy oni są wspaniali, bo przecież tak ci powiedzieli. Śmieszny jesteś! Kiedyś ty lub twoje dzieci bardzo się zdziwicie...
-
- Kitka
- Zadomowiony
Napisane przez Thomas » 15 wrz 2010, 18:39 Re: Buduja meczet w Warszawie
Po dłuższym namyśle przechodze na Twoją strone.
Mam nadzieje ze eksansja islamu przyspieszy i europie zapanuje szarjat.
Może uda mi sie przekonać innych.
Bede mógł mieć 5 przerw w pracy:-)
Bede mógł mieć kilka żon:-)
(Jak znajde pracowite, to nie bede musiał pracować)
Już mam tą wizje, jedna żona od sprzątania i gotowania, 3 żony od uciech i jedna od masowania stóp po cieżkim dniu :mrgreen:
A jak zupa bedzie za słona to dostanie po pysku....
Wprowadzimy nową dziedzine sportu która wyprze barbarzyńskie myślistwo na biedne jelonki, bedzie to polowanie na bezbożników.
(Letme, bedzie polujący czy uciekającym???)
Kupie sobie kałacha. :mrgreen:
Niech żyje A...h jeden prawidziwy.
-
- Thomas
- Zaangażowany
- Reputacja: 67
Napisane przez testowy » 18 wrz 2010, 14:37 Re: Buduja meczet w Warszawie
hehe, nie zamierzam komentować niczego,
byłem w PL i naoglądałem się różnych dyskusji po telewizji,
z posłanką Kempą np....
więc jak pomyślę, że miałbym tu głos zabierać,
i dać się wciągnąć w dysputy, choćby z Maholem (pozdrawiam serdecznie),
to dziękuję serdecznie,
a tak już tylko na zakończenie ze trzy grosze dorzucę,
cóż, jesteśmy rasą wymierającą, wyprą nas Arabowie i Azjaci,
nie ma się co obrażać,
wolimy wygody i łatwe życie, tymczasem oni preferują wielodzietność,
po prostu wyginiemy i tyle,
bo sami stworzyliśmy takie społeczeństwo i takie prawo,
że każdy, szczególnie facet, boi się jak ognia mieć dzieci...
więc nie ma się co niepotrzebnie ekscytować, tylko robić swoje póki można...
:roll:
ps. taki przykładzik,
w Holandii jest centrum handlu diamentami,
od wieków monopol mieli Żydzi,
w ostatnich kilku dziesięcioleciach zostali całkowicie wyparci przez Hindusów,
powód?
banalny, zwyczaje,
Żydzi nie pracują w sobotę,
a największe interesy w tej branży robi się w soboty...
cóż, świat się zmienia!
a... jeszcze jedno,
Thomas (oby Allah zawsze był z Ciebie zadowolony) masz rację,
przejdźmy wszyscy na islam, po co odwlekać nieuniknione!
tylko czemu boisz się pisać Allah?
myślisz, że roboty sieciowe Cię wpiszą na czarną listę islamu...
hm, to już aż tak źle?
-
- testowy
- Zaangażowany
- Reputacja: 78
-