Polacy LGBT
Napisane przez AdamBoltryk » 10 sie 2011, 05:50 Re: Polacy LGBT
kentstreet napisał(a):(...)nalezymy wszyscy do świata zwierząt..(...)
Kurczę, odkąd pamiętam to zawsze się wywyższaliśmy ponad zwierzęta i wykazywaliśmy jacy to jesteśmy "yntelygentni", lepiej rozwinięci, ucywilizowani i jak dużo _różni_ nas od zwierząt. A tutaj widzę naukowo wskazuje się zupełnie inną drogę dla ludzi - powrót na drzewa...
Chyba czas już zasadzić swoje...
Ech...
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputacja: 183
Napisane przez Steinik » 10 sie 2011, 10:51 Re: Polacy LGBT
kentstreet napisał(a):anastazjo nie bede sie powtarzal ..narazając się na Twoje docinki :)
wszelka wiedza jest w naukowcach :Pdo nich odsyłam a na dzis nie cche nic wiecej pisac dobranoc :)
Peace !
Dodano: -- 9 sie 2011, 23:13 --
Ooo szkoda,że Steinik nie grzmi widocznie 'grzmiał' tylko na mnie xdd
pozdrawiam :)
Steinik nie grzmi bo mi sie spac zachcialo :D
ale teraz doczytuje..heheh kto by pomyslal ze jednym postem wywolasz taaaka dyskusje... :roll:
a ja ogólnie''grzmie'' na wszystko...heheh nie wyrozniaj sie :D
i ooo jeszcze jedno...'' i życzę troche otwartosci na wiedzę''...czasem jest chyba tak ze niektorzy poprostu nie potrafia przekazac swojej<?>wiedzy...a tutaj zarowno z przekazem jak i z odbiorem jest problemos....pomijajac obrazliwe posty,kazdy probuje nieudolnie przedstawic swoj pkt...
heheh czuje sie ' roozdarta'' ... jestem jakos pomiedzy tym co piszesz,bo wydaje mi sie ze to troche wymuszone i ''na sile''...
z tego co mi sie wydaje powinniscie wlczyc z homofobia i jej przejawami..a nie szukac u kazdego objawow homofobow...
oj troszku nieskladniowo,,,jakis spiacy dzionek mam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dodano: -- 10 sie 2011, o 10:52 --
no to sobie pogrzmiałam o!
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez Thomas » 10 sie 2011, 18:24 Re: Polacy LGBT
I jeszcze jakis nic nikomu nie mowiacy autor jakies ksiazki probujacy wytlumaczyc ze homoseksualizm to jedyna dewiacja z posrod innych jak zoofilia,pedofilizm itp ktora nie jest choroba tylko zupelnie normalnym waleniem sie w d..pe.
Dodano: -- 10 sie 2011, o 18:26 --
tak sobie teraz pomyslalem ze my z moja kobieta od czasu do czasu zdazy sie uplamic przescieradlo kremowa wydzielina, a jakiego koloru plamki zostawiaja ped...ly???
-
- Thomas
- Zaangażowany
- Reputacja: 67
-
Napisane przez kentstreet » 10 sie 2011, 18:57 Re: Polacy LGBT
-
- kentstreet
- Rozeznany
- Reputacja: 7
Napisane przez Thomas » 10 sie 2011, 19:08 Re: Polacy LGBT
kentstreet napisał(a):ośmieszasz się i kompromitujesz...
Niby jak jestem w 100% hetero.
-
- Thomas
- Zaangażowany
-
Napisane przez kentstreet » 10 sie 2011, 19:18 Re: Polacy LGBT
ps. rzadko się zdarza 100 hetero..ja wierze ze wszysy jestesmy biseksualni biologicznie..
skrajnosci wystepuja wbrew opinia rzadko ..proponuje zapoznac sie z badaniami Alfreda Kinseya :)
Dodano: -- 10 sie 2011, 20:21 --
Thomas nie bede z Toba prowadzil dyskusji twój język jest żenujący ..
pozdrawiam :)
-
- kentstreet
- Rozeznany
Napisane przez Thomas » 10 sie 2011, 19:46 Re: Polacy LGBT
Richard Dawkins moze ma jakies osoagniecia szczegolnie w teroriach ewolucii i doborow genetycznych itp...ale zdecydowanie wychodzi na to ze szczegolnie uznawany w srodowisku gejowskim. Moze przez swoje publikacje o was. Sam nie trac czasu tylko zorganizuj jakis Gangbang z labedziami czarnymi i baw sie dobrze...
-
- Thomas
- Zaangażowany
-
Napisane przez KA i PE » 10 sie 2011, 20:13 Re: Polacy LGBT
pozdr
pe
-
- KA i PE
Napisane przez ewela119 » 10 sie 2011, 20:25 Re: Polacy LGBT
KA i PE napisał(a):no coz, tez myslalem ze chodzi o auta na gaz (chociaz cos w tym jest bo tam tez sie tankuje do niewlasciwej dziury)
:D :D :D :D
Jeszcze mozesz sie wypowiedziec :D Z niecierpliwoscia czekamy by poznac Twoje zdanie :P
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez erka » 10 sie 2011, 20:27 Re: Polacy LGBT
Thomas napisał(a):Nie moge zrozumiec czemu Ci dewianci kochajacy inaczej (i w co innego :P ) caly czas przytaczaja przyklady pedalskich zachowac zwierzat??? Co post to inne zwierze!
I jeszcze jakis nic nikomu nie mowiacy autor jakies ksiazki probujacy wytlumaczyc ze homoseksualizm to jedyna dewiacja z posrod innych jak zoofilia,pedofilizm itp ktora nie jest choroba tylko zupelnie normalnym waleniem sie w d..pe.
Dodano: -- 10 sie 2011, o 18:26 --
tak sobie teraz pomyslalem ze my z moja kobieta od czasu do czasu zdazy sie uplamic przescieradlo kremowa wydzielina, a jakiego koloru plamki zostawiaja ped...ly???
A myslalm ze wiele hetro par rowniez "uprawiaja" tzw anal, co panowie lubicie tylko w jedna dziurke? :D A ta kremowa wydzielina to wazelina czy co..?
Poza tym ah ilez to mamy znanych "pedalow"(choc nie wiem co ma pedal do geja) i na ekranie sie ich oglada i czyta o nich, ah nie mam nic przeciwko ze nawet boski Ricky Martin jest w tej "drugiej lidze". Leonardo da Vinci i nawet Gandalf ( a wlasciwie aktor ktory go gral...) i oni sa. Nie wspomne o Iwaszkiewiczu czy Gombrowiczu... A tyle cennej literatury dzieki nim.
-
- erka
- Rozeznany
- Reputacja: -7
Napisane przez AdamBoltryk » 10 sie 2011, 20:31 Re: Polacy LGBT
erka napisał(a):(...) boski Ricky Martin(...)
aahahaah a toś pojechał po bandzie :D
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputacja: 183
Napisane przez bogini8 » 10 sie 2011, 20:42 Re: Polacy LGBT
no i co w zwiazku z tym? to moze wszyscy maja byc gejami.??co to niby wnosi? pokazanie ze geje sa wspaniali? i tez moga do czegos dojsc? nie rozumiem tego przekazu...erka napisał(a):Poza tym ah ilez to mamy znanych "pedalow"(choc nie wiem co ma pedal do geja) i na ekranie sie ich oglada i czyta o nich, ah nie mam nic przeciwko ze nawet boski Ricky Martin jest w tej "drugiej lidze". Leonardo da Vinci i nawet Gandalf ( a wlasciwie aktor ktory go gral...) i oni sa. Nie wspomne o Iwaszkiewiczu czy Gombrowiczu... A tyle cennej literatury dzieki nim.
niewiem jak inni ale wg mnie ten otwor nazywa sie odbyt i sluzy do wydalania kalu....tylko i wylacznie..moge sie mylic oczywiscie...erka napisał(a):
A myslalm ze wiele hetro par rowniez "uprawiaja" tzw anal, co panowie lubicie tylko w jedna dziurke?
Dodano: -- 10 sie 2011, o 20:43 --
Adam...pojechalA..;)AdamBoltryk napisał(a):erka napisał(a):(...) boski Ricky Martin(...)
aahahaah a toś pojechał po bandzie
Dodano: -- 10 sie 2011, o 20:46 --
pozatym jakos dwie kobiety mnie nie raza tak w oczy....dla a.jolie,m.beluci, czym.fox sama moglabym jedna zostac:D ;)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez kentstreet » 10 sie 2011, 20:52 Re: Polacy LGBT
O palce też , piersi też wszystko..idąc Twoim tokiem myslenia to tylko sex waginalny ...i nic wiecej bo reszta ma swoje inne przeznaczenie....OMG
-
- kentstreet
- Rozeznany
Napisane przez bogini8 » 10 sie 2011, 21:18 Re: Polacy LGBT
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez kentstreet » 10 sie 2011, 21:34 Re: Polacy LGBT
aha zapomnialas wytlumaczyc do czego sluza usta ;d;d; ??
Dodano: -- 10 sie 2011, 22:42 --
jakiej ''czekoladzie '' ??masz fiksacje analną ?
-
- kentstreet
- Rozeznany
-