gra
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
olivka napisał(a):pigggy, to juz nie gra tylko wrozenie hihihihi
nie zgadza sie tylko jedna rzecz...ale nie powiem jaka ;) :mrgreen:
hmmm domyslam sie jak to moze byc rzecz ;) pozdrawiam Olivko
a Ja kogo moge opisac??
-
- Jolly
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
0
[quote="Tomk"]Chcial bym wiedziec co Cie sklonilo do takiego pogladu?
(....)
Za to ja o Tobie mysle w samych superlatywach haha... Czyzby to przez to zdjecie haha?
quote]
ale to nie ja ciebie oopisalam dear T hihi :mrgreen:
a co do drugiego zdania - to napewno przez zdjecie tak myslisz hihihi ;) pozdrawiam..
a Ty mr Jolly - nie podpowiadaj tu hihihi :mrgreen: :mrgreen: ;)
chyba narazie niemasz kogo opisac bo wszyscy bioracy udzial w zabawie zostali opisani hihi :wink:
przyczaj sie moze sie wypowie tu jakas nowa osobka...
(....)
Za to ja o Tobie mysle w samych superlatywach haha... Czyzby to przez to zdjecie haha?
quote]
ale to nie ja ciebie oopisalam dear T hihi :mrgreen:
a co do drugiego zdania - to napewno przez zdjecie tak myslisz hihihi ;) pozdrawiam..
a Ty mr Jolly - nie podpowiadaj tu hihihi :mrgreen: :mrgreen: ;)
chyba narazie niemasz kogo opisac bo wszyscy bioracy udzial w zabawie zostali opisani hihi :wink:
przyczaj sie moze sie wypowie tu jakas nowa osobka...
-
- olivka
- Zadomowiony
- Reputacja: 6
0
spokojnie Olivko nikt sie nie dowie zamknalem to w moim umysle
poczekam! ;)
poczekam! ;)
-
- Jolly
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
0
Hej,
To nie fair... Widze ze niektorzy trzymaja z innymi, a ja tu dopiero nowy i jeszcze nic ni eiwem... Ech, na uklady nie ma rady jak to mowia... Pewnie wiec sie niczego wiecej nie dowiem, co?
A co do czekania to prosze nie za dlugo haha...
Serdecznie pozdrawiam,
T.
To nie fair... Widze ze niektorzy trzymaja z innymi, a ja tu dopiero nowy i jeszcze nic ni eiwem... Ech, na uklady nie ma rady jak to mowia... Pewnie wiec sie niczego wiecej nie dowiem, co?
A co do czekania to prosze nie za dlugo haha...
Serdecznie pozdrawiam,
T.
-
- Tomk
- Rozeznany
- Reputacja: 3
0
Do Mamuski Twins :
Usmiecham sie :D, i dawno juz przestalem wierzyc w ksiezniczki z bajek. Teraz szukam po prostu ludzi. :) wartosciowych ludzi. Tacy istnieja. hehe.
Usmiecham sie :D, i dawno juz przestalem wierzyc w ksiezniczki z bajek. Teraz szukam po prostu ludzi. :) wartosciowych ludzi. Tacy istnieja. hehe.
-
- K.J.
- Stały Bywalec
- Reputacja: 5
0
K.J. napisał(a):Usmiecham sie , i dawno juz przestalem wierzyc w ksiezniczki z bajek. Teraz szukam po prostu ludzi. wartosciowych ludzi. Tacy istnieja.
warstosciowych ludzi jest tyle ile ksiezniczek z bajek....
;)
prawie nie istniejaca juz mniejszosc spoleczna :sad:
-
- olivka
- Zadomowiony
- Reputacja: 6
0
Chyba odbiegamy od tematu :mrgreen: Niestety potrafie jedynie ocenic charakter czlowieka po rozmowie twarza w twarz, Nie bardzo mi wychodzi dopasowywanie wygladu.
Ale jestem strasznie ciekawa jak ja wygladam waszym zdaniem?????
Ale jestem strasznie ciekawa jak ja wygladam waszym zdaniem?????
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
0
jestes typem samotnika i bardzo ostroznie podchodzisz do ludzi. Nie przejmujesz sie moda i nie bardzo wierzysz w siebie. Wkurzja cie panny ktore spedzja godziny w sklepie zastanawiajac sie nad kolerem bluzki i czy bedzie im pasowala do butow. Jestes ponad takie sprawy i wolisz relaksowac sie w domowym zaciszu. Jestes ladna i orginalna ale sama w to nie wierzysz- masz luzny styl i uwazasz ze generalnie masz wszytko w dupie- chociaz tak naprawde jestes naladowana emocjami jak dynamit
I jak?
I jak?
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
0
Czy my sie znamy??? :mrgreen:
-
- Luiza
- Wtajemniczony
0
:-D :-D :-D
czyli trafilam?
czyli trafilam?
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
0
Wrozka, jasnowidzka :mrgreen: 99% sie zgadza.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
0
O Dorocie,
Wrazliwa i sympatyczna... Potrafi przegadac nie jedna osoba... Majaca tysiace pomyslow na minute a na parkiecie ruszajaca sie jak prawdziwa gwiazda... Londyn dla Niej to tylko podworko do zabawy a odwagi ma za dwoje... Pieknie wyglada jak sie zlosci a jeszcze sliczniej z usmiechem na twarzy... Czy o czyms zapomnialem haha?!?
T.
Wrazliwa i sympatyczna... Potrafi przegadac nie jedna osoba... Majaca tysiace pomyslow na minute a na parkiecie ruszajaca sie jak prawdziwa gwiazda... Londyn dla Niej to tylko podworko do zabawy a odwagi ma za dwoje... Pieknie wyglada jak sie zlosci a jeszcze sliczniej z usmiechem na twarzy... Czy o czyms zapomnialem haha?!?
T.
-
- Tomk
- Rozeznany
0
Tomk nie znam się na ludziach ale spróbuję, myślę ze jesteś przystojnym , wysportowanym facetem koło 30-tki ze złamanym sercem ale otwartym umysłem na innych, uwielbiasz być w centrum wydarzeń i bardziej cenisz inteligencjie niz piękno zewnętrzne. Jestes bardzo wrażliwy na krzywde , chciałbys naprawic ten świat i sprawić by wszyscy byli szczęśliwi zapominając ze sam pewnie szukasz szczęścia. Jesteś z zewnątrz duzym optymistą ale musisz walczyć z wewnętrznym pesymistą ktory od czasu do czasu się w tobie odzywa. Niewysoki szczupły szatyn ;) ;) ;) :roll:
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
0
Hej Malaroksi,
Czy my sie znamy? Jakoz nie wierze w takie zbiegi okolicznosci jak ten, ze wszystko co napisalas jest prawda... Jedyne inne wytlumaczenie to jasnowidzenie, o ktore Cie nie podejzewam haha... Mozesz rozwinac temat w tej kwesti...
Serdecznie pozdrawiam,
T.
[ Dodano: Wto Lip 22, 2008 10:43 ]
Jeszcze jednym wytlumaczeniem jest to ze mozesz znac kogos kogo i ja znam... Niech pomysle.... Chyba oboje wiemy o kim mowie... Jezeli nie to nie mam na to wytlumaczenia haha...
Kolejny raz z serdecznymi pozdrowieniami...
T.
Czy my sie znamy? Jakoz nie wierze w takie zbiegi okolicznosci jak ten, ze wszystko co napisalas jest prawda... Jedyne inne wytlumaczenie to jasnowidzenie, o ktore Cie nie podejzewam haha... Mozesz rozwinac temat w tej kwesti...
Serdecznie pozdrawiam,
T.
[ Dodano: Wto Lip 22, 2008 10:43 ]
Jeszcze jednym wytlumaczeniem jest to ze mozesz znac kogos kogo i ja znam... Niech pomysle.... Chyba oboje wiemy o kim mowie... Jezeli nie to nie mam na to wytlumaczenia haha...
Kolejny raz z serdecznymi pozdrowieniami...
T.
-
- Tomk
- Rozeznany
0
Tomk nie znam Cię i myślę ze nie mamy wspólnych znajomych, ja wogóle nikogo nie znam z tego forum :-|
Ale wiedziałam ze mam cos z czarownicy :-D
Ale wiedziałam ze mam cos z czarownicy :-D
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
0
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3