gry fabularne

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez Acid Drinker » 10 lut 2011, 00:56 Re: gry fabularne

No jestem, jestem. Ostatnio rzadziej tu bywam, bo praca mi caly czas zabiera. Grafik w robocie (w zasadzie w dwoch) mam ustalany co tydzien, wiec planow dlugoterminowych robic nie moge :) Nie ma dla mnie znaczenia czy piatek, czy sroda bo ja i tak nie mam zazwyczaj wolnego dnia w tygodniu. Jutro lub pojutrze bede mial grafik na nastepny tydzien i mozemy cos zorganizowac. Najlepiej dwa terminy bo akurat ten tydzien musze byc 24/7 pod telefonem i pierwszy moze nie wypalic. Co do miejsca to centrum jest spoko, ale z tego co pamietam to Erdington bylby nawet lepszy :) Chyba, ze poszukiwacz gdzies uciekl. Mi i tak bez znaczenia bo moge dojechac prawie wszedzie. Oczywiscie w granicach B'ham.
Acid Drinker
Stały Bywalec

Reputacja: 7
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez poszukiwacz » 10 lut 2011, 06:22 Re: gry fabularne

nie ucieklem:)
Mysle ze Erdington to dobry pomysl - lepiej i szybciej bo lokalnie, najlepiej w weekend,tyle ze nie ten bo walentynki wypadaja :neutral: wiec moze nastepny?
poszukiwacz
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Pablo XIII » 10 lut 2011, 09:45 Re: gry fabularne

weekend po walentynkach brzmi ok, Acid daj znac jak u ciebie sie ten grafik ustawi. Erdington pasuje rowniez i mnie.
Pablo XIII
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Acid Drinker » 10 lut 2011, 22:42 Re: gry fabularne

Hej, no wlasnie tak myslalem, ze Erdington bedzie najlepszy. Po co komu jezdzic do centrum :)

Co do grafiku to z tego co pamietam mam pierwsza zmiane codziennie, wiec okolo 18-19 mozemy sie gdzies spotkac. Dzien nie gra roli.
Acid Drinker
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Pablo XIII » 15 lut 2011, 07:40 Re: gry fabularne

Wiec moze wstepnie sie umowimy na piatek o godzinie 18:00. Daje nam to pole manewru gdyby cos komus w piatek wypadlo i trzeba by bylo przelozyc na sobote. W druga strone jak przypuszczam bylo by o wiele trudniej cokolwiek przekladac.

Jeszcze tylko powiedzcie w jakim konkretnie miejscu bo Erdington jako taki maly nie jest :)
Pablo XIII
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez karjo » 15 lut 2011, 22:05 Re: gry fabularne

podpytam sie, mozna Wam dorzucic jedna sztuke plci meskiej ;)?
Mojemu polowkowi chodzi granie po glowie od dluzszego czasu, wlasciwie powrot do tematu...

karjo
Rozeznany

Reputacja: 17
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Ossey » 16 lut 2011, 00:10 Re: gry fabularne

A może ktoś tutaj byłby zainteresowany wstąpieniem do bractwa rycerskiego i przeżyciem świetnej przygody nie koniecznie przy użyciu papieru i kostek :)?
Ossey
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Acid Drinker » 16 lut 2011, 01:20 Re: gry fabularne

Nikt by mi miecza nie dal, a giermkiem nie bede :P

Co do podrzucania osobnikow to plec nie gra roli. Aby grac sie chcialo. BTW mozecie sie razem podrzucic, bo im nas wiecej tym weselej. (czyt. jest sie za kim schowac :P).

Piatek pasuje jak najbardziej . Na 18-sta powinienem sie wyrobic. A miejsce dla mnie nie gra roli, aczkolwiek przy 6-ways zamieszkuje, wiec tak do 1...moze 0.5 mili bylbym w stanie na piechote przejsc i bym jakies piwo mogl wypic :P
Acid Drinker
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez poszukiwacz » 16 lut 2011, 06:33 Re: gry fabularne

piatek pasi bardzo... co powiecie jednak na 20.00? NIe wyrobie sie wczesniej nie dam rady.Ossey, bractwo to fajny pomysl, obawiam sie jednak ze braknie mi czasu na to..
poszukiwacz
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Pablo XIII » 16 lut 2011, 08:29 Re: gry fabularne

20 moze byc. Mnie rowniez pasuje. Zgodzic sie rowniez musze z Acidem ze im wiecej chetnych tym lepiej i weselej :) tak wiec nie krepowac sie prosze.

Rowniez mieszkam w odleglosci niezbyt dalekiej od 6ways ale wogole nie znam okolicy jako ze mieszkam w erdington od stosunkowo niedawna. Moze spotkajmy sie przy 6 ways a potem ktos kto zna okolice zaprowadzi nas do jakiejs knajpy. Ewentualnie moge na PM-y rozeslac swoj nr telefonu albo vice versa, powinno to w znacznym stopniu ulatwic organizacje gdyby zaistniala taka potrzeba.

Dajcie znac co o tym myslicie.
Pablo XIII
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez karjo » 16 lut 2011, 11:41 Re: gry fabularne

Nie ukrywam, ze piatek im pozniej, tym lepiej :).
dzieki za zaproszenie, ale wlasciwie tylko polowek dobry w temacie, poza tym praca mi dyszy w kark przez caly wieczor piatkowy.

Co do bractwa, fajny pomysl, dosc kosztowny, by zadbac o wyposazenie. Moze warto pomyslec o podlaczeniu sie do jakiegos juz istniejacego - sporo tu takich 'hobbystow' :smile:
np. http://www.knightsofmiddleengland.com/index.htm
http://www.youtube.com/watch?v=bj8jQee4 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=B_Oc6GKfL6M&feature=fvw
http://www.vikingsonline.org.uk/

No i na lato niezly weekend pod Paryzem, wiec po sasiedzku http://www.youtube.com/watch?v=VhCkKSVM ... re=related

karjo
Rozeznany

Reputacja: 17
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Ossey » 16 lut 2011, 12:30 Re: gry fabularne

Na myśli mam mały HIRD Wikiński - tam nie ma giermkowania ;p...

Jako, że to wczesne średniowiecze wszelkie badziewie idzie zrobić samemu z byle czego i za grosze, następnie stopniowo ulepszać !

Szczerze to nie interesuje mnie bieganie w rajtuzkach, ale spanie w skórze barana na sianie tak jak robiłem to w Polsce, zaprzyjaźniona Angielska drużyna obiecała pomoc, ale jak by nie było potrzebuje do tego ludzi...
Ossey
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez poszukiwacz » 16 lut 2011, 17:49 Re: gry fabularne

Dobrze, jesli wiec nikt nie ma zastrzezen do piatku, godziny 20.00 to spotkajmy sie moze kolo Big Jones?
O rpg i bractwie pogadamy juz wtedy..
poszukiwacz
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Ossey » 16 lut 2011, 20:20 Re: gry fabularne

Spoko, bardzo chętnie spotkam sie z kimś w klimacie - pytanie zasadnicze - co pijemy? :)...
Ossey
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Acid Drinker » 17 lut 2011, 02:03 Re: gry fabularne

Orgon melduje, ze sie stawi.
Miejsce ok, czas ok, towarzystwo ok, piwo...ok? :)
Acid Drinker
Stały Bywalec

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HYDE PARK