Polityka... (wybory)

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez bratok » 14 wrz 2007, 20:24 Re: Polityka... (wybory)

dzieki mamuśka twins myslalem ze zaraz wszyscy mnie tu oplują. przynajmniej jedna osóbka za. ja tez znam wiele młodych, wykształconych i niekoniecznie religijnych a głosują za PIS. ( propaganda wlasnie PO i SLD to wpojenie ludziom ze tylko zacofani z wiosek, po podstawówce, najlepiej po 80 i ślepo wierzacy w rydzyka glosuja za PIS. k...... chcialoby sie rzec.) STOP LIBERALNEJ I LEWICOWEJ PROPAGANDZIE

co do wyjazdu to na 100% wracam moze jeszcze nie teraz, ale juz chce zeby Kaczor robil tam porzadek.

Nelly Rokita dzis jeszcze mnie utwierdziła ze to racja. :mrgreen:

bratok
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Osberic » 16 wrz 2007, 18:49 Re: Polityka... (wybory)

Glosujcie na kogo chcecie towarzyszu kaczorze Bratok :) a moze sie znajda chetni co by ze mna jakis spisek prochowy zrobic, dla rodziny ktora tam zostala bo ja wracac tam nie zamierzam :)
Osberic
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bratok » 16 wrz 2007, 19:23 Re: Polityka... (wybory)

buhhaaaaabuhaaaaaaa .... dobre

bratok
Raczkujący

Neutralny

Nie wybranoPostNapisane przez owen » 17 wrz 2007, 09:40 Re: Polityka... (wybory)

Sa ksieza co maja dzieci, i co?
I nic... Zmierzam do tego, ze rozmawiamy o ogole.... Wiadomo ze jak ktos w jakiejs grupie spolecznej sie obraca to bedzie mowil o tych ludziach.
Rzecz w tym zeby mowic tu o OGOLE ludzi a nie znajomych... A ogol podalem wczesniej.
Kazda z tych wiekszych partii bedzie miala po kilka milionow zwolennikow...

Mowisz o propagandzie? To PiS mowil jak to wprowadzi kare smierci przed poprzednimi wyborami. Mimo iz bylo wiadome ze jak jestesmy w UE to bedzie to niemozliwe... To sie nazywa propaganda. Nie to ze wybuduje sie mieszkania czy autostrady.
Odnowa moralna - a o tasmach begerowej juz zapomniales?

Problem w tym, ze Polska obecnie stoi w miejscu w kwestii reform ktore rozwina kraj. To ze sie rozwija obecnie - to efekt czlonkostwa w UE. Nie mowiac o tym ze PiS BYL PRZECIWNY UE!!!!

Wciaz nie podales zadnego sukcesu PiS....

owen
Stały Bywalec

Neutralny

Poprzednia strona