Uważajcie na Polaków !

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez mahol » 18 gru 2013, 14:32 Re: Uważajcie na Polaków !

Dyktować? oprócz samobójstwa znalazłem dla Ciebie chyba jedyny sposób, aby pozbyć się smrodu polskości...
ogólnie czytając Twoje aż!5 postów dochodzę do wniosku, że dyskusja z Tobą jest bezcelowa, co najwyżej możesz założyć temat o krówkach, wołach i... bawołach :)
mahol
Stały Bywalec

Reputacja: 44
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez monika1990 » 18 gru 2013, 14:38 Re: Uważajcie na Polaków !

mahol napisał(a):Dyktować? oprócz samobójstwa znalazłem dla Ciebie chyba jedyny sposób, aby pozbyć się smrodu polskości...
ogólnie czytając Twoje aż!5 postów dochodzę do wniosku, że dyskusja z Tobą jest bezcelowa, co najwyżej możesz założyć temat o krówkach, wołach i... bawołach :)
No ,wlasnie o tym mowie Panie 'chamie' :) pewnie jestes jednym z tych o ktorych sie tu mowi :) kultura na poziomie zerowym :wink:

monika1990
Początkujący

Reputacja: -21
Nieprzyjazny

KobietaPostNapisane przez malenkagdz » 18 gru 2013, 15:02 Re: Uważajcie na Polaków !

nie oceniaj nie znajac innych , bo po twoich wypowiedziach kultury nie zauwazylam

malenkagdz
Zaangażowany

Reputacja: 47
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez mam37 » 18 gru 2013, 15:04 Re: Uważajcie na Polaków !

I po co te wojenki bitewki święta idą dzieci drogie , ciasteczka piekę może wpadniecie na kawusie poczęstuję kolege , koleżanke i tego bogatego i biednego Polaka
NO właśnie ciekawi mnie ilu z Ws spotyka się przy świątecznym stole z rodakami
Ja z racji iz nie mam tu rodziców ani rodzeństwa wszyscy wyjechali do pl zaprosilam swoich przyjaciól na świeta i kuzynów Mam nadzieję iż będą tak samo radosne i kolorowe jak w zeszłym roku . Bo święta to czas przebaczenia radości i darowania się tym czym możemy i chodzi o to by w domu wesolo bylo życze Wam tego wszystkim tym co tu zostają i świeta spędzą w Angli. Ja spędzam tu moje 5 święta niestety do pl już dlugo nie jeżdzę bo dużo kasy to kosztuje no i róznie na drodze bywa , po co się stresować . A powiem Wam że tu te swięta niczym nie odbiegają od tych w Polsce tylko czasem brak rodziców (:. No ale co roku być tu nie mogą . Powiedzcie mi kochani prosicie sie nawzajem? Bo trzeba patrzeć by koło nas czasem ktoś sam przy stole nie został .

mam37
Stały Bywalec

Reputacja: 45
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez mahol » 18 gru 2013, 15:23 Re: Uważajcie na Polaków !

do monika1990: Napiszę krótko, piszesz, że jesteśmy wychowani, żeby nie pomagać... jak Ciebie rodzice tak wychowali to gratuluję, moich do tego worka nie wrzucaj... piszesz o biciach kobiet itd, nie muszę chyba pisać, że to się dzieje wszędzie, na całym świecie, a skoro Ty stykasz się z takimi sytuacjami to gratuluje patologicznego towarzystwa... Nie pisz o mojej kulturze, bo po prostu na podstawie Twoich komentarzy dochodzę do wniosku, że jesteś troszeczkę głupiutka i mało o życiu wiesz...
mahol
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez monika1990 » 18 gru 2013, 17:05 Re: Uważajcie na Polaków !

mahol, i tu sie bardzo myslisz,bo zycie mnie wiele nauczylo,miedzy innymi oderwalam sie od polaka idioty i w dalszym ciagu na to patrze tylko ze juz na ulicy,ile kolezanek do mnie przychodzi z placzem ze ich chlopy nie szanuja... no niestety taka macie opinie i zdania nie zmienie,a ty pokazujesz ze z kultura u ciebie ponizej zera kolego... z okazji swiat zycze ci wiecej rozumu i kultury dla innych ludzi a skoro ponizanie kobiet wedlug Cb dzieje sie wszedzie i to jest normalne to gratulacje ,nawet nie bede sie ponizac do Twojego poziomu i rozmawiac z kims takim.

Dodano: -- 18 gru 2013, 17:08 --

mam37 kobietko tez jestem sama bez rodzenstwa ani rodzicow tyle ze jest ze mna maz ,ale to nie to samo jak z cala rodzinka ,tez przyjda do nas wigilie przyjaciele zapraszam serdecznie do wspolnego stolu im nas wiecej tym weselej!

monika1990
Początkujący

Nieprzyjazny
-3

MężczyznaPostNapisane przez mahol » 18 gru 2013, 17:21 Re: Uważajcie na Polaków !

Wydaje mi się, że jak najbardziej piszę kulturalnie... no tak w sumie zamiast słowa głupiutka mogłem użyć słowa mało inteligentna, więc za to przepraszam.
Widzisz problem w tym, że piszesz "oderwałam się od polaka", a powinnaś napisać mężczyzny czy chłopaka, bo równie dobrze mógł być to ktoś z innego kraju.
Co do tych koleżanek co ich mężowie/partnerzy łoją, już pisałem, gratuluje patologicznego środowiska... uwierz mi, znam tu tylu ludzi i z takimi zachowaniami się nie spotykam...
A tak ogólnie rasizm wobec Polaków na terenie UK to raczej temat dla mnie obcy, raz bezpośrednio uderzył mnie osobiście, jednak to co się dzieje na tym forum, to jakaś masakra, tutaj tego rasizmu wobec Polaków jest najwięcej... gratuluje rodacy...
mahol
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez monika1990 » 18 gru 2013, 17:31 Re: Uważajcie na Polaków !

Nie spotykasz sie? Dobre sobie... Bo nie widzisz co sie dzieje w domach,zwykle jest tak ze na zewnatrz super malzenstwa a za plecami no niestety, ja tez myslalam ze wiele par moich znajomych jest supr partnerami a jednak potem od ludzi najczesciej pl fryzjerow sie czlowiek dowiaduje to i tamto... Chyba troche udoskonalasz ,albo nie widzisz cos czego niie chcesz widziec. A rasizm na terenie uk jest przeogromny tak na marginesie.

monika1990
Początkujący

Nieprzyjazny

MężczyznaPostNapisane przez mahol » 18 gru 2013, 18:24 Re: Uważajcie na Polaków !

monika1990 napisał(a):...jednak potem od ludzi najczesciej pl fryzjerow sie czlowiek dowiaduje to i tamto..

kurczę, tak bardzo potwierdzasz to co wcześniej napisałem, dziękuję, do widzenia :)
mahol
Stały Bywalec

Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez mostovoi » 18 gru 2013, 18:39 Re: Uważajcie na Polaków !

ta mila kobietka ocenia facetow po tym jaka mamy ( my faceci ) opinie wiec z tego co ja slyszalem polki maja opinie dziwek co puszczaja sie z ci..a i innymi czyli myslac w taki sposob jak ty i widzac polke na ulicy mam o niej pomyslec ze jest dziwka byc moze nosicielka wirusa hiv :) piszac te swoje wypowiedzi idealnie pokazalas i dalas przyklad polaka od ktorego trzeba trzymac sie z dala :) nie zapomnij gdzie sie urodzilas pani idealna :) pozdrawiam

mostovoi
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 18 gru 2013, 18:52

Założe sie ze monika1990 zamienila prostaka pijaka polaka na ci***ak!
Bo kurdowie i inne ciapki to prawidziwi mężczyźni:-)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Thomas
Zaangażowany

Reputacja: 67
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez malenkagdz » 18 gru 2013, 19:46 Re:

Thomas napisał(a):Założe sie ze monika1990 zamienila prostaka pijaka polaka na ci***ak!
Bo kurdowie i inne ciapki to prawidziwi mężczyźni:-)

:lol: dobre :mrgreen:

malenkagdz
Zaangażowany

Reputacja: 47
Pokojowy

PostNapisane przez Guest » 18 gru 2013, 21:09 Re: Uważajcie na Polaków !

Wypowiedz dnia "....najczęściej od pl fryzjerów sie człowiek dowiaduje to i tamto...."
a ja głupi do tej pory myślałem, ze fryzjer to człowiek, ktory zajmuje sie obcinaniem włosów, a tu proszę źródło informacji lepsze od BBC.
Rożnych ludzie maja Bogów dla jednego jest nim sołtys na wsi dla innego ksiądz proboszcz i nawet fryzjer znalazł jednego wyznawce. :)

Guest

KobietaPostNapisane przez Ena21 » 18 gru 2013, 21:12 Re: Uważajcie na Polaków !

[quote="monika1990"]ja tez myslalam ze wiele par moich znajomych jest supr partnerami a jednak potem od ludzi najczesciej pl fryzjerow sie czlowiek dowiaduje to i tamto...

Jak można coś takiego napisać :632: :rozwalkompa: Śmiać sie czy wkurzać ze wogole są ludzie którzy dowiadują sie o swoich znajomych u fryzjerów czyli uogólniająć obrabiają tylki i jeszcze publicznie pisza o tym na forum... Masakra
Ena21
Raczkujący

Reputacja: 7
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Gaba76 » 18 gru 2013, 21:16 Re: Uważajcie na Polaków !

xxxx napisał(a):Wypowiedz dnia "....najczęściej od pl fryzjerów sie człowiek dowiaduje to i tamto...."
a ja głupi do tej pory myślałem, ze fryzjer to człowiek, ktory zajmuje sie obcinaniem włosów, a tu proszę źródło informacji lepsze od BBC.
Rożnych ludzie maja Bogów dla jednego jest nim sołtys na wsi dla innego ksiądz proboszcz i nawet fryzjer znalazł jednego wyznawce. :)

:lol: :lol: :lol:
Gaba76
Stały Bywalec

Reputacja: 49
Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona