Tinky Winky
Napisane przez KA i PE » 1 cze 2007, 05:00 Re: Tinky Winky
...................................
obs@$#y patyk...................
hehehehehehehehehhe
wiem wiem, nietolerancyjne i ogolnie nieapetyczne, hehehehehheh, ale smieszne :mrgreen:
pe
-
- KA i PE
Napisane przez Anek » 1 cze 2007, 06:25 Re: Tinky Winky
-
- Anek
- Wtajemniczony
- Reputacja: 27
Napisane przez Lukaas85 » 1 cze 2007, 07:43 Re: Tinky Winky
Anek napisał(a):Polacy sa nie tolerancyjnie i rasistami. To jest bardzo charakterystyczne dla naszego spoleczenstwa a okreslenie ci..a, przyznam sie ze na poczatku nawet nie wiedzialam co to znaczy. Poraz pierwszy uslyszalam chyba tu na forum. Moze dlatego ze raczej nie kumplowalam sie z polakami wczesniej.
Anek, do uk zjechalo sie rozne towarzystwo- i to 'open-minded' i to 'narrow-minded'.
jesli komus tak wygodnie mowic na kogos 'ci..a' to widac tak mu to robi dobrze bo ma inny kolor skory i tym samym jest od niego gorszy.
ktos nie lubi otylych i bedzie sie smial z tego; jeszcze inny zrobi Towarzystwo Wzajemnej Adoracji ze slowo 'pedal' nie jest obrazliwe, bedzie robil niesmaczne i niesmieszne zarty na ten temat i bedzie uwazal ze wszystko jest ok bo jest tolerancyjny bo przeciez 'pozwala im zyc' a nie leje pala i nie wybija szyb w samochodzie itd.
czegos Jas sie nie nauczyl.. tego UK go nie nauczy
prawda?
-
- Lukaas85
- Wtajemniczony
- Reputacja: 1
Napisane przez bratok » 1 cze 2007, 08:51 Re: Tinky Winky
co do tolerancji w UK to litości. nigdy (nawet w polsce) nie spotkalem sie z taką nietolerancją jak ze strony anglików (w stosunku do innych) to są rasisci !!
pozdrawiam postepowych rodakow
-
- bratok
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez Insanity » 1 cze 2007, 11:53 Re: Tinky Winky
Anek napisał(a):Polacy sa nie tolerancyjnie i rasistami. To jest bardzo charakterystyczne dla naszego spoleczenstwa a okreslenie ci..a, przyznam sie ze na poczatku nawet nie wiedzialam co to znaczy. Poraz pierwszy uslyszalam chyba tu na forum. Moze dlatego ze raczej nie kumplowalam sie z polakami wczesniej. Wiecie co mi sie jeszcze bardzo nie podoba u naszego spoleczenstwa to ze nawet nie jestesmy tolerancyjnie w stosunku do ludzi uposledzonych. W tym kraju maja wieksze prawa i szanse do normalnego zycia u nas ciagle sa chowani po domach jak jakies zlo konieczne. Niestety to jest prawda co napisali o nas w rosjanie, ze jestesmy zacofanym krajem
Z przykroscia sie z Toba zgodze... :neutral:
[ Dodano: Pią Cze 01, 2007 12:57 ]
Mi się wydaje, że powinnismy odroznic, tolerowanie i tolerowanie, podzielic.
Bo Mozna kogos tolerowac, mimo, ze nie wyznaje sie takicg samych wartosci i zachowan, a mozna mowic ze jest sie tolerancyjnym a tak naparwde reprezentowac cos innego.
W zasadzie tak jak napisalem, kazdy czlowiek powinien w sobie samym odpowiedziec sobie jaki stopien tolerancji repreznetuje i postepowac tak jak uwaza. Jedym, podstawowym prawem jest- nie zaklucac zycia innej osoby i nie powodowac jakichkolwiek uszczrbkow na zdrowiu czy zyciu innego czlowieka. Ktos sie ze mna nie zgodzi?
-
- Insanity
- Wtajemniczony
Napisane przez Mike » 1 cze 2007, 12:02 Re: Tinky Winky
Anek napisał(a): Niestety to jest prawda co napisali o nas w rosjanie, ze jestesmy zacofanym krajem :neutral: :neutral: :neutral:
Rosjanie to se moga pisac...oni wszyscy sa tacy tolerancyjni i nowoczesni...
http://www.smog.pl/wideo/10282/ustawka_ ... kinheadow/
http://www.smog.pl/wideo/9745/fala_w_rosyjskiej_armii/
http://www.smog.pl/wideo/10250/fala_na_wschodzie/
A druga zla cecha u nas jest to ze sie przejmujemy tym co mowia o nas inni i popadamy w kompleksy z tego powodu... pamietaj ze ludzi ktorzy wkladaja nas wszystkich do jednego worka jest mniej niz ci sie zdaje :wink:
-
- Mike
- Zadomowiony
- Reputacja: 13
Napisane przez Insanity » 1 cze 2007, 12:48 Re: Tinky Winky
Mike napisał(a):ze sie przejmujemy tym co mowia o nas inni
a to tez fakt...
...dlatego wyjechalem z Polski, zeby sie Tym nie przejmowac. Choc ja sie chyba nigdy nie przejmowalem.
-
- Insanity
- Wtajemniczony
Napisane przez cyrkon1 » 1 cze 2007, 13:53 Re: Tinky Winky
-
- cyrkon1
- Stały Bywalec
Napisane przez Mike » 1 cze 2007, 17:36 Re: Tinky Winky
cyrkon1 napisał(a):Niektórzy nawet nigdy nie rozmawiali z homoseksualistami, nie poznali ich, nie znają osobiście zdania, sposobu na życie, wszystkich wartości za którymi się opowiadają, więc pytam... NA JAKIEJ PODSTAWIE SIĘ WYPOWIADACIE???
Tak sie sklada ze w moim rodzimym miescie Gdansku jest kilka klubow dla homoseksualistow w tym jeden praktycznie na mojej dzielnicy... przebywalem troche w ich otoczeniu, jednego geja znam bardzo dobrze, mozna powiedziec ze jeden ze znajomych kolegow z podworka od najmlodszych lat, znam rowniez pare gejowska tu w bham wiec uwierz mi ze widzialem sporo i moje zdanie jest takie ze sa to rowniez ludzie tak jak i my -ROZNI i nie wszyscy sa powszechnie uznanym stereotypem czyli przystojny, inteligentny i wrazliwy facet ktory by muchy nie skrzywdzil, zdania gejow sa tak podzielne jak rozni sa oni, jedni chca adoptowac dzieci inni uwazaja ze decydujac sie na zwiazek chomoseksualny jednoczesnie decydujesz sie na bycie bezdzietnym, jedni robia manifestacje a drugich to wkurza jak sie o gejach tyle mowi i wola byc raczej niezauwazani... np dwa geje ktorych znam nie poszli na zeszloniedzielne 'gay pride' bo sa przeciwni robienia tego szumu wokol ich orientacji seksualnej...
-
- Mike
- Zadomowiony
Napisane przez cyrkon1 » 1 cze 2007, 18:39 Re: Tinky Winky
Puściłam linka mojemu przyjacielowi, żeby sobie poczytał o tym temacie, mamy podobne zdania, wiec coś w tym jest. Szyderstwo czuć na odległość. Pozdrawiam PANA R!!!
-
- cyrkon1
- Stały Bywalec
Napisane przez tomik111 » 1 cze 2007, 18:46 Re: Tinky Winky
-
- tomik111
- Rozeznany
Napisane przez Mike » 1 cze 2007, 18:56 Re: Tinky Winky
tomik111 napisał(a):Hej Mike, a to na Chelmie jest klub gejowski??????
na chelmie nie ale krotki okres mieszkalem na przymorzu...
-
- Mike
- Zadomowiony
Napisane przez rafal » 1 cze 2007, 20:09 Re: Tinky Winky
Mimo wszystko ciesze sie ze potraficie o tym otwarcie rozmawiac ,i ciesze sie tez ze przez to jestesmy lepsi :)
-
- rafal
- Stały Bywalec
Napisane przez Thomas » 1 cze 2007, 20:09 Re: Tinky Winky
cyrkon1 napisał(a): Niektórzy nawet nigdy nie rozmawiali z homoseksualistami, nie poznali ich, nie znają osobiście zdania, sposobu na życie, wszystkich wartości za którymi się opowiadają, więc pytam... NA JAKIEJ PODSTAWIE SIĘ WYPOWIADACIE???
wychodzi na to ze pedaly (wszyscy) to wspaniali ludzie. A ja myslalem ze sa tak jak my-roznorodni :roll:
-
- Thomas
- Zaangażowany
- Reputacja: 67
Napisane przez rafal » 1 cze 2007, 20:11 Re: Tinky Winky
Thomas napisał(a):cyrkon1 napisał(a): Niektórzy nawet nigdy nie rozmawiali z homoseksualistami, nie poznali ich, nie znają osobiście zdania, sposobu na życie, wszystkich wartości za którymi się opowiadają, więc pytam... NA JAKIEJ PODSTAWIE SIĘ WYPOWIADACIE???
wychodzi na to ze pedaly (wszyscy) to wspaniali ludzie. A ja myslalem ze sa tak jak my-roznorodni :roll:
To nie sa wspaniali ludzie sa normalni jak kazdy inny i niczym sie nie wyrozniaja tylko orientacja.
[ Dodano: Pią Cze 01, 2007 21:15 ]
cyrkon musze ci przyznac racje w 100% jesli ktos nie byl w "srodku" nic nie wie. A wielu z was zna takich ludzi na codzien i nie zdaje sobie sprawy ze byl na piwie z najlepszym kumplem z pracy a on jest gejem . I co? I nic wlasnie :P
-
- rafal
- Stały Bywalec
Powrót do HYDE PARK