wybory
Napisane przez Lukaas85 » 30 wrz 2007, 11:59 Re: wybory
Glosowalismy na PiS pare lat temu i ludzie czuja sie oszukani. Co teraz? Kto zdobyl twoje zaufanie na prowadzenie kraju??
Dziekuje bardzo, jesli juz to do urny wrzuce pusta kartke.
-
- Lukaas85
- Wtajemniczony
- Reputacja: 1
Napisane przez te-ha » 30 wrz 2007, 12:14 Re: wybory
i nikomu nie powiem, na jaką partie powinien zagłosować,
bo w końcu to nasza bardzo indywidualna sprawa
cóż, ty może głosowałeś na pis
i czujesz się oszukany
(ja nie głosowałam na pis i nie wiem, co by się musiało stać, żeby na tych idiotów zagłosowała)
więc zagłosuj na inną partię
lub nawet zrób jak mówisz
wrzuć pustą kartkę,
choć nie rozumiem takiego zachowania
każdy jest odpowiedzialny za swoje sumienie
-
- te-ha
- Zaangażowany
- Reputacja: 0
Napisane przez tomik111 » 30 wrz 2007, 12:19 Re: wybory
-
- tomik111
- Rozeznany
Napisane przez te-ha » 30 wrz 2007, 16:16 Re: wybory
Lukaas85 napisał(a):Glosowalismy na PiS pare lat temu i ludzie czuja sie oszukani. Co teraz? Kto zdobyl twoje zaufanie na prowadzenie kraju??Dziekuje bardzo, jesli juz to do urny wrzuce pusta kartke.
czujesz się oszukany, więc to wyraź
nie głosuj z pustą kartką, bo to nic nie zmieni
a właściwie tylko zmieni się na gorsze
pomożesz PISowi znowu dojść do władzy
i pozwolisz na dalsze prowadzenie tej chorej polityki
chcesz tego?!
bo ja nawet jestem zmęczona, tym co się dzieje
chce normalności
a nie ciągłej, popieprzonej walki z czym?!
z wszystkim?
ale po co?!
-
- te-ha
- Zaangażowany
Napisane przez rafal » 30 wrz 2007, 17:03 Re: wybory
-
- rafal
- Stały Bywalec
Napisane przez zdzisium » 30 wrz 2007, 22:33 Re: wybory
pozdrawiam
-
- zdzisium
Napisane przez Anek » 30 wrz 2007, 22:40 Re: wybory
-
- Anek
- Wtajemniczony
- Reputacja: 27
Napisane przez bratok » 30 wrz 2007, 23:47 Re: wybory
te-ha napisał(a):czujesz się oszukany, więc to wyraź
nie głosuj z pustą kartką, bo to nic nie zmieni
a właściwie tylko zmieni się na gorsze
pomożesz PISowi znowu dojść do władzy
i pozwolisz na dalsze prowadzenie tej chorej polityki
bo ja nawet jestem zmęczona, tym co się dzieje
chce normalności
a nie ciągłej, popieprzonej walki z czym?!
z wszystkim?
ale po co?!
ale ci pozostali a wiec PO i SLD juz byli i tez pokazali na co ich stać. Ja nie głosowałem na PIS w ostatnich wyborach ale teraz napewno oddam głos na KACZORA. :mrgreen:
zdzisium napisał(a): tego kraju na pastwę małych, zawistnych ludzików i ojca dyrektora z jego armią moherowych beretów.
a te moherowe babcie najlepeij zabić. stuku puku wrzuc na luz chlopie i nie obrazaj min. mojej baci która tez chodzi w moherowej czapce i super kobitka :-D
-
- bratok
- Raczkujący
Napisane przez Lukaas85 » 1 paź 2007, 07:25 Re: wybory
bratok napisał(a):a te moherowe babcie najlepeij zabić. stuku puku wrzuc na luz chlopie i nie obrazaj min. mojej baci która tez chodzi w moherowej czapce i super kobitka :-D
a nie lepiej po prostu zabrac jej dowód?? :grin:
-
- Lukaas85
- Wtajemniczony
Napisane przez owen » 1 paź 2007, 09:04 Re: wybory
cos wybiurczo oceniasz i jak Ci wygodniej :|
Jezeli uwazasz ze SLD nic nie zrobilo w ostatnich latach to podam najwazniejsza osiagniecia:
unia europjeska
NATO.
O ile tego 2 skutki nie sa odczuwalne dla nas. To pierwsza rzecz jest bardzo istotna chocby z tego powodu ze jestesmy na emigracji....
Pomine kwestie ratowania finansow publicznych po rzadach buzka... Z czego wynikl podatek Belki - oprocentowanie rachunkow bankowych. Co jak widac nawet i tutaj jest. I wprowadzili 19% podatek liniowy dla firm, ktore sie na to zdecyduja. I wiele sie na to zdecydowalo.... Obecny wzrost gospodarczy to efekt dobrej koniunktory na swiecie, EU oraz zarzadow SLD....
Tak tak, byly przekrety. Jezeli byly te przekety to czemu nikt nie siedzi? Rywin siedzi, ale kto to jest Rywin?!? Siakis aktorzyna co poznal troche ludzi i poszedl sobie do redaktora naczelnego jakies gazety z pomyslem....
-
- owen
- Stały Bywalec
Napisane przez bratok » 1 paź 2007, 12:47 Re: wybory
owen napisał(a):Bratok czemu mowisz ze PO bylo u wladzy a nie mowisz ze PiS byl u wladzy??!? Przeciez kaczor byl juz Ministrem Sprawiedliwosci w ktoryms tam rzadzie....
i mial najwyzsze notowania zaufania społecznego :mrgreen:
owen napisał(a):Jezeli uwazasz ze SLD nic nie zrobilo w ostatnich latach to podam najwazniejsza osiagniecia:
unia europjeska
NATO.
owen proszę bez takich, hehehehh.... nawet gdyby tam sam diabel tam rzadził to w EU i NATO bysmy sie znalezli. gdyby nie Solidarność to byla by u nas bialorus SLD-owska
ahhh..... szkoda mego czasu na takie polemiki..... :mrgreen:
[ Dodano: Pon Paź 01, 2007 13:48 ]
aha ... jak bys znał troszke blizej niektorych polityków to bys wiedzial jakie byly i sa przekrety. niektorzy znaja ....... :mrgreen:
-
- bratok
- Raczkujący
Napisane przez zdzisium » 1 paź 2007, 14:52 Re: wybory
baci która tez chodzi w moherowej czapce i super kobitka
bratok
pisząc "moherowe berety" nie mam na myśli nakrycia głowy lecz światopogląd prezentowany przez część polskiego społeczeństwa. Więc napijmy się :564: za zdrowie Twojej babci.
-
- zdzisium
Napisane przez wsiaz » 1 paź 2007, 21:15 Re: wybory
bratok napisał(a):owen napisał(a):Bratok czemu mowisz ze PO bylo u wladzy a nie mowisz ze PiS byl u wladzy??!? Przeciez kaczor byl juz Ministrem Sprawiedliwosci w ktoryms tam rzadzie....
i mial najwyzsze notowania zaufania społecznego :mrgreen:owen napisał(a):Jezeli uwazasz ze SLD nic nie zrobilo w ostatnich latach to podam najwazniejsza osiagniecia:
unia europjeska
NATO.
owen proszę bez takich, hehehehh.... nawet gdyby tam sam diabel tam rzadził to w EU i NATO bysmy sie znalezli. gdyby nie Solidarność to byla by u nas bialorus SLD-owska
ahhh..... szkoda mego czasu na takie polemiki..... :mrgreen:
[ Dodano: Pon Paź 01, 2007 13:48 ]
aha ... jak bys znał troszke blizej niektorych polityków to bys wiedzial jakie byly i sa przekrety. niektorzy znaja ....... :mrgreen:
A co ty mozesz wiedziec o aferach i przekretach? Twoi ulubiency kompromituja sie coraz bardziej, bvylo to widac tez po czesci w debacie (chociaz moim zdaniem byl niski poziom).
Cale szczescie juz bliski koniec PISu, dyktatury, oskarzen i zastraszen, czas na powrot do normalnosci.
-
- wsiaz
- Zadomowiony
- Reputacja: -1
Napisane przez bratok » 2 paź 2007, 07:45 Re: wybory
wszyscy komentatorzy podkreslają, że wygrał ja KACZOR, a ty i tak swojeee...
gladki kwachu moze gdyby sobie machnąl sete to by lepeij gadal :mrgreen:
zdzisium napisał(a):Więc napijmy się za zdrowie Twojej babci.
no juz lepiej..... :-)
-
- bratok
- Raczkujący
Napisane przez owen » 2 paź 2007, 08:27 Re: wybory
Niestety debata chcac nie chcac zapewne zabierze troche elektoratu PO. Czyli Przewaga PO nad PiS sie zmniejszy, albo i PiS wyjdzie na prowadzenie. Wiec suma sumarum twierdzenie ze dni pis sa policzone jest bledne. niestety.
Bratok odnosnie PiS to Kaczor wypadl rownie blado jak i Kwach. Zaskoczeniem dla mnie jest slaby Kwach. Tyle ze w odroznieniu do Kaczora byl zabawny...
Kwasniewskiemu udalo sie pokazac, ze obecne sukcesy Kaczora - te gospodarcze - to sukces poprzednich rzadow. Jest to jedno z wazniejszych stwierdzen. Co prawda nie dotrze to do zwolennika PiS...
Kwachowi przy sprzeczce na temat "ukladu" zabraklo stwierdzenia w stylu "sami go tworzycie, zeby go niszczyc i pokazac sie w mediach jacy to jestescie uczciwi'. Wzglednie po stwierdzeniu
"bo my jestesmy uczciwi" powinien kwach powedziec
'pan jest uczciwy, panie premierze, wierze w to calym sercem. Tak samo jak i pan premier Miller. niestety liczba ludzi ktora kieruje krajem niesie za soba takich jak pan kaczmarek. Tak bylo jest i bedzie i nic tu sie nie zmieinlo'.
-
- owen
- Stały Bywalec
-