Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez Pablo XIII » 16 lis 2010, 11:04 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

Niech ci bedzie. Mozesz sie czuc dumny z faktu iz jestes trolem trollujacym trole.
Załączniki
arguing_internet_retarded[1].jpg
Doskonale podsumowywuje caly temat.
Pablo XIII
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez kalafiori » 16 lis 2010, 11:40 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

Pablo XIII napisał(a):Niech ci bedzie. Mozesz sie czuc dumny z faktu iz jestes trolem trollujacym trole.

Po pierwsze nie wszyscy tutaj na forum są trollami. :wink:
A po drugie, to ja nie przyznałem się że jestem trollem w przeciwieństwie do ciebie, jako jedynego z grupy trolli, który przyznał się do trollowania! :-)

kalafiori
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Pablo XIII » 16 lis 2010, 11:50 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

kalafiori napisał(a):
A po drugie, to ja nie przyznałem się że jestem trollem w przeciwieństwie do ciebie, jako jedynego z grupy trolli, który przyznał się do trollowania! :-)
Załączniki
wtf_am_i_reading[1].jpg
Pablo XIII
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez yoki » 16 lis 2010, 13:31 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

Pablo XIII, looooooooool :-P

ze tez wam sie chce....

yoki
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez rydzyk66 » 16 lis 2010, 19:24 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

kalafiori napisał(a):Kłopot ten juz nieco zmalał bo nie dawno zrozumiałem że grupą ludzi do jakiej i Ty należysz, nie warto sie denerwowac a co najwyżej im współczuć
Widze ze twoj klopot jest wielki i to tobie nalezy wspolczuc. Ogarnij kopule chlopie a jak sam nie mozesz sobie poradzic, to powinnienes wybrac sie do psychologa badz psychiatry, zauwaz ze juz nawet ludzie przestali Cie bronic i coraz wiecej jest tych, ktorzy rzekomo zazdroszcza Ci brytyjskiego obywatelstwa, bo sie wszyscy poznali jaki naprawde jestes, a przy okazji to wydaje mi sie ze twoi znajomi zrobili sobie pretekst z tego paszportu, zeby miec z glowy taka upierdliwa gnide jak ty, ktora na wszystko ma odpowiedz...

rydzyk66
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez kalafiori » 17 lis 2010, 13:47 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

rydzyk66 napisał(a):
..... jak sam nie mozesz sobie poradzic,
to powinnienes wybrac sie do psychologa badz psychiatry...

Rydzyk, uspokój się bo Cię Twój jad zatruje. Nie zapominaj że to Ty jesteś w grupie ludzi, którzy częściej odczuwają potrzebę korzystania z usług wspomnianego psychologa!

rydzyk66 napisał(a):,,,,,,,,,,,zeby miec z glowy taka upierdliwa gnide jak ty..........

Najpierw chciałeś w tym kraju zabronić wolności słowa, a teraz plujesz na ślepo w człowieka?
Wez sobie facet coś na uspokojenie!

rydzyk66 napisał(a):........zauwaz ze juz nawet ludzie przestali Cie bronic............

Zanim zaczniesz pisać bzdury, wpierw policz sobie ilu forumowiczów wspierało mnie, a ilu było przeciw, a potem z kalkulatorem w ręku klupnij sie w twój pusty łeb!

Jak juz wrócisz od psychologa, poczytaj sobie wypowiedzi grupy większości, a zobaczysz ze im po prostu nie chce sie tłumaczyć takim gamoniom jak Ty, aby przestali pluć jadem na ludzi, których spotkała radość!

rydzyk66 napisał(a):........ twoi znajomi zrobili sobie pretekst z tego paszportu,
zeby miec z glowy taka upierdliwa gnide jak ty, ktora na wszystko ma odpowiedz................

Wyobraź sobie, że ze wszystkimi mymi znajomymi utrzymuje ciągły i bliski kontakt, i wyobraź sobie też gamoniu, ze wszyscy oni już przeprosili mnie za zarzucenie mi brak patriotyzmu.

Tutaj na forum akurat tego błędu nikt nie popełnił, ale popełniono inne błędy z których jasno wynika ze niektórym przeszkadza fakt, iz Polak może sie z czegoś CIESZYĆ!

Wiesz co Rydzyk, zejdź Ty chłopie na ziemie, bo coś mi sie wydaje ze pokręciło Cie do stopnia w którym wydaje Ci sie ze to nie Tadeusz, a Ty jesteś założycielem i dyrektorem, rozgłośni radiowej Radio Maryja i telewizji TV Trwam. :wink:

kalafiori
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez rydzyk66 » 17 lis 2010, 19:39 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

To ostatni post jaki napisze w tym watku. Nie bede sie z toba klucil, bo to nie ma sensu!!! jestes fajny chlopak i tak trzymaj... A TERAZ IDZ DO TESCO POLUZ GLOWE NA WAGE NACISNIJ BURAK!!!!!!!!!!! I WLASNIE TYLE JESTES WART to by bylo na tyle ;)

rydzyk66
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 17 lis 2010, 20:22 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

PostNapisane przez Guest » 25 gru 2010, 08:55 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

Dobra lektura :grin: Kalafoni czy jak Ci tam jestes dla mnie poprostu bogiem bo masz brytyjski paszport. BO CHYBA WLASNIE TEGO POTRZEBOWALES ZAKLADAJAC TN TEMAT wiec masz, acha ubieranie sie w markowe ciuchy z T K maxxa tez jest super :razz:
Szczesliwy???

Guest

MężczyznaPostNapisane przez mahol » 27 gru 2010, 14:48 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

ja tylko odpowiem na pierwszego posta :) ... po pierwsze masz tępych znajomych... po drugie temat bezsensowny, bo każdy głupi wie (nie licząc Twoich znajomych), że łatwiej jest z brytyjskim paszportem i obywatelstwem...
pozdrawiam
mahol
Stały Bywalec

Reputacja: 44
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez marzencia2333 » 28 gru 2010, 10:06 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

.......................
marzencia2333
Stały Bywalec

Reputacja: 8
Neutralny

KobietaPostNapisane przez oliwka_26 » 11 sty 2011, 19:20 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

bogini8, dlaczego w Tobie tyle zloscliwosci, i dlaczego obrazasz kalafiori, jakim prawem sie tak zle na jego temat wypowiadasz? mysle, ze ocena tematu, czy to pozytywna czy nie, jest ok. Natomiast osobiste krytyki mysle ze sa nie na miejscu.
Jak najbardziej popieram autora tego postu.

TO JEST FORUM i kazdy, ale to kazdy na prawo wypowiadac sie na jakis temat. Moze dla Ciebie czy innych krytykujacych nic on nie wniosl, ale moze dla kogos innego tak.
Troche wiecej tolerancji i zdrowej dyskusji zycze.

oliwka_26
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 12 sty 2011, 14:17 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

oliwka_26 napisał(a):TO JEST FORUM i kazdy, ale to kazdy na prawo wypowiadac sie na jakis temat. Moze dla Ciebie czy innych krytykujacych nic on nie wniosl, ale moze dla kogos innego tak.
Troche wiecej tolerancji i zdrowej dyskusji zycze.
dobrze powiedziane.. KAZDY ma prawo..
i czemu sie do mnie kobeto czepiasz??? nie jestem zlosliwa wyrazilam tylko swoje zdanie bo temat byl przedstawiony dla mnie w sposob bezsensowny i ogolnie malo bylo w tym sensu... :neutral:
nie tylko mi jak widac nie podobal sie ton tego postu....PATRZ wiekszosc postow wyzej....takze jak to piszesz tolerancji zycze..
oliwka_26 napisał(a):jakim prawem sie tak zle na jego temat wypowiadasz
a co ja tkiego zlego napisalam? nie zwyzywalam go i nie zbluzgalam wiec niewiem o coci chodzi kobieto....po prostu nie lubie ludzi ktorzy sami sobie zaprzeczaja i chwalipiet tez nie lubie i tyle w tym temacie..
kolega xxx wszystko podsumowal...
xxxx napisał(a):Dobra lektura Kalafoni czy jak Ci tam jestes dla mnie poprostu bogiem bo masz brytyjski paszport. BO CHYBA WLASNIE TEGO POTRZEBOWALES ZAKLADAJAC TN TEMAT wiec masz, acha ubieranie sie w markowe ciuchy z T K maxxa tez jest super
Szczesliwy???

[ Dodano: |12 Sty 2011|, o 14:34 ]
oliwka_26,ciekawe czemu nie skomenytowalas innych wypowiedzi np takiej...
rydzyk66 napisał(a):To ostatni post jaki napisze w tym watku. Nie bede sie z toba klucil, bo to nie ma sensu!!! jestes fajny chlopak i tak trzymaj... A TERAZ IDZ DO TESCO POLUZ GLOWE NA WAGE NACISNIJ BURAK!!!!!!!!!!! I WLASNIE TYLE JESTES WART to by bylo na tyle
jak masz jakis problem zapraszam na prv..pozdrawiam
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez oliwka_26 » 12 sty 2011, 19:26 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

bogini8, przykro mi jesli poczulas sie urazona. W poscie wspomnialam takze o innych osobach, ktore krytowaly. Natomiast wyroznilam Twoja osoba, bo dosc duzo komentowalas ten post i mysle ze nie szczedzilas ostrej krytyki.

Ponizej sa Twoje slowa, ktorymi uwazam ze obrazilas kalafiori,

''jestes skonczonym idiota...''
'' to swiadczy tylko o tym jaki jestes pusty i prozny''
''...ale ty jestes ograniczony''
''skoncz wasc pier....ic i wstydu oszczedz..... ''

i to pozostawie Twojej ocenie.
A problemu nie mam zadnego, nie bede sie z Toba konktowala na prv bo nie mam takiej potrzeby.
Nie chce sie z Toba klocic, bo nie oto chodzi

a wypowiedz rydzyka66 ... to juz pozostawie bez komentarza

oliwka_26
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 14 sty 2011, 11:44 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?

oliwka_26 napisał(a):Ponizej sa Twoje slowa, ktorymi uwazam ze obrazilas kalafiori,

''jestes skonczonym idiota...

czemu nie zacytowalas calych zdan tylko fragmenty wybite z kontekstu?

,,jestes skonczonym idiota jesli porownujesz paszport do dziecka..ja z dziecka jestem po prostu dumna i jesli ten zakichany paszport uwazasz za swoj zyciowy sukces to naprawde GRATULUJE wzniosles sie na szczyty ..,,

[ Dodano: |14 Sty 2011|, o 11:52 ]
i nie chce mi sie juz pisac odnosnie tego tematu bo uwazam go za zakonczony....jestem be a a kalaafiori jest cacy chlopak nikogo nie obraza i wogole jest super. pozdrawiam i zycze milego weekendu
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona