Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
Napisane przez Pablo XIII » 16 lis 2010, 11:04 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
-
- Pablo XIII
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez kalafiori » 16 lis 2010, 11:40 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
Pablo XIII napisał(a):Niech ci bedzie. Mozesz sie czuc dumny z faktu iz jestes trolem trollujacym trole.
Po pierwsze nie wszyscy tutaj na forum są trollami. :wink:
A po drugie, to ja nie przyznałem się że jestem trollem w przeciwieństwie do ciebie, jako jedynego z grupy trolli, który przyznał się do trollowania! :-)
-
- kalafiori
- Raczkujący
Napisane przez Pablo XIII » 16 lis 2010, 11:50 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
kalafiori napisał(a):
A po drugie, to ja nie przyznałem się że jestem trollem w przeciwieństwie do ciebie, jako jedynego z grupy trolli, który przyznał się do trollowania! :-)
-
- Pablo XIII
- Raczkujący
Napisane przez yoki » 16 lis 2010, 13:31 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
ze tez wam sie chce....
-
- yoki
- Stały Bywalec
- Reputacja: 3
Napisane przez rydzyk66 » 16 lis 2010, 19:24 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
Widze ze twoj klopot jest wielki i to tobie nalezy wspolczuc. Ogarnij kopule chlopie a jak sam nie mozesz sobie poradzic, to powinnienes wybrac sie do psychologa badz psychiatry, zauwaz ze juz nawet ludzie przestali Cie bronic i coraz wiecej jest tych, ktorzy rzekomo zazdroszcza Ci brytyjskiego obywatelstwa, bo sie wszyscy poznali jaki naprawde jestes, a przy okazji to wydaje mi sie ze twoi znajomi zrobili sobie pretekst z tego paszportu, zeby miec z glowy taka upierdliwa gnide jak ty, ktora na wszystko ma odpowiedz...kalafiori napisał(a):Kłopot ten juz nieco zmalał bo nie dawno zrozumiałem że grupą ludzi do jakiej i Ty należysz, nie warto sie denerwowac a co najwyżej im współczuć
-
- rydzyk66
- Początkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez kalafiori » 17 lis 2010, 13:47 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
rydzyk66 napisał(a):
..... jak sam nie mozesz sobie poradzic,
to powinnienes wybrac sie do psychologa badz psychiatry...
Rydzyk, uspokój się bo Cię Twój jad zatruje. Nie zapominaj że to Ty jesteś w grupie ludzi, którzy częściej odczuwają potrzebę korzystania z usług wspomnianego psychologa!
rydzyk66 napisał(a):,,,,,,,,,,,zeby miec z glowy taka upierdliwa gnide jak ty..........
Najpierw chciałeś w tym kraju zabronić wolności słowa, a teraz plujesz na ślepo w człowieka?
Wez sobie facet coś na uspokojenie!
rydzyk66 napisał(a):........zauwaz ze juz nawet ludzie przestali Cie bronic............
Zanim zaczniesz pisać bzdury, wpierw policz sobie ilu forumowiczów wspierało mnie, a ilu było przeciw, a potem z kalkulatorem w ręku klupnij sie w twój pusty łeb!
Jak juz wrócisz od psychologa, poczytaj sobie wypowiedzi grupy większości, a zobaczysz ze im po prostu nie chce sie tłumaczyć takim gamoniom jak Ty, aby przestali pluć jadem na ludzi, których spotkała radość!
rydzyk66 napisał(a):........ twoi znajomi zrobili sobie pretekst z tego paszportu,
zeby miec z glowy taka upierdliwa gnide jak ty, ktora na wszystko ma odpowiedz................
Wyobraź sobie, że ze wszystkimi mymi znajomymi utrzymuje ciągły i bliski kontakt, i wyobraź sobie też gamoniu, ze wszyscy oni już przeprosili mnie za zarzucenie mi brak patriotyzmu.
Tutaj na forum akurat tego błędu nikt nie popełnił, ale popełniono inne błędy z których jasno wynika ze niektórym przeszkadza fakt, iz Polak może sie z czegoś CIESZYĆ!
Wiesz co Rydzyk, zejdź Ty chłopie na ziemie, bo coś mi sie wydaje ze pokręciło Cie do stopnia w którym wydaje Ci sie ze to nie Tadeusz, a Ty jesteś założycielem i dyrektorem, rozgłośni radiowej Radio Maryja i telewizji TV Trwam. :wink:
-
- kalafiori
- Raczkujący
Napisane przez rydzyk66 » 17 lis 2010, 19:39 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
-
- rydzyk66
- Początkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez plazermen » 17 lis 2010, 20:22 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
-
- plazermen
- Wtajemniczony
- Reputacja: 92
Napisane przez Guest » 25 gru 2010, 08:55 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
Szczesliwy???
-
- Guest
Napisane przez mahol » 27 gru 2010, 14:48 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
pozdrawiam
-
- mahol
- Stały Bywalec
- Reputacja: 44
Napisane przez marzencia2333 » 28 gru 2010, 10:06 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
-
- marzencia2333
- Stały Bywalec
- Reputacja: 8
Napisane przez oliwka_26 » 11 sty 2011, 19:20 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
Jak najbardziej popieram autora tego postu.
TO JEST FORUM i kazdy, ale to kazdy na prawo wypowiadac sie na jakis temat. Moze dla Ciebie czy innych krytykujacych nic on nie wniosl, ale moze dla kogos innego tak.
Troche wiecej tolerancji i zdrowej dyskusji zycze.
-
- oliwka_26
- Rozeznany
Napisane przez bogini8 » 12 sty 2011, 14:17 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
dobrze powiedziane.. KAZDY ma prawo..oliwka_26 napisał(a):TO JEST FORUM i kazdy, ale to kazdy na prawo wypowiadac sie na jakis temat. Moze dla Ciebie czy innych krytykujacych nic on nie wniosl, ale moze dla kogos innego tak.
Troche wiecej tolerancji i zdrowej dyskusji zycze.
i czemu sie do mnie kobeto czepiasz??? nie jestem zlosliwa wyrazilam tylko swoje zdanie bo temat byl przedstawiony dla mnie w sposob bezsensowny i ogolnie malo bylo w tym sensu... :neutral:
nie tylko mi jak widac nie podobal sie ton tego postu....PATRZ wiekszosc postow wyzej....takze jak to piszesz tolerancji zycze..
a co ja tkiego zlego napisalam? nie zwyzywalam go i nie zbluzgalam wiec niewiem o coci chodzi kobieto....po prostu nie lubie ludzi ktorzy sami sobie zaprzeczaja i chwalipiet tez nie lubie i tyle w tym temacie..oliwka_26 napisał(a):jakim prawem sie tak zle na jego temat wypowiadasz
kolega xxx wszystko podsumowal...
xxxx napisał(a):Dobra lektura Kalafoni czy jak Ci tam jestes dla mnie poprostu bogiem bo masz brytyjski paszport. BO CHYBA WLASNIE TEGO POTRZEBOWALES ZAKLADAJAC TN TEMAT wiec masz, acha ubieranie sie w markowe ciuchy z T K maxxa tez jest super
Szczesliwy???
[ Dodano: |12 Sty 2011|, o 14:34 ]
oliwka_26,ciekawe czemu nie skomenytowalas innych wypowiedzi np takiej...
jak masz jakis problem zapraszam na prv..pozdrawiamrydzyk66 napisał(a):To ostatni post jaki napisze w tym watku. Nie bede sie z toba klucil, bo to nie ma sensu!!! jestes fajny chlopak i tak trzymaj... A TERAZ IDZ DO TESCO POLUZ GLOWE NA WAGE NACISNIJ BURAK!!!!!!!!!!! I WLASNIE TYLE JESTES WART to by bylo na tyle
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez oliwka_26 » 12 sty 2011, 19:26 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
Ponizej sa Twoje slowa, ktorymi uwazam ze obrazilas kalafiori,
''jestes skonczonym idiota...''
'' to swiadczy tylko o tym jaki jestes pusty i prozny''
''...ale ty jestes ograniczony''
''skoncz wasc pier....ic i wstydu oszczedz..... ''
i to pozostawie Twojej ocenie.
A problemu nie mam zadnego, nie bede sie z Toba konktowala na prv bo nie mam takiej potrzeby.
Nie chce sie z Toba klocic, bo nie oto chodzi
a wypowiedz rydzyka66 ... to juz pozostawie bez komentarza
-
- oliwka_26
- Rozeznany
Napisane przez bogini8 » 14 sty 2011, 11:44 Re: Czy to źle że mam Brytyjski paszport?
oliwka_26 napisał(a):Ponizej sa Twoje slowa, ktorymi uwazam ze obrazilas kalafiori,
''jestes skonczonym idiota...
czemu nie zacytowalas calych zdan tylko fragmenty wybite z kontekstu?
,,jestes skonczonym idiota jesli porownujesz paszport do dziecka..ja z dziecka jestem po prostu dumna i jesli ten zakichany paszport uwazasz za swoj zyciowy sukces to naprawde GRATULUJE wzniosles sie na szczyty ..,,
[ Dodano: |14 Sty 2011|, o 11:52 ]
i nie chce mi sie juz pisac odnosnie tego tematu bo uwazam go za zakonczony....jestem be a a kalaafiori jest cacy chlopak nikogo nie obraza i wogole jest super. pozdrawiam i zycze milego weekendu
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
-