Zima W Angli

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

KobietaPostNapisane przez marzencia2333 » 23 sty 2013, 08:10 Re: Zima W Angli

Wiecie co, zima- zima ale jeszcze nigdy nie mialam tak, zebym dzieci do szkoly nie mogla zaprowadzic z powodu sniegu, a w zasadzie z powodu nieodsniezonych chodnikow i ulic. Mam tak zasypana droge, ze z podwojnym wozkiem i blizniakami jest to nie wykonalne.

Dodano: -- 23 sty 2013, o 08:18 --

a mniej wiecej tak moja droga wyglada :)
Załączniki
zimaaaa.jpg
Zima z mojego okna
marzencia2333
Stały Bywalec

Reputacja: 8
Neutralny

KobietaPostNapisane przez mam37 » 23 sty 2013, 08:41 Re: Zima W Angli

ja dziś moich dzieci tez nie posciłam u mnie też pada i pada ślizgo i śniegu powyżej kostek
wiem że w pl to norma ale w pl chodz odsniezali

mam37
Stały Bywalec

Reputacja: 45
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 23 sty 2013, 09:23 Re: Zima W Angli

Hej, moja szkoła na szczęscie otwarta normalnie :) Tak więc dzieci się pozbyłam :D
Drogi przejezdne a mam do szkoły 4mile i problemów nie było . Jedyne co to te boczne już do posesji to trochę taka loteria, ja w lewo auto w prawo :D
Co do sklepów i braku towaru , to ja mam mały sklepik pod nosem i u mnie dostęp do pieczywa i mleka jest taki sam...
A ja muszę latać z miotłą po dziecięcych pokojach i z okien zgarniać śnieg z zadaszenia na ogródku , bo mam zrobiony z plastikowych płyt przeźroczystych,zalegający śnieg nie dość, że ciężki to jeszcze nie mam przez to dostępu do światła dziennego w kuchni i ubikacji. Najwygodniej mi go zgarniać z okien bo jak zgarniałam od strony ogródka ,to jak "blondynka" sobie na twarz :)
Tak czy siak,zima to piękna pora roku a tym piękniejsza, że po niej przychodzą moje dwie ulubione pory roku :) czyli już bliżej jak dalej i dzień coraz dłuzszy...
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez kaz-florki » 23 sty 2013, 13:30 Re: Zima W Angli

malaroksi...zgadzam sie , zima piękna pora roku:)
Dziś tez sypie....oby normalnie autobusy jeżdziły...

kaz-florki
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ivoneczka23 » 23 sty 2013, 16:37 Re: Zima W Angli

u mnie tez mozna wszystko dostac chociaz dzisiaj w farmfoodzie nie bylo ani cheba ani mleka a moja koleżanka mieszka w Cardifie..wiec hmm rozuiem ze jesteście tam cała dobę więc wiecie....
Nie lubie jak wrzucacie ludzi do jednego wora a najbardziej nienawidze jak ktos zarzuca mi klamstwo..Adama te znie lubie ;) bo wtraca sie gdzie może 1593 posty mówia sam za sie..aczkolwiek jesli mam byc sprawiedliwa..czasem i niechętnie sie ztym zgodze mam racje..chlip ze też musialam sie przyznać...
zwale to na goraczke i złe samopoczucie uznajcie ze jestem niepoczytalna w dniu dzieijszym...

Ivoneczka23
Stały Bywalec

Reputacja: 40
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez Ajek » 29 sty 2013, 19:18 Re: Zima W Angli

Co bo ma ktos wiecej postow to jest lepszy? bez przesady, ludzie
Odejdzcie od komputera ;)

Ajek
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

Poprzednia strona