Tinky Winky
Napisane przez bratok » 2 cze 2007, 10:23 Re: Tinky Winky
a co do homoseksulistów ( nie lubie słowa Gej), to napewno zależy w jakim towarzystwie się obracaja. jest to napewno trudna sprawa, ale istnieje mozliwosc uzdrowienia :smile:
Na pewno trzeba chcieć- to jest podstawa no i mieć KOGOS aby nas wspieral.
-
- bratok
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez Mike » 2 cze 2007, 10:57 Re: Tinky Winky
bratok napisał(a):hm ... to kwestia sumienia i silnej woli
jesli chodzi o moj punkt widzenia to w momencie uprawiania sexu ani tez po tym nie mam czegos tekiego jak wyzuty sumienia bo przeciez nie wyzadzilem nikomu krzywdy a wrecz przeciwnie dalem komus przyjemnosc.
druga sprawa to mezczyzni maja silniejszy pociag sexualny od kobiety wiec jest to troche nie fair z ta silna wola...
-
- Mike
- Zadomowiony
- Reputacja: 13
Napisane przez bratok » 2 cze 2007, 11:29 Re: Tinky Winky
jesli chodzi o moj punkt widzenia to w momencie uprawiania sexu ani tez po tym nie mam czegos tekiego jak wyzuty sumienia bo przeciez nie wyzadzilem nikomu krzywdy a wrecz przeciwnie dalem komus przyjemnosc.
no moze i daleś :smile:
obawiam sie że to kwestia wiary. jezeli jestes wyznawcą jakieś religii która glosi że jakieś zachowanie jest niezgodne z wyznawaną przez ciebie religia a ty to ignorujesz to jak najbardziej powinienes miec wyrzuty sumienia w przeciwnym razie zagluszasz swoje sumienie. oczywiscie jezeli ktos nie wierzy to nie ma problemu.
to bardzo trudna sprawa i wiele osob boryka sie z tymi problemami mimo ze oficjalnie krzyczą ze maja to wszystko w d...... :wink:
-
- bratok
- Raczkujący
Napisane przez Yardley » 2 cze 2007, 12:03 Re: Tinky Winky
Mike napisał(a):Yardley napisał(a):zwiazek tej samej plci np facetow to jest jakies nieporozumienie! ja tego nierozumie, niechce zrozumiec i nie toleruje!
w jaki sposob przejawiasz swoja nietolerancje? ignorujesz ich? odrazu ich wyzywasz czy jeszcze cos innego?
To juz dla mnie nie jest istotne poprostu zlewam tych ludzi bo to jest cos obrzydliwego. A dlaczego w polsce niema lub nie widac duzo pedalow? bo na kazdym rogu dostaja wpier...
Tutaj jest inaczej bo wiekszosc angoli wygladaj jak geje :) czy z wygladu czy ubioru.
cyrkon1 - to niech moze kwoj kolega R wyjasni dlaczego lubi panow.
-
- Yardley
- Stały Bywalec
Napisane przez Thomas » 2 cze 2007, 12:04 Re: Tinky Winky
-
- Thomas
- Zaangażowany
- Reputacja: 67
Napisane przez Yardley » 2 cze 2007, 14:57 Re: Tinky Winky
-
- Yardley
- Stały Bywalec
Napisane przez cyrkon1 » 2 cze 2007, 15:15 Re: Tinky Winky
Mike napisał(a):cyrkon1 napisał/a:
rafal napisał/a:
A kto to jest pan R?? :roll:
Pan R, to mój przyjaciel, który jest gejem i ostatnio zagląda na forum...
to niech moze napisze jakiegos posta...
Jak będzie chciał to napisze, nic na siłę...
[ Dodano: Sob Cze 02, 2007 16:23 ]
Jestem ciekawa ilu jest tutaj nieformalnych homoseksualistów...ukrywający fakt bycia nim? Może należy zapytać każdego bezosobowo, może się wypowiedzą co ich pociąga u facetów.
Yardley: Myślę, że w tej chwili Pan R się nie wypowie... zresztą nie sądzę by Cię to zbytnio interesowało, przecież zlewasz TYCH LUDZI, więc po co masz czytać wypowiedzi ich samych... Nikt Ci w ************************* swoimi wyjaśnieniami..., ponieważ nie sądzę byś zrozumiał...
-
- cyrkon1
- Stały Bywalec
Napisane przez Insanity » 2 cze 2007, 17:17 Re: Tinky Winky
bratok napisał(a):dla tych wszystko wiedzących, postepowych, inteligentych itp.. taka mala odmiana. :wink:
http://www.odwaga.oaza.org.pl/
[ Dodano: Sob Cze 02, 2007 10:13 ]
Sama skłonność, choć jest "uważana za obiektywnie nieuporządkowaną", nie jest grzechem, jednak czyny, które wynikają z realizowania tej skłonności, są "«wewnętrznie nieuporządkowane» i jako takie nie mogą być w żadnym wypadku aprobowane", z punktu widzenia moralnego są one złe.
srednioweicze!!!! Palmy na stosie wszystkich........
[ Dodano: Sob Cze 02, 2007 18:20 ]
Hehehehe, jak czytam wypowiedzi niektorych osob, to od razu mi sie konciki ust podnosza do smiechu...
-
- Insanity
- Wtajemniczony
- Reputacja: 1
Napisane przez Monika_88 » 2 cze 2007, 17:25 Re: Tinky Winky
jak dla mnie homoseksualista to człowiek tak jak kazdy inny czasem nawet bywa tak ze jest bardziej wrazliwy od typowych mężczyzn, i lepiej sie dogaduje z kobietami niz ich własny chłopak...a to co lubi robic w łózku jest to sprawa indywidualna dla kazdego... jedni lubią hardcore inni wolą klasycym ale co to kogo obchodzi ? Gej jest to człowiek w pełni normalny :)
ale nie jestem tylko za jedną rzeczą by mogli oni adoptować dzieci... bo co jak co ale troche kapa miec dwóch tatusiów :???:
-
- Monika_88
- Rozeznany
Napisane przez Thomas » 2 cze 2007, 17:59 Re: Tinky Winky
-
- Thomas
- Zaangażowany
- Reputacja: 67
Napisane przez Insanity » 2 cze 2007, 18:02 Re: Tinky Winky
-
- Insanity
- Wtajemniczony
Napisane przez Lukaas85 » 2 cze 2007, 19:36 Re: Tinky Winky
thomas, jak ty masz znajomego geja to ja jestem miss Haiti :lol:
yardley, jak wg. ciebie wyglada gej? porzadnie ubrany, zadbany facet? moze calkowite przeciwienstwo ciebie? anglicy bardzo o siebie dbaja, bez wzgledu na plec czy kolor :cool:
rany, zostawiam ten temat. bede sie smial po cichu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[ Dodano: Sob 02 Cze, 2007 20:40 ]
Yardley napisał(a):To juz dla mnie nie jest istotne poprostu zlewam tych ludzi bo to jest cos obrzydliwego.
dla nich obrzydliwa jest damska pi..., przyjmujesz cos takiego?
Yardley napisał(a): A dlaczego w polsce niema lub nie widac duzo pedalow? bo na kazdym rogu dostaja wpier...
dlatego nie widac bo w tym glupim kraju ludzi obchodzi z kim sie spi i nie obchodzi ich jaki kto jest ale kim.
Yardley napisał(a):cyrkon1 - to niech moze kwoj kolega R wyjasni dlaczego lubi panow.
Yardley, oswiec nas dlaczego ty lubisz panie? bedzie wtedy fair.
:::EnD of MessagE:::
-
- Lukaas85
- Wtajemniczony
Napisane przez cyrkon1 » 2 cze 2007, 19:42 Re: Tinky Winky
-
- cyrkon1
- Stały Bywalec
Napisane przez Thomas » 2 cze 2007, 19:47 Re: Tinky Winky
-