Tinky Winky

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez bratok » 2 cze 2007, 10:23 Re: Tinky Winky

nie twierdze ze jest to latwe, ale z pewnością możliwe. tak samo jak z seksem przedmalżenskim, jedni uważaja za przejaw ciemnoty inni za coś pięknego. hm ... to kwestia sumienia i silnej woli !!!. znam wiele par, które nie współżyją ponieważ uważają ze powinni poczekac do slubu i mysle ze jest to piekne. :wink:

a co do homoseksulistów ( nie lubie słowa Gej), to napewno zależy w jakim towarzystwie się obracaja. jest to napewno trudna sprawa, ale istnieje mozliwosc uzdrowienia :smile:

Na pewno trzeba chcieć- to jest podstawa no i mieć KOGOS aby nas wspieral.

bratok
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 2 cze 2007, 10:57 Re: Tinky Winky

bratok napisał(a):hm ... to kwestia sumienia i silnej woli

jesli chodzi o moj punkt widzenia to w momencie uprawiania sexu ani tez po tym nie mam czegos tekiego jak wyzuty sumienia bo przeciez nie wyzadzilem nikomu krzywdy a wrecz przeciwnie dalem komus przyjemnosc.

druga sprawa to mezczyzni maja silniejszy pociag sexualny od kobiety wiec jest to troche nie fair z ta silna wola...
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bratok » 2 cze 2007, 11:29 Re: Tinky Winky

:grin: to prawda mężczyzni mają wiekszy problem z opanowaniem popedu seksualnego.

jesli chodzi o moj punkt widzenia to w momencie uprawiania sexu ani tez po tym nie mam czegos tekiego jak wyzuty sumienia bo przeciez nie wyzadzilem nikomu krzywdy a wrecz przeciwnie dalem komus przyjemnosc.

no moze i daleś :smile:

obawiam sie że to kwestia wiary. jezeli jestes wyznawcą jakieś religii która glosi że jakieś zachowanie jest niezgodne z wyznawaną przez ciebie religia a ty to ignorujesz to jak najbardziej powinienes miec wyrzuty sumienia w przeciwnym razie zagluszasz swoje sumienie. oczywiscie jezeli ktos nie wierzy to nie ma problemu.

to bardzo trudna sprawa i wiele osob boryka sie z tymi problemami mimo ze oficjalnie krzyczą ze maja to wszystko w d...... :wink:

bratok
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Yardley » 2 cze 2007, 12:03 Re: Tinky Winky

Mike napisał(a):
Yardley napisał(a):zwiazek tej samej plci np facetow to jest jakies nieporozumienie! ja tego nierozumie, niechce zrozumiec i nie toleruje!

w jaki sposob przejawiasz swoja nietolerancje? ignorujesz ich? odrazu ich wyzywasz czy jeszcze cos innego?

To juz dla mnie nie jest istotne poprostu zlewam tych ludzi bo to jest cos obrzydliwego. A dlaczego w polsce niema lub nie widac duzo pedalow? bo na kazdym rogu dostaja wpier...
Tutaj jest inaczej bo wiekszosc angoli wygladaj jak geje :) czy z wygladu czy ubioru.
cyrkon1 - to niech moze kwoj kolega R wyjasni dlaczego lubi panow.
Yardley
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 2 cze 2007, 12:04 Re: Tinky Winky

ludzie sliczna pogoda za oknem, pierwsza od 2 tygodni. Wiec wyjdcie na dwor kozystac z niej bo nie czesto mozna sobie na to pozwolic! pedaly juz pewnie sie opalaja zeby jeszcze bardziej smakowicie wygladac :mrgreen:
Thomas
Zaangażowany

Reputacja: 67
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez Yardley » 2 cze 2007, 14:57 Re: Tinky Winky

:roll: :roll: :roll:
Załączniki
tinky.jpg
Yardley
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez cyrkon1 » 2 cze 2007, 15:15 Re: Tinky Winky

Mike napisał(a):cyrkon1 napisał/a:
rafal napisał/a:
A kto to jest pan R?? :roll:

Pan R, to mój przyjaciel, który jest gejem i ostatnio zagląda na forum...

to niech moze napisze jakiegos posta...

Jak będzie chciał to napisze, nic na siłę...

[ Dodano: Sob Cze 02, 2007 16:23 ]
Jestem ciekawa ilu jest tutaj nieformalnych homoseksualistów...ukrywający fakt bycia nim? Może należy zapytać każdego bezosobowo, może się wypowiedzą co ich pociąga u facetów.

Yardley: Myślę, że w tej chwili Pan R się nie wypowie... zresztą nie sądzę by Cię to zbytnio interesowało, przecież zlewasz TYCH LUDZI, więc po co masz czytać wypowiedzi ich samych... Nikt Ci w ************************* swoimi wyjaśnieniami..., ponieważ nie sądzę byś zrozumiał...
cyrkon1
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Insanity » 2 cze 2007, 17:17 Re: Tinky Winky

bratok napisał(a):dla tych wszystko wiedzących, postepowych, inteligentych itp.. taka mala odmiana. :wink:

http://www.odwaga.oaza.org.pl/

[ Dodano: Sob Cze 02, 2007 10:13 ]
Sama skłonność, choć jest "uważana za obiektywnie nieuporządkowaną", nie jest grzechem, jednak czyny, które wynikają z realizowania tej skłonności, są "«wewnętrznie nieuporządkowane» i jako takie nie mogą być w żadnym wypadku aprobowane", z punktu widzenia moralnego są one złe.

srednioweicze!!!! Palmy na stosie wszystkich........

[ Dodano: Sob Cze 02, 2007 18:20 ]
Hehehehe, jak czytam wypowiedzi niektorych osob, to od razu mi sie konciki ust podnosza do smiechu...

Insanity
Wtajemniczony

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Monika_88 » 2 cze 2007, 17:25 Re: Tinky Winky

tak czy siak i tak na całym swiecie najbardziej dyskryminowane sa kobiety ... :P a nie zadne geje... chcoiaz im tez nie jest tak prosto ;]]]
jak dla mnie homoseksualista to człowiek tak jak kazdy inny czasem nawet bywa tak ze jest bardziej wrazliwy od typowych mężczyzn, i lepiej sie dogaduje z kobietami niz ich własny chłopak...a to co lubi robic w łózku jest to sprawa indywidualna dla kazdego... jedni lubią hardcore inni wolą klasycym ale co to kogo obchodzi ? Gej jest to człowiek w pełni normalny :)

ale nie jestem tylko za jedną rzeczą by mogli oni adoptować dzieci... bo co jak co ale troche kapa miec dwóch tatusiów :???:

Monika_88
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 2 cze 2007, 17:59 Re: Tinky Winky

no nie sa normalni. moja dziewczyna kiedys zadala jednemu pytanie, dlaczego jestes gejem. A on na to " lubie to co ty kutasy" hehe
Thomas
Zaangażowany

Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez Insanity » 2 cze 2007, 18:02 Re: Tinky Winky

No i to chyba dobra odpowiedz, tylko ostra. Jesli dziewczyna pyta geja, dlaczego jest gejem, to co ma odpowiedziec? Ze byl zle wychowany, ze go zgwalcicli jak byl maly... czy poprostu to, ze tak samo jak dziewczynie - podobaja mu sie faceci... Booozzzz.... to zaczyna byc monoteonne.

Insanity
Wtajemniczony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Lukaas85 » 2 cze 2007, 19:36 Re: Tinky Winky

inteligencja niektorych wypowiedzi wrecz mnie powala :mrgreen:

thomas, jak ty masz znajomego geja to ja jestem miss Haiti :lol:

yardley, jak wg. ciebie wyglada gej? porzadnie ubrany, zadbany facet? moze calkowite przeciwienstwo ciebie? anglicy bardzo o siebie dbaja, bez wzgledu na plec czy kolor :cool:

rany, zostawiam ten temat. bede sie smial po cichu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: Sob 02 Cze, 2007 20:40 ]
Yardley napisał(a):To juz dla mnie nie jest istotne poprostu zlewam tych ludzi bo to jest cos obrzydliwego.

dla nich obrzydliwa jest damska pi..., przyjmujesz cos takiego?

Yardley napisał(a): A dlaczego w polsce niema lub nie widac duzo pedalow? bo na kazdym rogu dostaja wpier...

dlatego nie widac bo w tym glupim kraju ludzi obchodzi z kim sie spi i nie obchodzi ich jaki kto jest ale kim.
Yardley napisał(a):cyrkon1 - to niech moze kwoj kolega R wyjasni dlaczego lubi panow.

Yardley, oswiec nas dlaczego ty lubisz panie? bedzie wtedy fair.

:::EnD of MessagE:::
Lukaas85
Wtajemniczony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez cyrkon1 » 2 cze 2007, 19:42 Re: Tinky Winky

Uważam, że należy zakończyć ten temat, ponieważ ilu Forumowiczów, to tyle samo refleksji na ten temat, każdy ma swoje poglądy, nikt nikogo nie przekona do własnych. Po co więc psuć atmosferę... Pozdrawiam
cyrkon1
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 2 cze 2007, 19:47 Re: Tinky Winky

poznac mozna geja (tego co "gra role kobiety") po ciotowatym zachowaniu. tak jakby jaja stracil!!! widze ze nie liczni sa, lub uwazaja sie za inteligentnych. a pewnie kopie rowy w anglii lub jest zwyklym robolem w fabryce tak jak wiekszosc tych mniej inteligentnym do ktorych pewnie ja tez sie zaliczam
Thomas
Zaangażowany

Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez rafal » 2 cze 2007, 20:52 Re: Tinky Winky

Wlasnie poprosilem Adama o zamkniecie teamtu wrocimy do niego moze jak polska emigracja " 100% facetow" wydorosleje.

pozdrawiam i sorry :)
rafal
Stały Bywalec

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HYDE PARK