Czy są na forum fani żużla?
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy są na forum osoby, które kochają speedway i byłyby chętne na wspóne wyjazdy do Coventry na mecze miejscowych Pszczółek - aktualnego mistrza Wiekiej Brytanii. Bees będą mieć w przyszłym sezonie Polaka w składzie - będzie to Staszek Burza - zawodnik wywodzący się z Tarnowa. Jeśli więc jest na forum jakiś fanatyk żuża, to proszę o odzew.
Pozdrawiam, homegrow
-

-
homegrow
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
witam,tez sie wybieram od dluzszego czasu na pszczółki ale jakos nie moglem sie wybrac...jestem chetny jak cos...UNIA LESZNO :)))
-

-
pavlo
- Początkujący
-
-
Siemka Pavlo, świetnie że znalazł się kibic żużla i do tego jeszcze ziomal ;) Ja pochodzę z Rawicza ;) Obecnie mieszkam w Evesham, ale myślę że pewnie spotkamy się na jakimś meczu Bees w nadchodzącym sezonie.
Pozdrówki
-

-
homegrow
- Początkujący
-
-
Stal Rzeszów ;) Hehe. Czesc. I ja chętnie sie przyłącze. Jestem na wyspach niespełna miesiąc i na pewno chcę w miare często odwiedzac imprezy żużlowe. W Polsce troche pisałem do Tygodnika Żużlowego, więc żużel jest mi bardzo bliski. Mieszkam w Redditch.
-

-
R_K
- Przyczajony
-
-
Siemka, świetnie że jesteś zainteresowany. Mam nadzieję, że wybierzemy się kilka razy na poniedziałkowe mecze Bees. Redditch jest jakby po drodze do Coventry więc będzie można sie jakoś zorganizować.
Pozdrówki
-

-
homegrow
- Początkujący
-
-
-

-
R_K
- Przyczajony
-
-
Też postaram się zjawić na stadionie Brummies, ale nic nie obiecuję. Fajnie byłoby zobaczyć Hansa jeszcze raz ;)
P.S. Co myślisz o nowym przepisie o miejscu rozgrywania IMP?
-

-
homegrow
- Początkujący
-
-
Powrót do HYDE PARK