Forum umarlo smiercia niewskrzeszona
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
Hej wszystkim .... Odnosze wrazenie iz forum bahm pl jest tworem o bardzo ograniczonej zywotnosci. Pamietam to forum jeszcze sprzed 2 lat i wtedy sie dzialo. Dyskusje, pomysly wyjazdy , wspólne inicjatywy .
Ateraz co .... zgliszcza i popiaoly na pustyni Mohave. Mozje ja jestem jakis nienormalny ale naprawde oprócz kilku osób ( na palcach jednej reki moge policzyc ) . nikt tu sie ewidetnie nie udziela. Nawet moderatorzy ostatnio sobie jakos pozapominali o isnieniu forum.
No cóz mam tylko nadzieje ze to nie jest poczatkiem wiecznej smierci tego portalu...
-

-
marcin.p
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 3
-
No my raczej nie zapomnieliśmy :grin:
jak widać wiele osób wyjechalo lub znudziło się stukaniem w klawiature, znalazło przyjacioł lub partnerów na forum i juz nie jest mu do niczego więcej potrzebne. Ciągle jednak przybywają nowe osoby, więc miejmy nadzieje, że tak szybo forum nie umrze....
Marcin nie martw sie my cały czas coś próbujemy robić .... niedługo kolejne spotkanie forumowiczów, na którym mam nadzieje Was nie zabraknie :wink:
-

-
bogunia
- Administrator
-
-
- Reputacja: 0
Obecny !!! ;P :)
Moze jakas imprezka po okresie wakacyjnym ??:P
-

-
Bernii
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 4
Bogusia jak tylko bedzie lalo to przyjdziemy .... Jak nam swieci slonce i wieje wiatr to wiesz ... inne zainteresowania.
-

-
marcin.p
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 3
-
Powrót do HYDE PARK