Forum umarlo smiercia niewskrzeszona

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

Czy wydaje ci sie, ze ....?

forum umarlo
2
13%
przezywa stadium uspienia
7
47%
nikt nie che sie wypowiadac , bo nie ma z kim prowadzic inteligentnej wymiany argumentów
6
40%

Liczba głosów : 15

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 17 wrz 2008, 13:16 Forum umarlo smiercia niewskrzeszona

Hej wszystkim .... Odnosze wrazenie iz forum bahm pl jest tworem o bardzo ograniczonej zywotnosci. Pamietam to forum jeszcze sprzed 2 lat i wtedy sie dzialo. Dyskusje, pomysly wyjazdy , wspólne inicjatywy .

Ateraz co .... zgliszcza i popiaoly na pustyni Mohave. Mozje ja jestem jakis nienormalny ale naprawde oprócz kilku osób ( na palcach jednej reki moge policzyc ) . nikt tu sie ewidetnie nie udziela. Nawet moderatorzy ostatnio sobie jakos pozapominali o isnieniu forum.

No cóz mam tylko nadzieje ze to nie jest poczatkiem wiecznej smierci tego portalu...

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogunia » 17 wrz 2008, 15:31 Re: Forum umarlo smiercia niewskrzeszona

No my raczej nie zapomnieliśmy :grin:
jak widać wiele osób wyjechalo lub znudziło się stukaniem w klawiature, znalazło przyjacioł lub partnerów na forum i juz nie jest mu do niczego więcej potrzebne. Ciągle jednak przybywają nowe osoby, więc miejmy nadzieje, że tak szybo forum nie umrze....
Marcin nie martw sie my cały czas coś próbujemy robić .... niedługo kolejne spotkanie forumowiczów, na którym mam nadzieje Was nie zabraknie :wink:

bogunia
Administrator

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Bernii » 17 wrz 2008, 16:37 Re: Forum umarlo smiercia niewskrzeszona

Obecny !!! ;P :)
Moze jakas imprezka po okresie wakacyjnym ??:P
Bernii
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 18 wrz 2008, 06:35 Re: Forum umarlo smiercia niewskrzeszona

Bogusia jak tylko bedzie lalo to przyjdziemy .... Jak nam swieci slonce i wieje wiatr to wiesz ... inne zainteresowania.

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny