Euromilion
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
Witam wszystkich. Mam pytanie czy ktos gra w Euro millions albo lotto. Jezeli tak to czy obstawia zawsze te same numery czy może gra jakim systemem czy moze poprostu na chybił trafił. Jakie numery obstawiacie na nastepne losowanie w piatek i sobote. Ja jak narazie nie moge trafic nic chyba mam jakiegoś pecha. Pozdrawiam:D
-

-
Wujek
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
widze ze lubisz zarty, nie mysl ze zdradze Ci szczesliwa 6 - bo niby dlaczego ... :-D
-

-
LEK
- Rozeznany
-
-
Heh ja obstawiam ciągle te same liczby.Ja stosuje wizualizacje.Tzn najpierw wyciszam sie a potem wizualizuje te liczby w moim umyśle ,wyobrażam sobie że już wygrałam i jak sie ciesze z wygranej.Polecam przeczytac Potege podświadomości Josepha Murphy'ego i inne tego typu książki.W ten sposób udało mi sie sprzedac dom rodziców w ciągu trzech miesięcy gdy tymczasem oni próbowali kilka lat.Grunt to poznac tajniki podświadomości -to klucz do jakiegokolwiek sukcesu w życiu.Pozdrawiam i zycze wygranej (sobie też:))
-

-
Anatema6
- Raczkujący
-
-
Własciwie to czytałem to książkę kilka razy. Książka mi się bardzo podobała. Tej metody juz próbowałem ale nie do gry w lotto. Hmmmm a wygrałaś juz cos w lotto ? z tym domem to mógł byc przypadek. Setki domu sie sprzedaje dzienie. Ale dziekuje za rade. Juz wiem co bede jutro robił cały dzień myslał nad liczbami. :smile:
-

-
Wujek
- Początkujący
-
-
Ja gra m chybil trafil 1 zaklad, raz na jakis czas i na razie jestem na plusie :mrgreen:
10-12 funtow trafia mi sie w miare czesto. Teraz czekam na te miliony ;)
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 71
ja wykupuje loz online na kilka miesiecy do przodu. jeden zestaw liczb.
I tylko co jakis czas przychdzi mail pod tytulem:"We have exiting news about your ticket"
I sie potem okazuje ze ze to jakies drobne, ale fakt jak na razie wszystko sie zwrócilo a los wykupiony do pazdziernika.
A tak na marginesie jak grasz przez neta to o wiele latwiej sie kaski pozbyc. Nie polecam dla ludzi z problemem hazadrowym
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, 00:00 przez
marcin.p, łącznie edytowano 1 raz
-

-
marcin.p
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 3
-
Możecie sie ze mnie śmiać, ale ja nawet w życiu nie grałam w Lotto. :)
Mam cichą nadzieję, że ktoś zostawi mi walizkę na jednym z przystanków do mojego domu. Jak by coś lina 37 i najlepiej na Wharfdale Road, aby taki leniuch jak ja nie musiał sie fatygować. :wink:
-

-
Beata
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 8
Obstawiaj chybił-trafił,jak masz wygrać to wygrasz,AvE Allah<---- żartuje ;)
-

-
Nek
- Początkujący
-
-
Powrót do HYDE PARK