Salatka z zielonych pomidorów

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 24 sie 2009, 12:58 Salatka z zielonych pomidorów

Jako iz bedac bezrobotym mam czasu od groma . Ostatnio uzeczywistniam swoje pasje kulinarne. I przyznam sie szczerze ze troche utknalem.

Chcialem zrobic salatke z zielonych pomidorów ( taka do sloików ) ale co Kurna pomidorami mi obrodzilo a sloików nie mam. Czy ktos was natkna sie w tym miescie na sklep gdzie mozna zakupic sloiki????

A jeszcze jedno , mam troche pomidorów ( zielonych do oddania jak by kto chcial ) kontakt na priv

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez AngelinaJ » 24 sie 2009, 14:44 Re: Salatka z zielonych pomidorów

Moze sprobuj w M.Latif & Sons, nie jestem pewna czy tam jest, ale w tym sklepie mozna wszystko dostac :) tez kiedys szukalam, ale ja potzrebowalam tylko 2 sloikow wiec kupilam ogorki w sloikach po nich sobie zrobilam przecieru pomidorowego :-D
AngelinaJ
Rozeznany

Reputacja: 7
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 26 sie 2009, 14:05 Re: Salatka z zielonych pomidorów

u latifa nie mieli ....

pomidorki pujda na kompost chyba ze ktos chce pare kilo zielonych pomidorów

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez AngelinaJ » 26 sie 2009, 15:10 Re: Salatka z zielonych pomidorów

Tutaj masz linka do sloiczkow :-D Sorki, ale meczylo mnie to , ze gdzies je widzialam i nie moglam sobie przypomniec gdzie. Teraz moge spac spokojnie :mrgreen:

http://www.ikea.com/gb/en/search/?query ... ting=price
AngelinaJ
Rozeznany

Reputacja: 7
Neutralny

KobietaPostNapisane przez yoko » 26 sie 2009, 16:08 Re: Salatka z zielonych pomidorów

marcin ja mam sporo sloikow odlozone - oddam za totalna darmoche :mrgreen:
rozmiary rozne - od takich po dzemikach po takie po ogorkach litrowe.
odbior z acocks green
pozdrawiam
yoko
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 9 lis 2009, 20:26 Re: Salatka z zielonych pomidorów

yoko

luz znalazlem pare , reszttw zagospodarował dred. Słoiki mozna znalezc na ebay i 24 godzinna dostawa do domu .

Ps ktos ma ochote na salatke??? wyszla pyszna

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny

Powrót do HYDE PARK