Droitwich Spa kilka pytań

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez n0rb » 3 mar 2010, 09:39 Droitwich Spa kilka pytań

Witam
Na wstępie chciałem napisać że zdaje sobie sprawę z tego że to forum dotyczy innego miasta
ale z racji tego że nie znalazłem prężnego forum o Droitwich Spa postanowiłem napisać tutaj, w końcu to nie daleko...

Najprawdopodobniej w połowie kwietnia przeprowadzę się do Droitwich Spa, aktualnie mieszkam w Peterborough.

A moje pytania to :
1.Chciałem się zapytać o to jakich ulic/części miasta raczej nie powinno się wybierać jako miejsca zamieszkania z powodu np. dużej ilości mieszkań socjalnych, przestępczości, negatywnie nastawionych ludzi do emigrantów itp ...

2.Których agencji mieszkaniowych unikać a z którymi warto podpisać umowę.

I to chyba będzie na tyle,
Z GóRY dziękuję za informacjie.

[ Dodano: Pią Mar 05, 2010 15:17 ]
Odświeżam pytanie... Naprawdę nie ma nikogo z Droitwich ?

[ Dodano: Pią Mar 05, 2010 15:19 ]
Odświeżam pytanie, naprawdę nie ma nikogo z Droitwich spa?

n0rb
Rozeznany

Reputacja: 19
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez buababua » 6 mar 2010, 13:56 Re: Droitwich Spa kilka pytań

to male miasto ale radze unikac okolicy 'westlands' duzo patologii i mieszkan socjalnych
reszte miasta spokojna :) pozdr.

buababua
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez n0rb » 7 mar 2010, 21:58 Re: Droitwich Spa kilka pytań

Sprawdzilem na mapie i znalazlem westwood, czy o ta strefe chodzi ? http://maps.google.co.uk/?ie=UTF8&ll=52 ... 42272&z=15

[ Dodano: Wto Mar 09, 2010 16:56 ]
Na maps.google.co.uk jest blad, bylem dzisiaj w nocy w droitwich spa dokladniej rzecz biorac w Stonebridge Cross business park i widzialem znak na westlands :-)
Dzieki za odp.

n0rb
Rozeznany

Reputacja: 19
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wwwENGLANDpl » 9 mar 2010, 17:54 Re: Droitwich Spa kilka pytań

Jest taka strona http://www.homecheck.co.uk gdzie po wpisaniu kodu pocztowego, możesz sie coś więcej dowiedzieć o swoim otoczeniu, szczególnie jak potem klikniesz na zakładkę neighbourhood summary

wwwENGLANDpl
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny