NUDZE SIE!!!!!!!

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez hrumek » 18 lip 2010, 20:57 NUDZE SIE!!!!!!!

siedze caly dzien w domu i sie nudze ktos ma na to jakis sposob?? caly dzien siedze na forum bo juz nie ma co robic. przegladam wszystkie tematy i posty i tylko patze gdzie moge cos dopisac... jesli ktos ma jakis dobry sposob na zabicie czasu to piszcie bo sie depresji przez to nabawie
hrumek
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez dagus » 18 lip 2010, 21:07 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

wiesz, w domu zawsze sie cos znajdzie do roboty :wink: ale w sumie to dzisiaj i ja nie mam checi zeby sprzatac, albo i nawet ugotowac... Wiekszosc dnia spedzilam w lozku, gralam na necie ale net tez staje sie nudny po jakims czasie...

dagus
Rozeznany

Reputacja: 2
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez hrumek » 18 lip 2010, 21:15 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

no i wlasnie o to chodzi. chwile mozna pograc ale pozniej to juz jest nudne a najgorsze jest to ze w ogole spiacy nie jestem... bo task to poszedlbym wczesniej spac
hrumek
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez dagus » 18 lip 2010, 21:19 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

ja sie przespalam chyba 10 minut popoludniu i nawet oczy nie chca myslec o spaniu....dobrze ze popoludniowka jutro wiec nie bedzie problemu ze wstaniem:)

dagus
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez hrumek » 18 lip 2010, 21:22 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

no dokladnie ja tez mam popoludniowke i to jest dobre wlasnie tylko z tego wzgledu ze moge pospac z rana ale tak to jestmeczace jak sie pracuje na stalych popoludniowkach rano sie nic nie chce a jak koncze prace i wracam do domu to jest juz po 11 to tez nic sie nie chce a na popoludniowej zmianie czas sie dluzy niezmiernie...

[ Dodano: Nie Lip 18, 2010 22:28 ]
a co do tematu znajomych z drugiego forum to sam sie od nich odcialem taka wyszla sytuacja ze nie mialem czasu na imprezy bo inne rzeczy mialy dla mnie wieksze znaczenie a teraz sam nie wiem czy zalowac czy nie
hrumek
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez dagus » 18 lip 2010, 21:29 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

rano sie nic nie chce a tym bardziej isc do pracy..ja nienawidze popoludniowek ze wzgledu na superw. Tyle ze czas leci zdecydowanie szybciej niz na dniowkach :)

dagus
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez hrumek » 18 lip 2010, 21:33 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

no co ty mi sie wlasnie dluzy czas na popoludniowkach zwlascza ze w momencie kiedy ja wchodze do firmy to 1 zmiana juz wychodzi i od pierwszej minuty w pracy juz im zazdroszcze a pozniej musze myslec o tym przez kolejne 8 godzin

[ Dodano: Nie Lip 18, 2010 22:35 ]
no i na popoludniowce to nawet nie ma sie kiedy z kims ustawic powiedzmy jesli chce sie z kims spotkac to moge to zrobic tylko w weekend ale wiekszosc ludzi z ktorymi moglbym sie ustawic pracuje w weekendy a na tygodniu ja robie do nocy to nie ma nawet kiedy sie piwa napic
hrumek
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez dagus » 18 lip 2010, 21:44 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

pij sam w domu albo do obrazka :) ktos sie oglaszal o zrobieniu jakiejs imprezy, zglos sie jako ochotnik i spedzisz jakos czas :) moze i powiekszysz grono znajomych....?

dagus
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez hrumek » 18 lip 2010, 21:48 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

to ja napisalem temat dzisiaj hehe sam do siebie sie nie zglosze
hrumek
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez CaliforniaPL » 18 lip 2010, 21:48 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

Mam małe zajecie dla chętnego :D ostatnio jak z kumplem szliśmy po piłeczce do tesco to zarobiliśmy wieksze zakupy niż zamierzaliśmy tak więc urzyczyliśmy sobie koszyk sklepowy i generalnie ugościł w naszych progach a teraz wypadałoby go zaprowadzić spowrotem a chętnych nie ma :/

CaliforniaPL
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez hrumek » 18 lip 2010, 21:49 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

hehe desperackie akty zeby sie z domu wyrwac hehe
hrumek
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez dagus » 18 lip 2010, 21:53 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

nie sprawdzilam kto, tylko przeczytalam :)

CaliforniaPL napisał(a):urzyczyliśmy sobie koszyk sklepowy i generalnie ugościł w naszych progach
u mnie w domu juz sa 2 z Asdy :-D

dagus
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez CaliforniaPL » 18 lip 2010, 21:55 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

uuu proszę proszę ale te wózki na kółkach dobrze wyglądają w sklepach jak na realia szeregowców angielskich to za duży gabaryty :D

CaliforniaPL
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez hrumek » 18 lip 2010, 21:56 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

ja mam znak drogowy na ogrodzie sam przynioslem tylko z rana jak sie obudzilem zastanawialem sie co to cholerstwo robi na srodku pokoju to wywalilem na ogrod hehe
hrumek
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez CaliforniaPL » 18 lip 2010, 21:58 Re: NUDZE SIE!!!!!!!

a ja myslałem że źłe zdanie bedziecie mieli o mnie :D hehe

CaliforniaPL
Początkujący

Neutralny

Następna strona

Powrót do HYDE PARK