Od czego zalezy council tax?

Rozmowy na temat mieszkań o tym jak mieszkacie, jakie dzielnice polecacie itd...

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 30 cze 2010, 09:01 Re: Od czego zalezy council tax?

No wlasnie w wiekszosci domow ktore ogladalismy lub zamierzamy ogladac ale juz pytalismy o tax podaja nam cene juz po znizce, nie wiem jak to ma byc. Przeprowadzic sie jednak nie jest tak latwo jak mi sie wydawalo :/
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez 21milka » 30 cze 2010, 09:59 Re: Od czego zalezy council tax?

Oj przeprowadzka, to nic przyjemnego. Zwłaszcza, że ma sie rodzinę / dziecko. No ale jak sie nie zaryzykuje, to potem można żałować.
Pamietaj, że nigdy nie bedzie do końca tak jak planowałaś, zawsze pojawiają sie niespodzianki, coćby nie wiem jak JĄ zaplanowałaś.
Ale badz dobrej myśli i jesli nie podjełaś pochopnej decyzji o przeprowadzce, tylko wszystko na spokojnie przemyśleliście z męzem i obgadaliście wszystko, to na pewno bedzie dobrze.

A tak z ciekawości gdzie pracujecie w Warwick? Czyżby na zamku?

21milka
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 30 cze 2010, 10:11 Re: Od czego zalezy council tax?

Wlasnie chodzi o to ze ta przeprowadzka nie byla planowana, wszystko dzieje sie tak "na partyzanta", do tej pory mieszkalismy na pokoju ale dluzej juz nie mozemy tu zostac z roznych powodow, no i w sumie juz od dawna myslelismy o czyms tylko dla nas ale zawsze brakowalo mobilizacji a teraz w sumie jest koniecznosc. To nasz pierwszy samodzielnie wynajmowany dom i w dodatku w pospiechu stad tyle pytan i obaw czy niczego nie przeoczylismy i zeby o niczym waznym nie zapomniec. A praca to nie na zamku, w firmie przewozowej Maxi Haulage Ltd
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

Poprzednia strona