inwestycja w nieruchomosci

Rozmowy na temat mieszkań o tym jak mieszkacie, jakie dzielnice polecacie itd...

MężczyznaPostNapisane przez robertbham » 11 sty 2011, 23:59 inwestycja w nieruchomosci

Witam. Mam pytanie gdyz chce zainwestowac w nieruchomosci typu kupno-remont-sprzedaz. Jest ktos moze kto probowal sil w tym kierunku i czy jest to dobry biznes?

robertbham
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 12 sty 2011, 21:35 Re: inwestycja w nieruchomosci

Bardzo dobry, tylko jest ogromna konkurencja.
To jest swiat ukladow u ukladzikow.
Thomas
Zaangażowany

Reputacja: 67
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez mirekn » 14 sty 2011, 20:00 Re: inwestycja w nieruchomosci

Kiedyś też o tym myślalem ale wybrałem opcje kup wyremontuj i ... zamieszkaj. Wracając do twojego zapytania myśle że to dobry pomysł szczególnie że rynek nieruchomości ustabilizował się i ceny już nie spadają a nawet odrobinę rosną (przynajmniej w Tamworth i okolicach) , moja porada to nie kupuj w t.z. tanich dzielnicach bo potem ciężko sprzedać a tobie chyba zależy na szybkim kupnie remoncie i jeszcze szybszej sprzedaży i znów kupnie i tak dalej a nie bujanie się z mieszkaniem kilka czy kilkanaście msc.
mirekn
Początkujący

Reputacja: 6
Neutralny