Fenomen mieszkania socjalnego

Rozmowy na temat mieszkań o tym jak mieszkacie, jakie dzielnice polecacie itd...

MężczyznaPostNapisane przez fasol » 11 sty 2012, 11:07 Re: Fenomen mieszkania socjalnego

Dalijka , dobra jestes!!! Tez nie lubie takich typow co umoralniaja innych a czasem sami nie do konca maja" posprzatane" u siebie , a takich tu cala masa. Gdzie sie nie zapytasz o cokolwiek na tym forum to raczej zjeby mozesz sie spodziewac nizeli jakiejs konkretnej odpowiedzi. Zastanawia mnie tylko fakt po co ludzi9e ktorzy nie chca takiego mieszkania, omijaja szerokim lukiem mieszkanie socjalne wchodza na takie forum. I chyba mam odpowiedz , wlasnie po to ze zal dupe sciska i pasowalo by zjebac tego co o takie mieszkanie chce sie ubiegac! A tak swoja droga to niektore postacie pojawiaja sie w wiekszosci watkow na kazdym prawie forum , to pewnie z zasilku zyja i siedza calymi dniami przed kompem i jada z ludzmi na forach... Po co Wy tu niektorzy przyjechaliscie jak takie z Was fenomeny , mysle ze w Pl pewnie swietnie dali byscie rade... Pozdrawiam Was Polanowscy. I Ciebie Daijka, fajna jetes laska, mowisz co myslisz i nie przejmujesz sie publika, ja tez tak mam...

P.S. Mam auto na polskich blachach i wlasnie mam zamiar ubiegac sie o mieszkanie socjalne. Ten watek dla Polanowskich co chcieli by mi pojechac po rajstopach Pozdro

fasol
Przyczajony

Reputacja: 2
Neutralny

Poprzednia strona