Primary school sheldon i okolice

Wasze opinie na temat szkół w Birmingham...

KobietaPostNapisane przez monzie3zien » 1 paź 2012, 10:37 Primary school sheldon i okolice

witam wszystkich :) poszukuje szkoly dla mojej 6-letniej corki . Sheldon i okolice. szczerze mowiac nie wiem jak sie do tego zabrac, tymbardziej ze jest poznno i wiem ze bedzie problem ze znalezieniem szkoly. Wiem ze jest jakas polska pani w wydziale edukacji i ona wlasnie w takich sprawach pomaga, wiec jesli ktos zna nr tel to bede wdzieczna :)

monzie3zien
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

Nie wybranoPostNapisane przez grzywka_1 » 4 paź 2012, 20:15 Re: Primary school sheldon i okolice

Hej, moje dzieci chodza do mapledene primary school. Jeden juz ta szkole skonczyl, moge polecic.

grzywka_1
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Kitka » 4 paź 2012, 21:31 Re: Primary school sheldon i okolice

Hej!
Ja posłałam synia do St Thomas More Catholic Primary School. Jak na razie jestem bardzo zadowlona, synio też :wink:
Kitka
Zadomowiony

Reputacja: 41
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez edilin » 5 paź 2012, 09:19 Re: Primary school sheldon i okolice

Witam, moje dzieci 6 i 9 lat zaczely szkole od 01.10.2012 w Blakenhale School ,wiec mimo ze jest póæno musisz i tak da© dziecko do szkoly.Od tego roku weszly zmiany w sposobie na znalezienie szkoly .Teraz juæ nie mozna zloæy© aplikacje w szkole czy wpisaß dziecko na liste oczekujácych,teraz odbywa sié wszystko przez ADMISSION SCHOOL.Tam zlozysz aplikacje - Margaret Street w pobliæu muzeum w centrum .bedziesz potrzebowala paszporty dziecka ,swoje,méza ,adres zamieszkania ,potwierdzenie adresu-czyli jakieß rachunki za telefonlub gaz lub prád lub list z banku lub z council tax -musisz cos miec bo bez tego nic nie ruszy do przodu.Ateraz na pocieszenie -prawdopodobnie nie bedzie problemu w twojej okolicy z miejscem ,bo tam wlasnie mi proponowano :wink:

edilin
Przyczajony

Neutralny