Franc's Catholic School
Wasze opinie na temat szkół w Birmingham...
Witam wszystkich rodzicow, zamierzam wkrótce zapisac moja coreczke do katoilickiej szkoly. W mojej okolicy jest bardzo blisko wlasnie do Szkoly Franci's. Mozeczie mi napisac troszke o tej szkole. W jakim wieku dziecko idzie do szkoły - od 4 czy od 5 lat?. ?Ile dzieci jest w tej szkole oraz jakie sa warunki?
-

-
Kamyk
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Witam! ja tez zapisałam syna do katolickiej St Francise Xavier ale niestety nie ma miejsc kazali czekac na miejsce,do 1 klasy od 5 ale jesli nie ma to moze iśc do reception class ,pozdrawiam
-

-
Guest
-
-
Hej, czyli Twoj synek nie chodzi bo nie ma miejsc? moja córka ma jescze troszke czasu ale dla zabezpieczenia poszlam wczesniej z uwagi na to zeby byly wolne miejsca. Kobieta owiedziala mi ze nie musze jeszcze zapisywc i spokojnie czekac. Moja coorka jak ukonczy 4 latka to moze isc juz do nich do szkoly, tylko wszedzie pisze ze do pierwszej klasy idzie sie po ukonczeniu 5 ych urodzin. U nich nie ma reception class.
Dziekuje za odpowiedx.
-

-
Kamyk
- Początkujący
-
-
witam! moj synek chodzi ale nie do katolickiej bo gdzies musi chodzic,popraednio chodził do reception i zaczal 1 klase w St.Johns w Wednesbury ale z powodu nagłej przeprowadzki musiałam znalezc inna szkole,pozdrawiam
-

-
Guest
-
-
hej moja coreczka tam chodzi juz 2 lata. Szkola!!!!!!!!!!!! ok nie mam z nia problemow mala codzienie z usmiechem na twarzy idzie do szkoly. Jedeny minus tej szkoly nie ma playgrupy i to jest problem dziecko przyprowadza sie na 8.50 i odbiera o 15.15 polskich dzieci jest sporo. Ja mialam problem jak mala zapisywalam bo w jej grupie jest 4 polskich dzieci wiec nie byli zadowoleni ze kolejne dziecko z tego rocznika dolaczy do tej grupy. Ogolnie jestem zadowolona i polecam ta szkole.
pozdrawiam i zycze powodzenia
-

-
calineczka
- Początkujący
-
-
I co dostala sie tam Twoja coreczka. Ja osobiscie tam bylam i powiedzieli mi ze przyjmuja od 4 roku bo nie ma u nich reception class. Jak jest to mozliwe to chcialabym z Toba porozmawiac przez telefon. Mozesz mi podac namiar? Pozdrawiam.
-

-
Kamyk
- Początkujący
-
-
Powrót do SZKOŁY