College of Food

Wasze opinie na temat szkół w Birmingham...

MężczyznaPostNapisane przez Tadeusz Kolder » 4 gru 2007, 19:50 College of Food

Cześć Wszystkim! Jestem zainteresowana studiami magisterskimi w collegu of food w Birmingham w City C entre. Bardzo chciałabym dowiedzieć się Waszej opini na temat tego collegu, może ktoś z Was tam studiuje lub robi kurs? Jak jest tam poziom , jak z językiem sobie radzicie? Czy warto tam iść, a jeżeli ktoś studiuje magisterskie w tym collegu to tym bardziej byłabym wdzieczna o wszelkie informacje.Wiem ze studiuje tam troche Polaków, może jesteś jednym z nich? Pozdrawiam wszystkich Polaków!!!:-)

Tadeusz Kolder
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez pigggy » 18 mar 2008, 20:33 Re: College of Food

moj kolega tam studiuje angielski umie perfekt wiec nie ma problemow tyle ze studiuje dziennie a nie zaicznie wiec musi pracowac na part time. ale ogolnie jest tam spoko tylko jak kiedys widziialam notatki to sie przestraszylam bo strasznie trudnym jezykiem pisane

pigggy
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez DjXeed » 29 mar 2008, 15:11 Re: College of Food

Co prawda ja nie studiuje ani w College, ani na kierunku Food, ale powiem tak. Wykladowcy na mojej uczelni maja naprawde ladna dykcje, nie narzekam. Ja w sumie jestem na kierunku z nazwy wydajacym sie dosc latwym - strasznie mylne... Po pierwszym roku Sound Production odpadlo 76%. Wiekszosc zrezygnowala duzo wczesniej, poniewaz nie mieli zielonego pojecia na temat tego, za co sie biora. Nie wiem jak z zywnoscia, ale nie powinno byc trudno tak jak na kierunkach scislo - technicznych.

DjXeed
Rozeznany

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez pigggy » 29 mar 2008, 15:45 Re: College of Food

podobno jest ok ale wcale nie musisz sie uczyc o jedzeniu ale tez np o sporcie itp

pigggy
Raczkujący

Neutralny