Wymiana zebów !
O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...
Pojedyncze zęby można wyrwać za darmo w dental hospital w centrum miasta. Dziś byłem, ale postanowiłem ratować zęba - za darmo założą truciznę, reszta u dentysty niestety. Ten szpital to takie pogotowie dentystyczne raczej, jednorazowa pomoc przy nagłych wypadkach.
-

-
-eMPe-
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 19
Nhs leczy i wyrywa zeby za 50 funa (ile sie da) a za 200 to samo co za 50 plus koronki. Wystarczy znalezc dentyste z nhs i pozamiatane.
Sent from my MB860 using Tapatalk
-

-
Fok@
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 29
dorotajab
bez zbednych komentarzy...
-

-
carolq27
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
jesli ma ktos potrzebe naprawy protezy albo zorbienia kopii serdecznie sie polecam(jestem protetykiem)...jak rowniez bardzo chetnioe odpowiem na pytania
-

-
sandrula
- Przyczajony
-
-
Dentystka mila,gabinet dobrze wyposazony.Proteza {3 zeby} na szkielecie metalowym 400F.Zadnych dodatkowych oplat {wizyty itp}.W ta sobote pierwsza przymiarka,potem jeszcze 3 wizyty i mam zabki.A jaki bedzie efekt ? zobaczymy.
Robienie tu protezy nie dosc ze taniej wychodzi {biorac pod uwage iz nie majac urlopu tracilabym zarobek conajmniej tygodniowy},kase na podroz ,pobyt w Pl oraz proteze,ale tez ma ta przewage { i to zawazylo na mojej decyzji} iz w razie czego reklamacje skladam za 3,8f {koszt biletu aut} a nie za kolejne 200 czy 300 F.
-

-
Ika51
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 8
Ika51 mozesz podac mi namiary na ta dentystke?
-

-
carolq27
- Początkujący
-
-
Dobre protezy na HNS jak i płatnie wykonują na West Bromwich ,centralnie na wprost apteki (obok LIDLA) Haih Street .
Tam przyjmuje hindus jak ktos nie ma urazy to polecam ,poleciła mi znajoma i nie żałuje ..polecam i innym :) Polecam THE DENTAL PRACTICE
Leczę tam cała moja rodzinę i jeszcze sie nie zawiodłam :) od 6 lat :)
Dzieci i korekta uzębienia tez ..wiec wiem co polecam :)
Z mojego zaproszenia wsród moich znajomych do odwiedzenia tej kliniki zaryzykowało i z tego co mi wiadomo nie pożałowali:)
-

-
Drya
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 7
Bylam wczoraj na 2 wizycie.Poniewaz zaszlo nieporozumienie i nie odebrano mojej protezy z pracowni przeproszono mnie chyba z 5 razy i odwieziono do domu samochodem.Przy okazji dowiedzialam sie ze proteza bedzie wieksza {5 zebow} i gwarancja na rok .W tej samej cenie.Malo tego protetyk ma zrobic symulacje jaka proteza sie dla mnie nadaje.Narazie jestem zadowolona -mimo wczorajszych przygod.
a namiary ? wystarczy wejsc w katalog firm tu na stronce i kliknac w dentyste.
-

-
Ika51
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 8
Powrót do ZDROWIE