CHLO opaska żołądkowa

O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...

KobietaPostNapisane przez Dzidzia » 28 kwi 2012, 22:08 CHLO opaska żołądkowa

Hej dziewczyny ostatnio rozważam założenie opaski żołądkowej bądź wykonanie gastrica, stąd moje pytanie czy któraś z was miała robione CHLO i jakie macie doświadczenia, bądź jakimi metodami to robiłyście. Niestety wszystkie metody odchudzania zawiodły, do tego ciąża zrobiła swoje.
Dodam, że jestem zakwalifikowana do operacji, ale ciągle sie waham, pomóżcie jeśli coś wiecie,
dzięki
Dzidzia
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez krzysztof710 » 10 maja 2012, 11:50 Re: CHLO opaska żołądkowa

powinnaś iśc na siłownię i troszkę wziąśc się za dietę to jest zdrowsze dla ciebie.ja dzięki temu schudłam prawie 30 kilo w ciągu półtorej roku.Musisz mieć tylko zaparcie i mieć silną wolę.wiem że łatwo sie mówi ale ja to przeszlam.Pamietaj że każda operacja bądż jak wolisz interwencja chirurgiczna może sie nie udac i efekty mogą być niemiłe.odsylam Cię to tego artykułu.http://www.opaskazoladkowa.pl/index.php ... -opaska.Jeśli chcesz to mogę ci pomóc choćby psychicznie bo ja nadal walczę ze swoimi krągłościami.jesli chcesz to się odezwij na priv.Pozdrawiam

krzysztof710
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Steinik » 10 maja 2012, 14:19 Re: CHLO opaska żołądkowa

krzysztof710 podpisuje sie pod twoim postem....
walcze ze spora nadwaga... :roll: wiem z doswiadczenia jak denerwuja rady innych co powinnam zrobic,jaka diete i wogole...byl czas ze tez bralam pod uwage opaske.z tym ze to juz tak naprawde jest na cale zycie..do konca zycia trzeba przestrzegac specjalnej diety...
ja mam do zrzucenia dosc sporo...na poczatek 30 kg...
krepuje sie isc na silownie,niektore dziewczyny proponuja tu zumbe...
dla mnie jednak chyba najlepszy jest basen<i to jest dziwne...tam krepuje mnie tylko do momentu wejscia do wody..potem sie chowam hihih> no i mam orbitreka...
wiadomo bez cukru,slodkosci,ukochanej coca coli<no czasem diet. :mrgreen: >bez ziemniakow,chlebka....narazie delikatnie....idzie powoli...waga powoli...jakis 1 kg na tydzien...

zobaczymy...
zycze pwoodzonka
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy