Zatkane i bolace ucho
O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...
Witam, mam od paru dni problem z prawym uchem, prawie nic nie slysze do tego boli jak diabli, najgorsze jest to ze na lewe nie slysze od urodzenia, i jest to dla mnie jeszcze wieksza udreka(do tego jestem mama i problem jest jeszcze wiekszy). mam takie pytanko gdzie jest jakis dobry laryngolog? i, czy jak udam sie z tym problemem do szpitala czy mi tam pomoga? dziekuje za jaka kolwiek informacje
-

-
19ania86
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
wiesz co idz do GP lub do walk in centre i niech ci dadza amoxycyline-to pomaga.
-

-
luizka28
- Początkujący
-
-
ja miałam podobny problem. ucho bolało strasznie. idz do walk in centre i dadza ci prawdopodobnie antybiotyk (mi dali bo mialam zapalenie ucha). bralam tabletki przez tydzien i bylo lepiej ale i tak musialam jeszcze przyjmowac krople bo zaczelo mi sie cos z ucha saczyc:( teraz juz jest ok i slysze dobrze na to ucho. powodzenia i idz z tym jak najszybciej:)
-

-
koperek
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 2
19ania86
Nie zwlekaj z tym uchem, bo samo nie przejdzie,a moze byc tylko gorzej,Jak najszybciej zgłoś się do walk in centre.
Ja przynajmniej 2 razy do roku zmagam sie z zapaleniem środkowego ucha,ból taki ze po ścianach mozna chodzić:(do tego boli cała szczęka i głowa,nie mozna normalnie funkcjonować.Zawsze zaczyna sie podobnie,pierwszego dnia czuje delikatne mrowienie i kłucie w uchu,następnego już zaczyna boleć i przestaję slyszeć.Żadne kropelki,maści rozgrzewające nie pomagają.Jedynie antybiotyk działa.Zazwyczaj ból ustępuje po dwóch dniach przyjmowania antybiotyku.
Pozdrawiam.
-

-
Ela Eriska
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 31
dziekuje wszystkim za informacje:) bylam wczoraj w nocy w szpitalu bo bol byl nie do wytrzymania zadne kropelki itd. nie pomagaly i dostalam antybiotyki. mam nadzieje ze bedzie juz lepiej. pozdrawiam
-

-
19ania86
- Przyczajony
-
-
19ania86 antybiotyk juz zadziałał?lepiej z uchem?
Mam nadzieje ze ból ustąpił.
pozdrawiam:)
-

-
Ela Eriska
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 31
tak juz lepiej antybiotyk zadzialal:) pozdrowionka
-

-