POBYT WSZPITALU

O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...

MężczyznaPostNapisane przez krzycho » 2 kwi 2009, 21:31 POBYT WSZPITALU

MAM PROSBE BYLEM W SZPITALU MIALEM CZYSZCZENIE DWIE CYSTY W DZIASLACH NA DRUGI DZIEN PRZYSZEDL LEKARZ I SPYTAL SIE JAK SIE CZUJE I TO KONIEC NAWET NIE ZAJRZAL CO IJAK TYLK STWIERDZIL ZE WYCHODZE OK ZA CZTERY TYGODNIE MIALEM SPOTKANIE CHCIALEM ZMIENIC DZIEN ALE POWIEDZIELI MI ZE TO NIE MOZLIWE BO PANI DOKTOR KTORA MNIE OPEROWALA CHCE MNIE WIDZIEC I JEST TYLKO W TEN DZIEN DOSTEPNA OK PRZYJECHALEM DO SZPITALA A TU INNY LEKARZ BO PANI DOKTOR NIE MA WIEC PYTAM SIE PO CO JA TU PRZYJECHALEM MUSIALEM SIE ZWOLNIC Z PRACY OCZYWISCIE PO MOIM NIEZADOWOLENIU ZARAZ NA DRUGI DZIEN MIALEM PISMO NA NASTEPNE SPOTKANIE ZA 3 DNI WIEC SIE WSCIEKLEM ZADZWONILEM DO SZPITALA ZNOWU ODP. BO PANI DOKTOR MNIE CHCE WIDZIEC POPROSILEM O ROZMOWE Z SZEFEM ODZIALU JES NA URLOPIE POZNIEJ ZACZALEM PROBE Z SZEFEM SZPITALA A TU BROBLEM NIKT MNIE NIE CHCIAL POLACZYC CHCE ZLOZYC SKARGE GDZIE MAM TO ZROBIC.

krzycho
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Adam » 3 kwi 2009, 08:13 Re: POBYT WSZPITALU

krzycho napisał(a):MAM PROSBE BYLEM W SZPITALU MIALEM CZYSZCZENIE DWIE CYSTY W DZIASLACH NA DRUGI DZIEN PRZYSZEDL LEKARZ I SPYTAL SIE JAK SIE CZUJE I TO KONIEC NAWET NIE ZAJRZAL CO IJAK TYLK STWIERDZIL ZE WYCHODZE OK ZA CZTERY TYGODNIE MIALEM SPOTKANIE CHCIALEM ZMIENIC DZIEN ALE POWIEDZIELI MI ZE TO NIE MOZLIWE BO PANI DOKTOR KTORA MNIE OPEROWALA CHCE MNIE WIDZIEC I JEST TYLKO W TEN DZIEN DOSTEPNA OK PRZYJECHALEM DO SZPITALA A TU INNY LEKARZ BO PANI DOKTOR NIE MA WIEC PYTAM SIE PO CO JA TU PRZYJECHALEM MUSIALEM SIE ZWOLNIC Z PRACY OCZYWISCIE PO MOIM NIEZADOWOLENIU ZARAZ NA DRUGI DZIEN MIALEM PISMO NA NASTEPNE SPOTKANIE ZA 3 DNI WIEC SIE WSCIEKLEM ZADZWONILEM DO SZPITALA ZNOWU ODP. BO PANI DOKTOR MNIE CHCE WIDZIEC POPROSILEM O ROZMOWE Z SZEFEM ODZIALU JES NA URLOPIE POZNIEJ ZACZALEM PROBE Z SZEFEM SZPITALA A TU BROBLEM NIKT MNIE NIE CHCIAL POLACZYC CHCE ZLOZYC SKARGE GDZIE MAM TO ZROBIC.

Możesz mi wytłumaczyć dlaczego użyłeś wielkich liter? Tego się nie da przeczytać!!!
Nie wiadomo gdzie koniec zdania gdzie początek, zero przecinków i kropek.

Piszesz na forum bo chcesz zasięgnąć informacji a zmuszasz ludzi żeby sie męczyli z Twoimi wypocinami bo ci szkoda było poświecić chwilkę zęby napisać to po polsku, tak więc się nie zdziw jeśli wszyscy oleją Twój post.

Zapraszam do zapoznania sie z ostatnia linijką postu znajdującego pod tym linkiem:
http://bham.pl/forum/viewtopic.php?t=2037
Ostatnio edytowano 3 kwi 2009, 10:55 przez Adam, łącznie edytowano 2 razy
Adam
Administrator

Reputacja: 33
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez sandi1 » 3 kwi 2009, 08:43 Re: POBYT WSZPITALU

O kurcze..ale rygor..
Krzycho napewno byl zdenerwowany, dlatego zapomnial o znakach przestankowych.
wydaje mi sie Adamie, ze ktos mu jednak udzieli jakis rad. szkoda go, chcial pomocy a dostal zjebke od moderatora.

narazie

sandi1
Początkujący

Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 3 kwi 2009, 14:56 Re: POBYT WSZPITALU

w zasadzie to zjebka byla zasadna :-)

a tak w ogole krzycho, to wyleczyli cie? a skoro cie wyleczyli z powaznego schorzenia to chyba najwazniejsze prawda?

pozdr

pe

KA i PE

KobietaPostNapisane przez agg » 3 kwi 2009, 21:41 Re: POBYT WSZPITALU

ja znalazlam 1 kropke :-D
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez krzycho » 5 kwi 2009, 19:41 Re: POBYT WSZPITALU

widze ze tu sami polonisci .,- a ja prosty chlop niemam pojecia czy mnie wyleczyli bo nikt nie robil mi przeswietlenia po tym zabiegu.

krzycho
Przyczajony

Neutralny