ortopeda w Bham
O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...
moj maz przed swietami upadl i doznal bardzo mocnego stluczenia i podejrzewalam pekniecie zeber. Zglosilismy sie do szpitala celem konsultacji a tu zaskoczenie...przyjal nas lekarz /pakistanczyk/ podotykal, posluchal sluchawkami , dal srodki przeciwbolowe i na tym koniec...a bol jest przeogromny az spac nie moze w nocy.....co zrobic dalej ? moze ktos wie co w tym wypadku mam dalej robic..
-

-
anna121
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
mam polamane zebra od paru lat juz sie nie zrosna zbyt polamane nie ma jak nastawic jedynie operacyjnie ale to nie warto jak nie boli raz czy dwa razy do roku mam tylko cos w rodzaju skurczu kolki ze az lzy ida ale to nic da sie z tym zyc mysle ze kazdy majacy cos wspulnego z boksem zna ten bul idzcie jeszcze raz do szpitala niech przeswietla czy aby polamane zebra nie narobia juz wiecej szkod i olejcie paracetamol jest za slaby lepiej cos mocniejszego na bul powodzenia w leczeniu!!!
-

-
KRUSZKA
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: -12
a jak wymusic na nich przeswietlenie ????? przeciez sam lekarz powinien zadecydowc o tym...mhm
-

-
anna121
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
morze paki nie wiedzial ze wynalezli taka maszyne ja bym jechal na pogotowie jeszcze raz i powiedzial ze boli i nie da sie wytrzymac morze traficie na normalnego lekarza albo zasugerujcie mu ze trzeba przesfietlic
-

-
KRUSZKA
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: -12
sorki , ale leczenie czy w Polsce, czy w ANGLII, JEST TAKIE SAMO odnosnie zlamanych zeber, zgadzam sie z Boltrykiem...i pozdrawiam...sprawa nie jest ani latwa ani przyjemna, czas leczy rany.....przykro mi
-

-
ulak
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 8
Powrót do ZDROWIE