Lyse plamki na zaroscie.

O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...

KobietaPostNapisane przez digi9 » 25 lis 2011, 22:02 Re: Lyse plamki na zaroscie.

no prosze i w tym watku tez troche jadu sie rodakom ulalo. Wspolczuje sweetheart19 ze musisz to wszystko czytac. pozdrawiam Ciebie i chlopaka!
monique polecam porzucic juz ogladanie Rozmow w toku, bo Ci bokiem to wychodzi...

digi9
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 26 lis 2011, 16:08 Re: Lyse plamki na zaroscie.

Przy takim stresie warto sprawdzic serducho.
Chociaz sprawdz cisnienie krwi jak nie masz czym to ci porzycze.

Na wszelki wypadek porzycze ci tez czujnik geigera.
Thomas
Zaangażowany

Reputacja: 67
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez Anastazja » 26 lis 2011, 16:45 Re: Lyse plamki na zaroscie.

sweetheart19, A napisz mi czy pod tymi lysymi plamkami skora jest biala?Bo jesli tak to moga to byc pierwsze objawy bielactwa.
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 26 lis 2011, 18:35 Re: Lyse plamki na zaroscie.

Anastazja napisał(a):sweetheart19, A napisz mi czy pod tymi lysymi plamkami skora jest biala?Bo jesli tak to moga to byc pierwsze objawy bielactwa.

ja pomyslalam od razu o lysieniu plackowatym. czesto z nim w barze idzie wlasnie bielactwo. na obraz chorobowy składa się wiele czynników o wspólnym podłożu genetycznym. wśród tych czynników mogą mieć znaczenie zjawiska autoimmunologiczne, naczyniowe, czynniki psychiczne i zaburzenia w zakresie układu nerwowego.
pisalas, ze narzeczony mial isc do lekarza. mam nadzieje, ze wiecie juz cos wiecej i lekarz pokieruje leczeniem. jednak nie jest to choroba, ktora da sie wyleczyc. mozna zredukowac skutki. powodzenia.
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Luiza » 27 lis 2011, 11:39 Re: Lyse plamki na zaroscie.

Ja też pomyślałam o łysieniu plackowatym.
Trzeba iść do lekarza.

Ale w międzyczasie, jak parę osób wcześniej pisało, zdrowa diteka, owoce, warzywka, orzechy, dużo witaminki b, wapnia, magnezu, biotyny.
A poza tym możesz mu zakupić szampon Alpecin C1 i tonik Alpecin do wcierania w skórę.
Na zwykłe męskie łysienie działa rewelacyjnie. Mój odzyskał po tym włosy.
Działały też specyfiki w PL takie jak ampułki Radical i płyn Jantar.
Nowe włosy rosły jak burza i przestały wypadać.
Fakt, mój chłop miał zwyczajnie wypadające włosy i powiększające się zakola, więc to coś zupełnie innego, ale zawsze warto spróbować. Żaden z tych środków nie zaszkodzi. Składniki aktywne w nich są całkowicie naturalne.
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

Poprzednia strona

Powrót do ZDROWIE