Lyse plamki na zaroscie.
O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...
no prosze i w tym watku tez troche jadu sie rodakom ulalo. Wspolczuje sweetheart19 ze musisz to wszystko czytac. pozdrawiam Ciebie i chlopaka!
monique polecam porzucic juz ogladanie Rozmow w toku, bo Ci bokiem to wychodzi...
-

-
digi9
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Przy takim stresie warto sprawdzic serducho.
Chociaz sprawdz cisnienie krwi jak nie masz czym to ci porzycze.
Na wszelki wypadek porzycze ci tez czujnik geigera.
-

-
Thomas
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 67
-
sweetheart19, A napisz mi czy pod tymi lysymi plamkami skora jest biala?Bo jesli tak to moga to byc pierwsze objawy bielactwa.
-

-
Anastazja
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 27
Anastazja napisał(a):sweetheart19, A napisz mi czy pod tymi lysymi plamkami skora jest biala?Bo jesli tak to moga to byc pierwsze objawy bielactwa.
ja pomyslalam od razu o lysieniu plackowatym. czesto z nim w barze idzie wlasnie bielactwo. na obraz chorobowy składa się wiele czynników o wspólnym podłożu genetycznym. wśród tych czynników mogą mieć znaczenie zjawiska autoimmunologiczne, naczyniowe, czynniki psychiczne i zaburzenia w zakresie układu nerwowego.
pisalas, ze narzeczony mial isc do lekarza. mam nadzieje, ze wiecie juz cos wiecej i lekarz pokieruje leczeniem. jednak nie jest to choroba, ktora da sie wyleczyc. mozna zredukowac skutki. powodzenia.
-

-
agg
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 146

Ja też pomyślałam o łysieniu plackowatym.
Trzeba iść do lekarza.
Ale w międzyczasie, jak parę osób wcześniej pisało, zdrowa diteka, owoce, warzywka, orzechy, dużo witaminki b, wapnia, magnezu, biotyny.
A poza tym możesz mu zakupić szampon Alpecin C1 i tonik Alpecin do wcierania w skórę.
Na zwykłe męskie łysienie działa rewelacyjnie. Mój odzyskał po tym włosy.
Działały też specyfiki w PL takie jak ampułki Radical i płyn Jantar.
Nowe włosy rosły jak burza i przestały wypadać.
Fakt, mój chłop miał zwyczajnie wypadające włosy i powiększające się zakola, więc to coś zupełnie innego, ale zawsze warto spróbować. Żaden z tych środków nie zaszkodzi. Składniki aktywne w nich są całkowicie naturalne.
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 71
Powrót do ZDROWIE