Alergolog! pomocy!
O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...
witam. gdzie w Birmingham moge zrobic testy alergiczne? mowie od razu ze w GP mnie odeslali z kwitkiem! slyszalem ze w Centrum jacys chinczycy robia z probki krwi lub wlosow i sa podobno dobrzy..tak pytam bo moze ktos ma jakies konkretne namiary...zalezy mi zeby dobrze to bylo zrobione. z gory dziekuje
-

-
Laza11
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 6
Witam w moim przypadku było tak...... z podejrzeniem alergii u mojego syna ( tj. wysypka i dziwny kaszel) poszłam do przychodni i tam nasz Gp zlecił mojemu dziecku badanie Krwi na określenie zawartości IgE , niestety podejrzenia się potwierdziły i mam w domu małego alergika ale inhalator wiosną i jesienią i jest ok ( alergia na pyłki ) Jeśli chodzi o testy alergiczne to miał tylko to badanie krwi i nie miał żadnych testów skórnych.Tak więc dziwne jest,że zostałeś odesłany z kwitkiem... Chociaż wszystko zależy od lekarza bo w mojej starej przychodni ciężko było wyprosić kontrolne badanie krwi lub moczu ponieważ lekarz uznawał, ze nie ma ku temu żadnych wskazań.
No i krew do badania mój syn miał pobieraną w naszej przychodni tak więc nie musieliśmy nigdzie jeździć a o wyniku też zostaliśmy powiadomieniu przez Gp. Z mojej strony tak to wyglądało a jak jest w innych przychodniach niestety nie wiem.
-

-
monika0107
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
monika0107, Czesc moge spytac ile twoj synek mial lat jak robilas mu badanie?
-

-
Kat198
- Początkujący
-
-
-

-
monika0107
- Początkujący
-
-
witam. gdzie w Birmingham moge zrobic testy alergiczne? mowie od razu ze w GP mnie odeslali z kwitkiem! slyszalem ze w Centrum jacys chinczycy robia z probki krwi lub wlosow i sa podobno dobrzy..tak pytam bo moze ktos ma jakies konkretne namiary...zalezy mi zeby dobrze to bylo zrobione. z gory dziekuje
Witam,nie miszkam jeszcze w Birmingham ,ale mam namiary na testy alergiczne ,bańki tel.07877065797 kobieta ,która wykonuje jest Czeszką zdrówka życzę
-

-
edilin
- Przyczajony
-
-
Powrót do ZDROWIE