Wyrywanie zebow pod narkoza?

O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...

KobietaPostNapisane przez benefit help » 23 paź 2011, 16:17 Wyrywanie zebow pod narkoza?

witam, szukam informacji na temat jakiejs kliniki w bham ktora oferuje zabiegi stomatologiczne pod narkoza..mam ogromny problem, moze ktos z was juz z tego korzystal? i wie gdzie i ile to kosztuje..
dziekuje bardzo>pozdrawiam

benefit help
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Thesignerka » 23 paź 2011, 16:56 Re: Wyrywanie zebow pod narkoza?

Hejka, wiem ze to marna porada, ale jak masz mozliwosc pojedz do PL to zrobic, bo tutaj dentysci ucza sie chyba robic zeby na krowach, a wiekszosc tutejszych stomatologow z PL nie umie zrobic nawet powtornego kanalu, co aktualnie w Polsce w prywatnym leczeniu jest standardem i zadna nowoscia (gdzies od 5 lat). Za prywatna klinike zaplacisz kosmiczna kase, a w PL przyjemnosc z anestezjologiem w dobrej klinice implantologicznej kosztuje 2000 zl.

Ale tez polecana jest przy dlugich zabiegach, bo strasznie obciaza organizm, wiec jak to ma byc dlutowanie, rwanie to ja robilam to pod znieczuleniem i nic kompletnie nie czulam, generalnie pol twarzy nie czulam przez caly dzien. Dlatego do takich spraw, zwlaszcza trudnych nie warto oszczedzac i ryzykowac w byle jakim gabinecie, jak gmeranie w kosciach = tylko dobry chirurg z calym zapleczem (narkoza, szycie zatok, szycie kosci itp)
Thesignerka
Rozeznany

Reputacja: 67
Poczciwy

PostNapisane przez EWELINASTG2 » 23 paź 2011, 21:43 Re: Wyrywanie zebow pod narkoza?

ja mam bardzo fajnego dentyste.nie leczylam zebow przez 20 lat(az wstyd sie przyznac).odwazylam sie wkoncu i poszlam,wyleczyl mi wszystkie zeby i jestem bardzo zadowolona,bez bolu i przyjemnie.az sama nie wierzylam ze bedzie az tak dobrze,wchodzisz do gabinetu z usmiechem na twarzy a wychodzisz z jeszcze wiekszym.leczenie moje trwalo 6 miesiecy ale warto.jesli masz karte nhs to leczenie jest darmowe u niego.jesli chcesz wiedziec co to za dentysta napisz na PW.Naprawde polecam.

EWELINASTG2

KobietaPostNapisane przez monika 69 » 23 paź 2011, 22:35 Re: Wyrywanie zebow pod narkoza?

Edgbaston Dental Centre
127 Pershore Rd
Edgbaston
Birmingham
B5 7NX

Tel: 0121 440 2751
robia zabki pod narkoza (tzw. glupi jas) a jesli chodzi o obsluge super i pracuje tam przemila pani Jola jako obsluga dentystyczna wiec jesli byly by problemy z angielskim to ona pomoze zycze powodzenia i polecam pod kazdym wzgledem mam nadzieje ze pomoglam

monika 69
Początkujący

Reputacja: -12
Wyśmiewca

KobietaPostNapisane przez benefit help » 24 paź 2011, 09:14 Re: Wyrywanie zebow pod narkoza?

dziekuje za odpowiedzi..rozwazam wyjazd do pl zeby zrobic swoje zeby...chociaz sprawdze jeszcze ta kilinice na edg.
pozdrawiam

benefit help
Przyczajony

Neutralny

PostNapisane przez EWELINASTG2 » 24 paź 2011, 12:36 Re: Wyrywanie zebow pod narkoza?

Brodway Dental Suite
Cope Street
Ladywood
Birmingham
b18 7 ba
tel.01212506120.powiedz ze chcesz wizyte z dr.farshid bardzo mily delikatny dentysta.

EWELINASTG2

KobietaPostNapisane przez benefit help » 24 paź 2011, 13:59 Re: Wyrywanie zebow pod narkoza?

witam jeszcze raz....zadzwonilam i umowilam sie na czwartek na edg. zobaczymy...

benefit help
Przyczajony

Neutralny

PostNapisane przez Guest » 24 paź 2011, 18:05 Re: Wyrywanie zebow pod narkoza?

Jezeli nie placisz za leczenie dentystyczne w anglii to zabieg ten jest zupelnie za darmo. Wystarczy isc do swojego dentysty i wbrew pozorom dentysci w anglii sa niezli. Twoj dentysta wysle Cie do danej kliniki gdzie taki zabieg jest przeprowadzany.

Guest

KobietaPostNapisane przez benefit help » 25 paź 2011, 20:02 Re: Wyrywanie zebow pod narkoza?

monika 69 powiedz mi czy ty kozystalas z tej kliniki na egd., a moze ktos inny??? jutro mam wizyte i panicznie sie boje...

a co wy robicie przed wizyta u dentysty? tez sie tak bardzo denerwujecie??

benefit help
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Thesignerka » 25 paź 2011, 21:40 Re: Wyrywanie zebow pod narkoza?

jak jestem pewna umiejetnosci swojego dentysty to zero strachu, co by to nie bylo, lepsze nawet 15 min ewentualnego bolu w trakcie roboty niz napierniczajacy zab w nocy :)
Thesignerka
Rozeznany

Reputacja: 67
Poczciwy