Lyse plamki na zaroscie.

O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...

KobietaPostNapisane przez sweetheart19 » 22 lis 2011, 16:40 Lyse plamki na zaroscie.

Witam wszystkich. Mam pytanie.
Jakis czas temu zauwazylam u mojego chlopaka biala a raczej lysa plamke na brodzie. Jest ciemny takze ta plamka jest widoczna, wczoraj pojawily sie nastepne. Troche mnie to martwi. Ma bardzo gesty zarost a tu nagle jakies lyse plamki. W tych miejscach wlosy poprostu przestaly rosnac. Czy ktos mial doczynienie z czyms takim?
Martwie sie,ze to cos powaznego. Staram sie tez o bobaska i nic ztego nie wychodzi od ponad 3miesiecy. On jest ciagle zestresowany, zmeczony i schudl. Nie wiem co o tym myslec. Czy te plamki sa od stresu poniewaz nie mozemy miec dziecka, czy to wlansie nie mozemy miec dziecka z innego powodu a te plamki to oznaka choroby.

sweetheart19
Początkujący

Reputacja: -5
Neutralny
-1

PostNapisane przez EWELINASTG2 » 22 lis 2011, 20:18 Re: Lyse plamki na zaroscie.

ja wiem ze to jest na tle nerwowym,radze udac sie do lekarza bo bedzie sie pojawialo wiecej takich plamek.

EWELINASTG2

KobietaPostNapisane przez yummybrummiemummy » 23 lis 2011, 07:13 Re: Lyse plamki na zaroscie.

Takie 'lysienie w kropki' jest spowodowane stresem. Niestety, jeszcze sie mu pogorszy a i leczenia w sumie zadnego tu nie proponuja :/ ja polecilabym wybrac sie do dobrego fryzjera i dowiedziec o skutecznych kosmetykach.
Powodzenia!
yummybrummiemummy
Początkujący

Reputacja: 7
Neutralny

KobietaPostNapisane przez sweetheart19 » 23 lis 2011, 22:25 Re: Lyse plamki na zaroscie.

Dziekuje bardzo ;) Tez tak myslimy, ze to po prostu stres. Jutro chlopak idzie do lekarza i zobaczymy co mu dolega. Dzieki za pomoc ;)
dzis jest ich jeszcze wiecej ;(

sweetheart19
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Przemek78 » 23 lis 2011, 23:27 Re: Lyse plamki na zaroscie.

sweetheart19, napisałaś, że jest zmęczony, schudł i zestresowany. Zastanówcie się wspólnie co takiego może być stresującego w waszym, jego życiu i postarajcie się temu przeciwdziałać. Poza tym przeanalizuj wasz sposób żywienia. Większość osób nie potrafi żywić prawidłowo tylko zapychać żołądki. Jedni smaczniej inni mniej smacznie. Z objawów wynikać może, że brak mu magnezu. Spróbuj podawać mu a może i sobie codziennie owoc granatu. Po jakimś czasie będzie chodził jak króliczek energizer :D.
Poza tym nie zaszkodzi trochę ruchu.
Przemek78
Rozeznany

Reputacja: 21
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez sweetheart19 » 24 lis 2011, 00:25 Re: Lyse plamki na zaroscie.

Dziekuje Ci bardzo za rady ;)
Tez o tym pomyslalam i wciskam w niego wszystkie owoce i warzywa tego swiata, witaminek nigdy za wiele ;)
Powie Ci tez ze te jego zmeczenie to podejrzewam, ze jest tez troche naciagane pod chorobe bo zmeczony jest tylko jak prosze go by cos zrobil do innych rzeczy ma pelno energii ;D hehe smieje sie tylko ale sama widze po nim, ze cos jest jednak nie tak.
Jutro na zakupki i po granatki ich chyba jescze nie testowalam na moim kroliczku hehe

sweetheart19
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Przemek78 » 24 lis 2011, 00:32 Re: Lyse plamki na zaroscie.

sweetheart19, tu masz link
http://www.poradnia.pl/granat-co-w-nim-dobrego.html

są po funcie za 3 sztuki więc to nie majątek;) poza tym skocz się do sklepu
Holland & Barrett i spytaj się o magnez. Mieli tam niedawno w dobrej cenie
Przemek78
Rozeznany

Reputacja: 21
Pokojowy

PostNapisane przez Guest » 24 lis 2011, 13:03 Re: Lyse plamki na zaroscie.

ja czegos nie rozumiem, w innym watku piszesz, ze jestescie szczesliwi itp i wszystko jest w najlepszym porzadku, wiec czym on tak sie stresuje? jak mi uklada sie w zwiazku cudownie to nie ma czasu na stres i tyle. moze araby tak po prostu maja :) albo szykuje jakis zamach bombowy i sie stresuje jak tobie o tym powiedziec :)

Guest

KobietaPostNapisane przez monique » 24 lis 2011, 14:08 Re: Lyse plamki na zaroscie.

Co do stresu...
A on ma brytyjski paszport? Pisałas ze to cudzoziemiec, wiec wnioskuje, że nie ma.
Może mu się w takim razie prawo pobytu w UK konczy i o tym nie wiesz.
Albo presja ze strony rodziny, by związek z tobą zalegalizował (w koncu masz paszport kraju członkowskiego UK).
No chyba, że ma jakąś żonę czy też narzeczoną narzuconą przez rodzinę (w koncu to Arab) i to go stresuje, a przed tobą to ukrywa.
Taki człowiek, może mieć sporo spraw o których nie wiesz...

monique
Rozeznany

Reputacja: 34
Pokojowy
-2

MężczyznaPostNapisane przez artkor » 24 lis 2011, 14:17 Re: Lyse plamki na zaroscie.

monique, ale ty zalosna jestes. :niespodzianka:

artkor
Raczkujący

Reputacja: 16
Neutralny

KobietaPostNapisane przez monique » 24 lis 2011, 14:22 Re: Lyse plamki na zaroscie.

Powiedział co wiedział :D

monique
Rozeznany

Reputacja: 34
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez Luk4sz » 24 lis 2011, 18:01 Re: Lyse plamki na zaroscie.

Dobre, dobre.... Bede musial to opowiadac jako dowcip ;-)

Luk4sz
Raczkujący

Reputacja: 11
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agnieszka247 » 25 lis 2011, 11:15 Re: Lyse plamki na zaroscie.

Witam co do tego łysienia to ja proponuję cynk w tabletkach,kiedyś miałam podobny problem i cynk okazał się skutecznym lekiem,ważne jest,aby nie przedawkować-powodzenia

agnieszka247
Raczkujący

Reputacja: 9
Neutralny

KobietaPostNapisane przez karen » 25 lis 2011, 18:32 Re: Lyse plamki na zaroscie.

Widze kolejne nieproszone osoby. Ludzie wezcie sie od niej odczepcie! Nie wiem po co znow tutaj te glupie I zbednw komentarze ? A co do monique to rzeczywiscie jak ktos wyzej napisal ... Zalosna jestes I widze, ze na twoj wiek to bardzo niedojrzala! ...
Po raz kolejny dziewczyna zalozyla post z normalnym zapytaniem a co niektorzy od razu jej wrzucaja jakies teksty. Zajmijcie sie swoim zyciem bo zachowujecie sie jak stare babcie ze wsi ...

karen
Rozeznany

Reputacja: 5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez sweetheart19 » 25 lis 2011, 21:52 Re: Lyse plamki na zaroscie.

Draco to mialo byc smieszne?? Czytaj uwaznie oboje mamy stres bo staramy sie o dziecko a dlaczego co i jak to nie bede Ci tlumaczyc bo szkoda mi slow!!
monique Dla Twojej wiadomosci on ma paszport brytyjski a ja nawet polskiego nie mam !! ****** ludzie co jest z wami!! Jak mozesz pisac takie rzeczy skoro nie masz pojecia o tym czlowieku! Jesli nie wiesz nic na temat mojego pytania to sie odwal!! Jesli bede chcial wiedziec jak w 1minute zrobic z siebie debila napewno napisze do Ciebie i do paru Twoich kolegow z tego forum!!

Dodano: -- 25 lis 2011, 21:56 --

Dziekuje Agnieszko napewno zastosujemy i to bo on martwi sie o swoja skore. Dziekuje ;))

sweetheart19
Początkujący

Neutralny

Następna strona

Powrót do ZDROWIE